Logg inn for å se sidene

Kine & Rune

15. juni 2019
Brevik kirke

Vårt bryllup

Vi gifter oss lørdag, 15. juni 2019 i Brevik kirke og ønsker å invitere deg/dere med på vår store dag. Etter vielsen vil bryllupsfesten holdes på vakre Risøya i Langesundsfjorden.

Vi inviterer også til en uformell samling fredag på Bjøkøya for de som har mulighet. Her vil det bli en enkel middag, samt noe annet gøy.

Vi kommer til å oppdatere nettsiden løpende etterhvert som vi har mer informasjon.
Sist oppdatert :
15. mai 2019, med info om bekledning
5. mai 2019, med info om gaveønsker
12. april 2019, med info om toastmaster

Agenda

Fredag, 14. juni
Vi møtes for enkel middag og mingling på Bjørkøya Mat og Bar. Det er mulig å komme fra kl 18, og middag vil være tilgjengelig fra kl 19 og utover. Kafeen ligger rett ved fergeleiet.

Lørdag, 15. juni
Kl. 14:30 Sermoni i Brevik kirke. Kirken ligger 500 meter fra Brevik brygge.
Kl. 15:45 Brudefølget hentes av egen ferge som vil ta oss med på en liten rundtur i skjærgården. Fergen vil legge til ved bryggen på Risøya, rett ved festlokalet.
Kl. 18:30 Middag på Låven på Risøya.

For de som bor i hytter på Bjørkøya vil det på lørdag være avgang med ferge kl 13.30 fra fergeleie på Bjørkøya som kjører til Brevik brygge.

Gaveønsker

Her kommer etterlengtede gaveønsker fra oss. Ettersom vi er midt i flytteprosess har vi ikke den lengste gavelisten, men ønsker oss gjerne også bidrag til ulike ting til vårt nye hjem som vi kan kjøpe inn i etterkant når vi har bodd oss litt mer til:

Gaveønsker:

- Kaffetrakter – Moccamaster
- Kjøkkenmaskin – Kenwood
- Vannkaraffel – 2 stk like
- Vedstativ/kurv (Til å ha ved peisen i vår nye stue, gjerne i svart)
- Sengetøy
- Lykt (til kubbelys, bakke, til vår nye terrasse)
- Litt stor uteplante med potte (til vår nye terrasse)
- Kakegafler små (13,9 cm) i telesølv
- Kakespade i telesølv
- Salatbestikk
- Høytrykksspyler (AVA Master P60)

For å unngå at flere kjøper samme gave, ta en sjekk med Kirsti Ulsten (93264498) som har oversikt over gaveinnkjøp. Ettersom bryllupet holdes på en øy kan gjerne gaver av større volum/vekt leveres i etterkant.

Ønskeliste bidrag:

I tillegg ønsker vi oss gjerne bidrag til ulike ting i vårt nye hjem:
- Bilde/maleri til stuen
- Solseng
- Utemøbler (sittegruppe/lounge)
- Grill (integrert til utekjøkken, bygges neste år)
- Kaffe/te-servise (ønsker å finne noe fint på en bruktbutikk)

Vi vil sende ut bilde til bidragsyterne når gaven er på plass. Ønsket bidrag kan overføres til 1214.79.50800 og merk gjerne kommentarfeltet med ønsket gave.

Diverse info

Bekledning: Antrekk er fra mørk dress til smoking. Deler av festen vil foregå på en eldre låve, samt noe ute,  så det kan være lurt å ha med noe varmere til kvelden. Ute på øya er det gress/heller som det kan være greit å ta hensyn til ved valg av sko.

Barn: Det er ikke mulig å ha med barn i bryllupet, da det ikke er barnesikker sjøtransport ut til Risøya. Det er mulig å ha med egen barnevakt som for eksempel kan være på Langesund hotell. Ta kontakt med brudeparet så finner vi en løsning.

Toastmaster: Vi setter pris på alle bidrag under bryllupet. Vi ber om at dette organiseres via vår toastmaster, Lars-Fredrik Strøm-Håkonsen. Han kan nås på telefon: 909 21 197, eller mail: lf_hakonsen@hotmail.com Meld inn ditt bidrag så fort som mulig, og helst innen 1.juni.

Overnatting

Det er to mulige overnattinger:

Praktisk info for beboere på Bjørkøya

Hyttene på Bjøkøya er god stand og ligger rundt 5-10 minutter gangavstand fra fergeleiet og Bjørkheim cafe. For overnatting i hytter på Bjørkøya må man selv ta med sengetøy, håndklær, frokost osv.

Hvordan komme seg til Bjørkøya?
Ankomst til Bjørkøya er via ferge fra Brevik brygge. Det er parkeringsplasser rett ved Brevik fergeleie under Breviksbroen og overfarten tar rundt 20 minutter. Fergen har også plass til 6 biler, hvor plass må reserveres i forkant (både til og fra) via www.fergene.no. Ved ankomst vil det være mulighet for transport av bagasje frem til hyttene for de som lot bilen stå.

Ankomst Bjørkøya
Det vil være mulig å ankomme Bjørkøya med følgende ferjer fra Brevik fredag 14. juni:

Kl. 10:35
Kl. 18:00 - Du rekker da middag på Bjørkøya Mat og Bar
Kl. 21:10 - Du rekker kort mingling Bjørkøya Mat og Bar, og kanskje det er noe middag igjen også :)

Det er også mulig å ta fergen lørdag kl 10.35, du vil da ha ca 2 timer før tranporten til vielsen.

Transport til vielsen lørdag:
Kl. 13.30 vil det bli satt opp en ferge fra fergeleiet på Bjørkøya som kjører inn til Brevik brygge. Her er det 5 min å gå opp til kirken.

Søndag 16. juni (hjem)
Ruteferge hjem går kl 10.55, 15.25 og 18.20.

Praktisk info for beboere på Quality Hotell Langesund

Quailty hotell Langesund ligger ca 10 minutter med bil fra Brevik kirke. Transport fra hotellet til kirken må organiseres på egenhånd. Det anbefales å sjekke inn på hotellet/sette igjen bagasjen før vielsen i Brevik kirke. Etter bryllupsfesten på Risøya vil det være mindre båter for transport mellom bryggen på Risøya og bryggen til Langesund hotell. Hotellet har egen brygge. Båtskyss er tilgjengelig når man selv måtte ønske å dra hjem for kvelden, men ikke senere enn kl 02.00.

Vi har avtale med hotellet om priser på 1200 kr per natt for dobbeltrom, hvor bookinginformasjon vil bli gitt til de gjestene som skal bo på hotell.

Ved innkvartering på hotell og deltakelse på fredagsminglingen må man selv komme seg til og fra, ved å ta fergen fra Brevik til Bjørkøya. Fergen går fra Brevik kl 18.00 og tilbake kl 21.30.

Bookinginformasjon hotell

Ved å henvise til vårt bryllup fås det rabatterte hotellrom til kr 1195 for dobbeltrom og 995 for enkeltrom. Prisen er inkludert frokost og inngang til badeparken. Reservasjon må gjøres ved å kontakte Mona Tørre via telefon (tlf 35978144 man-fre 8-16) eller mail (mona.torre@choice.no) og oppgi ”Overnatting for bryllup til Kine Ulsten og Rune Salomonsen.” Frist for reservasjon er 13.april, etter dette tidspunktet er det ikke garantert rom eller priser. Ved reservasjon oppgis kredittkortnummer for garanti, men besøket betales ikke før ankomst. Ved eventuell sykdom kan rommet avbestilles innen kl 18 dagen før.

Litt om stedet

Brevik ligger ca. 2 timer sør for Oslo i Porsgrunn kommune. Bjørkøya og Risøya ligger en kort fergetur utenfor Brevik. Bjørkøya er en ferieøy hvor Kines familie har hatt hytte de siste 5 årene, og hvor brudeparet har tilbragt mye tid sammen. Det var også her vi forlovet oss sommeren 2018. Risøya ligger tilknyttet Bjørkøya og det er en sti mellom øyene. Fra enden på Bjørkøya «Solsidan» (Kines foreldre sin hytte) og bryllupsfestlokale på Risøya er det rundt 25 minutters gange. Utleiehyttene har noe mindre vei, se markert i grønt på kartet under.

Stiens fremkommelighet er noe avhengig av vannstanden i sundet mellom Bjørkøya og Risøya, så det vil også være muligheter for skyss med sjøtrasport hjem på kvelden etter bryllupsfesten.

Det er flere brygger rundt om på Bjørkøya/Risøya. På kvelden etter bryllupsfesten vil båttransporten til både hotellet og hyttene være fra bryggen på Risøya, rett ved festlokalet.

Påmelding

Vi ønsker å vite om du kommer. Legg igjen beskjed med navn, telefonnummer og eventuelle matallergier. I tillegg trenger vi å vite om du kommer fredag/lørdag og om du ønsker hytte eller hotell.