Sidene lastes inn av Kitchn ...
Logg inn for å se sidene

Kine & Rune

15. juni 2019
Brevik kirke

Vårt bryllup

Vi gifter oss lørdag, 15. juni 2019 i Brevik kirke og ønsker å invitere deg/dere med på vår store dag. Etter vielsen vil bryllupsfesten holdes på vakre Risøya i Langesundsfjorden.

Vi inviterer også til en uformell samling på fredagen på Bjøkøya/Risøya for de som har mulighet. Her vil det bli en enkel middag, samt noe annet gøy.

Vi kommer til å oppdatere nettsiden løpende etterhvert som vi har mer informasjon.
Sist oppdatert 13. januar 2019.

Agenda

Fredag, 14. juni
kl. 19:00 Møtes for fredagsmiddag og mingling på Bjørkøya/Risøya. Mer informasjon kommer etterhvert.

Lørdag, 15. juni
Kl. 14:30 Sermoni i Brevik kirke. Kirken ligger 5 minutter gangavstand fra bryggen.
Kl. 15:45 Avgang med båt fra Brevik brygge til Risøya.
Kl. 18:30 Middag på Låven på Risøya.

For de som bor i hytter på Bjørkøya vil det på lørdag være avgang med ferge kl 13.00 fra fergeleie på Bjørkøya som kjører til Brevik brygge.

Svar

Vi ønsker tilbakemelding om du/dere kommer innen 1. mars 2019. I tillegg ønsker vi å vite om når dere kommer, fredag/lørdag, og hva slags overnatting (hytte på Bjørkøya eller hotell i Langesund) dere ønsker.

Svar enten nederst på siden her, eller ta kontakt med Kine (970 12 096) eller Rune (971 41 868).

Diverse info

Bekledning: Antrekk er fra mørk dress til smoking.

Gaveliste: Vi kommer tilbake med gaveliste.

Barn: Det er ikke mulig å ha med barn i bryllupet, da det ikke er barnesikker sjøtransport ut til Risøya. Det er mulig å ha med egen barnevakt som for eksempel kan være på Langesund hotell. Ta kontakt med brudeparet så finner vi en løsning.

 

Overnatting

Det er to mulige overnattinger:

  • Hytteleie på Bjørkøya - det er ca. 12 hytter til leie på Bjørkøya med plass til 6 personer i hver hytte. Gangavstand til Risøya (ca 15 min). Pris ca. 600 kr. per person for helgen. Brudeparet vil fordele hyttene etter beste evne. Hytte passer bra hvis du/dere skal være hele helgen.

  • Quality Hotell Langesund - Pris ca. 1.200 kr rommet per natt i dobbeltrom. Frokost inkludert. Kommer du/dere på lørdag blir det best med hotell.

Praktisk info for beboere på Bjørkøya

Hyttene på Bjøkøya er god stand og ligger rundt 5-10 minutter gangavstand fra fergeleiet. For overnatting i hytter på Bjørkøya må man selv ta med sengetøy, håndklær, frokost osv.

Ankomst til Bjørkøya er via ferge fra Brevik brygge. Det er parkeringsplasser rett ved Brevik fergeleie under Breviksbroen og overfarten tar rundt 20 minutter. Fergen har også plass til 4 biler, hvor plass må reserveres i forkant (både til og fra) via www.fergene.no.

Ankomst Bjørkøya
Det vil være mulig å ankomme Bjørkøya med følgende ferjer fra Brevik:

Fredag, 14. juni:
Kl. 10:35
Kl. 18:00 - Du rekker da middag på Bjørkøya/Risøya
Kl. 21:10 - Du rekker kort mingling Bjørkøya/Risøya

Lørdag, 15. juni:
Kl. 10:35 - Ankommer Bjørkøya kl. 10:55, og har ca. 2 timer før avgang med båt til Brevik kirke

Søndag 16. juni (hjem)
Båten hjem går kl 10.55, 15.25 og 18.20.

Praktisk info for beboere på Quality Hotell Langesund

Quailty hotell Langesund ligger ca 10 minutter med bil fra Brevik kirke. Transport fra hotellet til kirken må organiseres på egenhånd. Det anbefales å sjekke inn på hotellet/sette igjen bagasjen før vielsen i Brevik kirke. Etter bryllupsfesten på Risøya vil det være mindre båter for transport mellom bryggen på Risøya og bryggen til Langesund hotell.  Båtskyss er tilgjengelig når man selv måtte ønske å dra hjem for kvelden, men ikke senere enn kl 02.00.

Litt om stedet

Brevik ligger ca. 2 timer sør for Oslo i Porsgrunn kommune. Bjørkøya og Risøya ligger en kort fergetur utenfor Brevik. Bjørkøya er en ferieøy hvor Kines familie har hatt hytte de siste 5 årene, og hvor brudeparet har tilbragt mye tid sammen. Det var også her vi forlovet oss sommeren 2018. Risøya ligger tilknyttet Bjørkøya og det er en sti mellom øyene. Fra enden på Bjørkøya «Solsidan» (Kines foreldre sin hytte) og bryllupsfestlokale på Risøya er det rundt 25 minutters gange. Utleiehyttene har noe mindre vei, se markert i grønt på kartet under.

Stiens fremkommelighet er noe avhengig av vannstanden i sundet mellom Bjørkøya og Risøya, så det vil også være muligheter for skyss med sjøtrasport hjem på kvelden etter bryllupsfesten.

Påmelding

Vi ønsker å vite om du kommer. Legg igjen beskjed med navn, telefonnummer og eventuelle matallergier.