Martin & Arnelle

08. juli 2023
Boracay, Filippinene

Velkommen

Velkommen til hjemmesiden for vårt bryllup.

For å svare på din invitasjon, legg igjen en melding i bunnen av siden, eller send beskjed til Martin på e-post: lippert87@gmail.com Du kan også sende SMS: +47 936 96 561

Mer informasjon følger lengre ned på siden

Bryllupsfesten

Feiringen vil finne sted på Mövenpick Resort & Spa, på øya Boracay på Filippinene

Middagsfesten blir holdt 8. juli 2023

Vi spanderer så mye mat og drikke du orker på selve festen, her skal ingen gå sultne eller tørste

Toastmaster annonseres senere

Hotell og Reise

Om du/dere ønsker å tilbringe tid sammen med oss på Filippinene, så er dere hjertelig velkommen til det. Vi vil være på hotellet fra 3. juli til 10. juli, før vi reiser på vår bryllupsreise.

Vi anbefaler at man ser etter flyreiser i løpet av februar måned. Vi vil også se etter billetter i løpet av februar, slik at det er mulig å bestille så man reiser sammen på samme fly, om ønskelig.

Vi vil sende ut mer informasjon om fly- og hotellbestilling i løpet av Januar, til de som har bekreftet at de kommer.

Hotellet vi bor på er Mövenpick Resort & Spa Boracay, og vi har en egen avtale med de for å booke rom her. Informasjon om dette kommer senere.

Det er også mange andre fine hoteller på Boracay, om du ønsker å bo et annet sted. Bruk gjerne søkemotorer som hotels.com og søk opp Boracay for å lete etter hotell, om du ønsker å bo et annet sted på øya.

Myndighetene på Boracay har strenge regler for hotellene, og har jevnlige kontroller. De publiserer en liste over godkjente hoteller på denne nettsiden: Godkjente hoteller

 

Boracay?

Boracay? Hvem, Hva, Hvor?

Boracay er en øy på Filippinene, som ligger sør for Manila. Øya er kjent for sine nydelige hvite strender og unike natur. Faktisk så er stranden White Beach hele 3 km lang! Når man har noe så flott, så kommer det også mye turister hit.

Vestsiden av Boracay ligger i ly av vinden og det er her majoriteten av hoteller og restauranter ligger. Vestsiden av øya er delt inn i 4 stasjoner som man kaller det her.

Station 0:
Her ligger vårt hotell, Mövenpick, dette er stedet for hoteller og resorter som er mer tilbaketrukket og for seg selv.

Station 1:
Her finner du en rekke hoteller av høy klasse, og det er god plass mellom turistene. Her begynner også den nevnte White Beach, som er en nydelig strand som strekker seg ned mot de neste stasjonene.

Station 2:
Dette er sentrum av stasjonene. Her vil du finne mye fine hoteller, restauranter og barer samt gode shoppingmuligheter. Det er også en del virksomheter her som tilbyr utflukter og vann-aktiviteter som for eksempel para-seiling, hjelm-dykking etc. Her er det nok kortest avstand mellom turistene.

Station 3: 
Her har du kommet til den andre enden av White Beach. Hotellene her er av mer varierte prisklasser, så her kan man få både de mer rimelige og dyrere hoteller. Dette området har også noe færre turister pr kvadratmeter enn opp mot stasjon 2.

På østsiden av øya finner du også noen hoteller, restauranter og barer, og det er langt mellom disse. Denne siden er mest benyttet av folk som er her for å drive vannsport, da det kan være store bølger og mye vind på denne siden.

Her har du litt inspirasjon og informasjon om Boracay

Gaveønsker

Siden vi har bodd sammen en stund og har vært gift allerede siden 07.08.2020, så har vi alt vi trenger av saker og ting.

Hvis du derimot skulle ønske å gi et bidrag til vår bryllupsreise, så kan det gjøres via vipps til Martin(husk å merke overføringen) eller med overføring til konto 1813.58.27696

Alle bidrag mottas med stor takk!

Blir du med?

Du kan bruke denne for å svare på invitasjonen, eller om du ønsker å legge igjen en melding til oss.