Sidene lastes inn ...

Mariann & Henrique

21. juli 2019
Braga, Portugal

Velkommen

Kjære familie og venner,

Velkommen til hjemmesiden for bryllupet vårt.

 

Nå nærmer det seg dagen hvor vi skal gi hverandre vårt ja, og vi gleder oss stort til å få dele det med dere <3

Med tanke på at bryllupet vil foregå i Portugal, tenkte jeg, Mariann, at det kunne være greit å ha en arena hvor vi kan dele litt informasjon om det nydelige stedet bryllupet vil stå, samt litt praktisk informasjon angående oppholdet, opplevelser i nærområdet, og annet vi kan komme på som kan være praktisk og/eller trivelig å dele med dere :)

Dersom det er noe informasjon du savner, er det mulig at andre også savner denne. Vi blir da glad om du vil sende oss en melding. Nederst på siden finnes det en \\\"send en hilsen-funksjon\\\" du kan bruke til dette, eller andre hilsener :)

 

Varme klemmer fra Mariann og Henrique

Bryllupet

Bryllupet finner sted i vakre Bragaregionen, 30-45 min i bil nord for Porto. Vielsen vil finne sted i kirken Bom Jesus do Monte, og festen ved vingården Quinta da Pia. Mer informasjon om disse vil bli lagt ut senere :)

 

Det er leid inn buss for dagen, som vil kjøre deg fra Esposende til kirken i Braga, fra kirken til festlokalet i Barcelos, og fra festlokalet tilbake til hotellet når feiringen er over.

 

Ved festlokalet vil det bli lagt opp aktiviteter for barna.

 

 

 

 

Reise og opphold

Familien til Henrique er bosatt ved kystbyen Esposende. Det er denne byen vi velger å ha som base under bryllupet. Byen ligger ca 30 min med bil, nord for Porto.

I Esposende finnes det en lang strandpromenade, flere herlige bortgjemte bakerier hvor man kan sette seg og nyte en kaffe og en bolle eller kake, lune og trivelige torg, flere spisesteder, strand, svømmehall med utendørs og innendørs svømmebasseng, lekeplass, frisører, butikker og annet. ved Ofir finnes det ulike aktiviteter, blant annet wind og kite surfing.

 

Hotell


I Esposende finnes det to hoteller, Suave Mar og Hotel Zende. Hos Suave Mar har du strandpromenaden rett utenfor døren, hos Hotel Zende er det en 5 min gange ned til sentrum. Ca 5 min i bil fra Esposende sentrum, ligger Ofir. Her finnes hotellet Axis Ofir Beach resort. Hotellet ligger rett ovenfor stranden. Alternativt til hotell, kan man leie bolig. Gjennom siden homeaway.com kan man finne boliger som leies ut i området. Søk på Esposende, Braga-distriktet, eller følg linken under for å komme inn på området rundt Esposende. Spør oss gjerne dersom dere har noen spørsmål rundt beliggenheten.

https://www.homeaway.no/search/keywords:Esposende%2C%20Braga%20-distriktet%2C%20Portugal?petIncluded=false

 

Kan gjøre oppmerksom på at takket være atlanteren som ligger rett utenfor dørstokken, er det svalt på nettene om sommeren. Det er derfor sjeldent behov for air condition i boligen.

 

Fly


Det finnes mange alternativer for å komme seg frem.

For tilreisende fra Ålesund, kan vi anbefale å se på avganger hos KLM. Her kan dere fly Ålesund - Amsterdam, Amsterdam - Porto.

For tilreisende fra Gardermoen, kan vi anbefale å se på avganger hos TAP. Her kan dere fly Gardermoen - Lisboa, Lisboa - Porto. Det er liten prisforskjell om dere velger å fly kun til Lisboa, eller om dere velger å ta innenriksen videre til Porto.

 

 

Kirken - Bom Jesus do Monte

Festlokalet - Quinta da Pia

Nærområde

Porto

Braga

Guimarães

Viana do Castelo

Ponte de Lima

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres