Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Kristin & Marius

06. juli 2019 • Dömle Herrgård
-369 dager igjen!

Bryllupshelgen vår

 Velkommen til bryllup 5-7 juli 2019 på Dömle Herrgård i Värmland!


En hel helg med alle våre nære og kjære, kan ikke bli annet enn magisk! Vi gleder oss veldig til å se dere der, og til en helg med god stemning og hyggelige folk.


Nedenfor finner dere programmet for helgen.


Fredag 5.juli:


Fra kl 15:00  - Startskuddet går allerede fredag, og innsjekk er mulig fra kl 15.00.


Kl 19:00 - Grillbuffé serveres i Hovedhuset (Været vil her avgjøre om bordene dekkes inne eller ute)


 

For de som funderer på hva man skal ha på seg denne kvelden, kan vi røpe at både brud og brudgom kommer til å ha på seg noe sommerlig og pent.


Vi håper på en uformell og fin sommerkveld hvor man kan bli litt kjent!


 

Lørdag 6.juli:


Kl 08:00-10:00 - Etter en god natts søvn er det godt med en skikkelig frokostbuffé. Denne serveres i Hovedhuset.


Kl 12:00-13:00 - Lunsj serveres i Hovedhuset


Kl 15:00 - Vielse i Kyrkan


Etter vielsen går det slag i slag, med bobler, 3-retters bryllupsmiddag, kaffe, kaker og bryllupsfest! Og spar litt plass til nattmaten; pølsekjelen kommer på bordet godt utpå kvelden/natten en gang.


Antrekk: Mørk dress


 

Søndag 6. juli: 


Kl 09:00-12:00  - Frokosten serveres i Hovedhuset.


Kl 12:00 - Tid for utsjekk, og festlighetene er dessverre over.

Dömle Herrgård

Avskjermet, og ved et lite vann i Värmland, ligger det en flott herregård hvor vår store dagen finner sted!


Omlag 3 mil nord for Karlstad, 25 mil øst for Svelvik og 60 mil sør fra Trondheim ligger altså Dömle Herrgård. Her skal vi kose oss tre dager til ende, og alt som skjer i løpet av bryllupshelgen vil foregå på herregården.


Bryllup er fest, moro og god stemning! Og en hel helg på Dömle betyr at man også har tid til å nyte hva herregården har å tilby, om man skulle ønske det. Egen SPA-avdeling, vedfyrt badestamp, badstue og jacuzzi nede ved sjøen er noen av mulighetene for livsnyterne, og treningsrom og ute-gym står til disposisjon for de som ønsker å vedlikeholde/finpusse #SK2019.


Er det golf som ligger hjertet nært, er det en 18-hulls bane tilknyttet herregården. Kano og sykler kan lånes gratis.


Ta en kikk på linken, Dömle Herrgård i Värmland, for mer informasjon om selve stedet hvor vi skal si JA!


For de som ønsker forfriskninger og småsnacks på rommene, kan det være greit å vite at det ikke er butikk i umiddelbar nærhet. Både matbutikk og systembolag finnes i Förshaga som er ca 10 min unna med bil.


Hvis noen ønsker å fjonge seg litt ekstra er nærmeste frisørsalong i Förshaga (10 min unna). F.eks. Frisørsalong Rubb o Stubb (tlf: +46 (0) 54-87 11 52


Alle rom er utstyrt med eget bad, tv og hårføner. Strykejern og strykebrett finnes det flere av på herregården. Ta kontakt med resepsjonen/personalet for hvor dette er.


 

Ta kontakt hvis det er noe spesielt dere lurer på ifm hva som finnes på rommene.

Ankomst Dömle

Vi ønsker oss et bryllup hvor alle kan være samlet en hel helg og det betyr at vi alle må flytte litt på oss. Enklest tar man seg til Dömle med bil, selv om kjøreturen for mange er nokså lang.


