Jeanette & Robert

02. juli 2022
Nordstrand kirke

Velkommen

Velkommen til vår hjemmeside.

Her vil du finne all praktisk informasjon du trenger i forkant av bryllupet vårt 02.juli. Informasjonen vil oppdateres fortløpende. Vær ikke redd for å ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

Vi er takknemlige for at du ønsker å feire kjerligheten sammen med oss, og vi gleder oss til å se deg.


mvh Robert og Jeanette.

Forlovere

Jeanette sine forlovere
Karianne Bakken Mydland og Maja Arnekleiv 


Robert sine forlovere
Kenneth Eilertsen og Alexander Kyllerud

Jeanette sine brudepiker:
Elisabeth Lohne Nymann og Vivian Pedersen Nilsen 

JEANETTE OM KARIANNE 
Vi ble kjent på stall Dokkebjerget, for over 10 år siden. Hun er en tøff, reiselysten og adrenalinsøkende dame. Hun har bodd i afrika og Brasil, men heldigvis slått seg til ro i Oslo? Her håper jeg hun blir, for savnet over hun når hun har vært bortreist har vært tøft as! Hun trives med aktiviteter som får hjertepumpa til å gå! Terrengsykling,  Jiu Jitsu og ridning for å nevne noe. Karianne er alltid ærlig, omteksom, kreativ og sjukt morsom. Vi har mange actionsfylte rideturer og fisketurer å se tilbake på. Og gleder meg til turene som venter.  Takk for at du tok oppdraget som forloveren min. Elsker deg! #TeamBadass

JEANETTE OM MAJA
Også maja ble jeg kjent med via felles hesteinteresse. Vi møttes på Myhre gård på beitostølen, der vi begge jobbet som ridende turguider for 4 år siden.  Aldri hadde jeg trodd at man kan skape ett så godt vennskap på så kort tid! Hun er en atletisk dame  med bein i nesa. Hun jobber i forsvaret og er en tøffing på hesteryggen. Hun er flink med dyr. Jobber ofte i fjøset på familiegården på dovre, og ække redd for å få møkk under negla og bidra ett tak. Majas sterkeste side er humøret. Aldri har jeg vært med Maja uten å le. Hun beriker alle rundt seg med hennes smittende humør, og \\\"sirkus\\\" opptredner i en hver upassende setting, som gjør det så sykt morsomt å være rundt. Takk for at du tok på deg oppdraget som forloveren min. Elsker deg!

 

ROBERT OM KENNETH
Kennyboy Min kjære bror. Alltid vært der og ønsker at forholdet skal forbli slik. Lært meg mye gjennom tidene. En veldig essensiell støtte spiller i mitt liv, som jeg kan rådføre meg med. Stiller alltid opp og vet hvor jeg har ham. Snill, imøte kommende, aktiv, omsorgsfull og generelt en veldig god person. Takk for at du tok på deg oppdraget som forloveren min.

ROBERT OM ALEXANDER
Ble veldig gode venner i tenårene, slik har det blitt uforandret. En jeg alltid kan prate med og vet jeg har i ryggen uansett. Vært mye på turer sammen hvor ofte formålet er å ta ørret over kiloen, men som ender med 200gr ørret og gode prater rundt bålet. Utadvendt, omtenksom, artig, inkluderende og en fantastisk god kar. Takk for at du tok på deg oppdraget som forloveren min.

 

JEANETTE OM ELISABETH
Jeg var 13 år når jeg møtte hun for første gang. Hun drev stall Dokkebjerget. Takket være hennes godhet, omsorg og gavmildhet og gjestfrihet skapte hun verdens beste stall og miljø. Hun dømmer aldri noen mennesker og er alltid snill. Hun har det største hjerte for alle dyr, og måten hun setter dyrevelferd i fokus er til å bli rørt av. Hun lever nå ut sin drøm på ett småbruk, sammen med kjæresten Svein Erik.  Sammen har de to flotte velskapte barn, en haug med høner, en hund, 2 hester, og katt. Sammen har vi vært på sydentur, rideturer, fester, hytteturer mm. Hun er så utrolig inkluderende, omteksom og godhjertet. Takk for at du tok på deg oppdraget som brudepike. Elsker deg!

