Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Gregor & Linn-Marie

23. september 2023 • Toscana
-7 dager igjen!

Vårt bryllup

Vi skal endelig gifte oss og dette ønsker vi å feire med dere på


Castello del Trebbio, Chianti Rufina, Toscana!


 

 

Dato: Fredag 22.09.2023 - Mandag 25.09.2023


 

 

OPPLEGG FOR HELGEN: 


 

Fredag:

Gjestene kommer når det måtte passe Innsjekk er fra kl 15.00, men flere av husene vil også være ledig før dette.

Vi samles kl 17.00 for et glass med bobler før vi fortsetter kvelden med omvisning på slottet, vinsmaking og felles middag slik at alle får muligheten til å bli litt bedre kjent.

 

Lørdag:

Vi møtes for et glass champagne i hagen kl 16.00.

Vielsen finner sted kl 17.00 på slottet. Kvelden fortsetter med bryllupsmiddag, fest og dans!

 

Søndag:

Lat dag ved bassenget og eventuelle utflukter hvis noen måtte ønske det. Det blir felles lunsj, brunsj eller middag. Dersom noen ønsker å reise på søndagen, er det fint hvis man gir beskjed så tidlig som mulig ettersom vi må gi beskjed til bryllupsplanleggeren.

 

Mandag:

Avreise.

 

GENERELL INFORMASJON:

 

Reise:

Nærmeste flyplass er i Firenze som er ca 40 min unna. Det er også mulig å fly til Roma som er omtrent 2 t unna. Dersom flere lander noenlunde likt kan vi ordne felles transport til stedet vi skal bo.

 

Gave:

Det forventes ingen gaver ettersom det er et destinasjonsbryllup. Gjestene må imidlertid dekke sine egne flybilletter. Når det gjelder bokostnader ser vi for oss at gjestene betaler deler av dette med kr 1.500,- per pers og vi resten. Pengene kan overføres til konto 9522 06 74674 ved påmelding. Påmeldingen blir således å anse som \"bindende\" ved at en ikke får refundert pengene dersom en av ulike grunner likevel ikke kan delta. Vi dekker de øvrige kostnadene til mat, omvisning på slottet, vinsmaking etc.

 

Kleskode:

Sommerlig pent.

 

Hvordan bor vi:

Vi har reservert ett stort hus med tilhørende basseng og to mindre hus. Hvert rom har sitt eget bad, men deler kjøkken og stue med de andre.

Alle barn er velkommen til å være med i bryllupet. Gi oss gjerne beskjed om deres barn kommer slik at vi får informert bryllupsplanleggeren om at noen av rommene må utstyres med ekstra seng og at mat/aktivitet tilpasses alder.

Romfordeling og mer info kommer!

Les mer og se bilder av slottet her: https://www.castellodeltrebbio.com/

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres