Mona & Kjell

12. august 2023
Våler Kirke
Velkommen til vårt bryllup

Bryllupsinvitasjon

Du har allerede fått et forvarsel, og her kommer den, selve invitasjonen til vårt bryllup i august. Planene er endret litt, og slik er det med livet. Ting endrer seg og vi tilpasser oss en ny hverdag, i nytt land og nytt hjem.

Vi håper du/dere finner tid og anledning til å feire kjærligheten med oss lørdag 12. august i Våler kirke med påfølgende selskap i Nesparken. 

Gi oss din tilbakemelding så snart som mulig og senest innen 12. april. Svar med beskjed om eventuelle allergier/matønsker sendes til Mona 47037339 eller Kjell 90880286.

Vårt bryllup

Vielsen finner sted i Våler kirke kl 14:00. Deretter går turen til Rundhuset i Nesparken, hvor festen vil foregå i vakre omgivelser  omkranset av Vansjø.

Toastmaster for kvelden er Daniel Paulsen Bratteng. Han vil lede ann taler og øvrige innslag, og treffes på mobil 99 49 99 37.

 

 

Gave ønsker

Ein skigard kan'kje vara evig, veit du,
Kan aldri vara evig...

Om den ikke varer evig, så ønsker vi å ramme inn hytta på Blefjell med en skigard. Så vårt gaveønske er et lite bidrag til denne. Cash is king men ganske upraktisk om dagen, og vi anbefaler vipps for anledningen.