Trykk på linken for å se hvor du skal 5-7 juli 2019! Kart Dömle Herrgård


Fra Østlandet: Kursen og nesa må rettes mot Stockholm og E18 sørover. Denne følges til man nærmer seg Karlstad. Da tar man av og følger RV 61 og 62 frem til Förshaga (dette er kommunen som Dömle Herrgård ligger i).


Fra Trondheim: RV 4 Østerdalen til Elverum, derifra følger man RV 2 til Kongsvinger og følger E16 videre østover. I Fagerås tar man av til RV 61, og følger denne til man kan ta av til RV 62. Følges frem til Förshage (dette er kommunen som Dömle Herrgård ligger i).


Alternativ kjører man til Oslo og videre med E18 til Karlstad, for så å følge Rv 61 og 62 til Förshaga kommune.


Tog: Det er også mulig å ta tog til Karlstad fra Oslo. Si ifra så kan vi være behjelpelig med transport fra Karlstad til Dömle.


Til info er det Tesla ladestasjon på stedet, samt mulighet for lading av alle andre el-biler.

Overnatting

Vi har leid rom til alle gjestene på herregården og dere skal ikke booke rom direkte av Dömle. Istedet skal man betale kr 1500/ person til brudeparet ved påmelding.  Frist for påmelding/svar er 24.mai 2019. Fint hvis betalingen merkes med navn.


Det er med andre ord ingenting som skal betales ved utsjekk fra Dömle, annet enn hva man ev. har kjøpt på stedet.


Kontonummer: 2535.40.08435


Vi håper alle har mulighet til å feire vår store dag sammen med oss.

Toastmaster

Det ærefulle oppdraget er gitt til vår gode venn Vegard Aune.


Vegard er en av Marius sine barndomsvenner og har kontroll på det meste her i livet. To barn har han fått sammen med sin kjære Lena, og de fire lever livet glade dager i et rekkehus på Byåsen sammen med hunden Carmen. Vi mener Vegard er den beste mannen for jobben, og vi er overbevist om at han vil guide oss gjennom middagen på en fantastisk måte!


Hvis du har lyst til å si noen velvalgte ord til brudeparet eller ta en liten trall, kontakter du Vegard på tlf 909 53 332 eller på mail: ve.aune@gmail.com

Gaver og sånt

Den flotteste gaven vi kan få, er at dere vil feire helgen sammen med oss i Dömle.

 

Vi har også fått spørsmål om hva vi ønsker oss, og har derfor laget ønskeliste hos Tilbords og CI Pedersen (i Trondheim). Linker til ønskelistene finnes under:

Tilbords: https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=54889

CI Pedersen: https://www.designforevig.no/bryllupslister/134334

 

Ønskelistene inneholder stort sett ting til hus og hjem, og det er derfor på sin plass at også brudgommen får ytre sine ønsker:

  • Sonos Playbar Lydplanke

  • Sonos Play 5 i hvit

  • Sonos One i hvit

  • Moccamaster kaffetrakter


Det kan være greit å merke seg at disse ikke er registrert på en ønskeliste, og byttelapp kan derfor være kjekt å ha, i tilfelle vi skulle få flere av samme type.

 

Ellers er penger til bryllupsreise kjærkomment!

Hvis man ønsker å sette inn på konto, kan samme kontonummer som ved påmelding brukes, 2535.40.08435

Annen nyttig informasjon

Ikke nøl hvis det er noe dere lurer på!


Ta kontakt med Kristin (tlf: 415 10 308) eller Marius (tlf: 924 64 937), eller send oss en mail: kristinogmarius@gmail.com


Vi ønsker at alle våre gjester skal kose seg og nyte helgen til det fulle, og barn er derfor ikke invitert. Ta kontakt hvis dere har et lite barn som ikke kan være borte fra mor, slik at vi kan få booket rom med barneseng og plass til barnevakt:)


Har du allergier eller er det andre ting vi skal ta hensyn til, er det fint om du sender oss en mail med informasjonen: kristinogmarius@gmail.com


 

Svar på invitasjon sendes også på mail (evt. telefon): kristinogmarius@gmail.com