JEANETTE OM VIVIAN
Overaskende nok møtte jeg Vivian også gjennom felles hesteinteresse. Jeg startet som forrytter for hesten hennes Bean, etter jeg solgte hesten min.  Hun er en satsende rytter, og har rideferdigheter oss hobbyryttere bare kan drømme om. Hun vier hele livet sitt til dyrene sine og kjæresten sin Daniel. Hun har to flotte hester og en hund. Hun lever av hesteinteressen og sprer all kunnskapen sin videre. Hun er inkluderende, morsom og også ei dame med bein i nesa! Vi har ikke kjent hverandre i så mange år, men nok til at dette er ei dame jeg tar med videre og håper hun blir med på reisen. Takk for at du tok på deg oppdraget som brudepike. Elsker deg!

 


Vielsen

Vi har valgt å gifte oss i Nordstrand Kirke. En flott kirke som ligger sentralt på nordstrand.
Ved akomst inn i kirken vil det være mulighet for å forsyne seg med konfetti.

Sted: Nordstrand Kirke
klokkeslett: 14.30 - avslutningstidspunkt kommer vi tilbake til.

Festen

Sted: Ekebergrestauranten
kl: Etter vielsen

Etter vielsen vil brudeparet reise bort for fotografering, og møte gjestene for påfølgende middag og fest på Ekebergresturanten. Gjestene kan dra rett fra kirken til ekebergresturanten. Her blir dere møtt med en apertiff, og tiden kan dere bruke på å bli kjent med hverandre, og ta morsomme bilder i fotoavdelingen vår.

Det vil bli servert 3 retters meny.

Forrett:
Kald og varmrøkt ørret. Saus på hvit undredal, knutekål og valnøtter.

Hovedrett:
Storfe indrefilet servert med sellerirotpure, karamellisert sjalottløk, rødvinsaus, ramsløk.

Dessert:
Mørk sjokolademousse med vaniljeis.

OBS:
Minner om allergier. Har du allergier, så ber vi deg om å opplyse om dette på sms på tlf: 95 14 84 95. Hvis du allerede har opplyst om allergier, kan du se bort i fra dette.

Ønskeliste

Vi har ingen spesifikke gaveønsker, da vi har alt vi trenger pluss litt til.
Så vi har landet på at vi ønsker oss penger til en fin bryllupsreise.

Men vi ønsker å påpeke at alle gaver mottas med takknemlighet.

toastmaster

Vi er så heldige å få vår snille nabo som toastmaster. Han heter Paal-Roger trondsen. En blid mann med ett smittende godt humør, som alltid har noen morsomme gloser på lur og har humor som en 20 åring. Han bor sammen med sin flotte kone, Vibeke som er like snill og med de samme gode egenskapene.

Vi ber alle som ønsker å holde tale under bryllupet om å melde fra til Paal-Roger ved å ta direkte kontakt.
tlf: 454 14 510.

Veibeskrivelse

NORDSTRAND KIRKE
Adresse: Ekebergveien 238 1166 oslo.

Kollektiv transport:
trikk:
Kirken ligger en kort spasertur på 5 min fra Sæter trikkeholdeplass. Fra trikkestoppet går du/dere opp til sæterkrysset slik at dere har burger king på deres venstre side, gå over veien til Sæter-hjørnet butikken. Følg veien ca 200 meter, så vil dere se kirken på deres venstre side.

buss:
Det går også ann å ta 79 (grorud/åsbråten- bussen) til sæter. Kommer du med buss går du til sæter-hjørnet butikken og følger veien videre, så vil du se kirken på venstre side.

Parkering:
Det er parkeringsplasser tilhørende kirken. Anbefaler samkjøring hvis mulig grunnet få parkeringsplasser. Er også gateparkeringer i området, dersom parkeringen på stedet er fult. Det kan til tider være ett tidskrevende prosjekt å finne gateparkering i området, så beregn derfor god tid.

EKEBERGRESTAURANTEN
Adresse: Kongsveien 15 0193 oslo.

Kollektiv transport:
Gå til Sæter trikkeholdeplass. Både trikk nr 13 og 19 går til ekebergrestauranten. Trikkeholdeplassen ved restauranten heter ekebergparken og bruker 9 min fra sæter.


Parkering:
Det er 20 parkeringsplasser (gratis) utenfor restauranten, men av erfaring blir plassene raskt opptatt.