Martin & Arnelle

01. juli 2023
Boracay, Filippinene

Velkommen

Velkommen til hjemmesiden for vårt bryllup.

For å svare på din invitasjon, legg igjen en melding i bunnen av siden, eller send beskjed til Martin på e-post: lippert87@gmail.com Du kan også sende SMS: 93 69 65 61

Mer informasjon vil følge senere.

Bryllupsfesten

Feiringen vil finne sted på Mövenpick Resort & Spa, på øya Boracay på Filippinene.

Middagsfesten blir holdt 1. juli 2023

Vi spanderer mat og drikke på festen, kostnader til hotell og reise må påregnes. Mer informasjon om dette følger etter mottatt svar på invitasjon.

Hotell og Reise

Om du/dere ønsker å tilbringe tid sammen med oss på Filippinene, så er dere hjertelig velkommen til det. Vi vil være på hotellet fra 26. juni til 2. juli, før vi reiser på vår bryllupsreise.

Hotellet vi bor på er Mövenpick Hotel & Resort Boracay, og vi har en egen avtale med de for å booke rom her. Ta kontakt med oss for å booke til forhåndsavtalt pris.

Det er også mange andre fine hoteller på Boracay, om du ønsker å bo et annet sted. Bruk gjerne søkemotorer som hotels.com og søk opp Boracay for å lete etter hotell.

Boracay?

Hva er Boracay? Hvor?

Boracay er en øy på Filippinene, som ligger sør for Manila. Øya er kjent for sine nydelige hvite strender og unike natur. Faktisk så er stranden White Beach hele 3 km lang! Når man har noe så flott, så kommer det også mye turister hit. Boracay er et yndet sted for mange å feriere, og for oss så blir det også bryllupsfest her.

Se gjerne på bildene under og drøm deg bort

Kontakt Brudgommene

Du kan bruke denne for å svare på invitasjonen, eller om du ønsker å legge igjen en melding til oss.