Sidene lastes inn av Kitchn ...
Logg inn for å se sidene

Kristin & Odd

12. juni 2019
Toscana

Vårt bryllup

Velkommen alle sammen!

Her inne legger vi litt info om hva som kommer, overnatting, utflukter og diverse annet som blir aktuelt for turen til Italia :D

Vi blir en god blanding av begge familier, og tror det kan bli en spennende reise både for oss og gjestene våre.

Alle detaljer er enda ikke helt ferdige, så de kommer ut litt etter litt. Men denne nettsiden gir dere muligheten til å følge utviklingen etterhvert som ting faller på plass.

Det kommer også muligheten til å “melde” seg på  noen felles aktiviteter etterhvert som vi får planlagt ting :D

Anbefaler folk å sjekke flybilletter så snart som mulig :D

Vi gleder oss masse til å tilbringe denne uken med alle sammen!

 

Hilsen Odd & Kristin

Agenda

Lørdag 08.06

Her ankommer vi alle på litt forskjellige tider, så det blir ikke lagt opp til noe felles måltid på kvelden. Det vi har avtalt er at det fylles opp med enkelte matvarer og diverse (evt alkohol) i leilighetene. Hvilke matvarer og drikke som blir kjøpt inn avhenger av hva dere vil ha, så sendt meg gjerne hvilke ønsker dere har, så skal vi bringe det videre:) Tenk gjerne på at det skal være mat/drikke til kvelden, samt frokost neste morgen.

Søndag 09.06

Her tenker vi at hver enkelt ordner frokost selv, slik at folk kan stå opp litt når en vil, pakke ut, og bli litt kjent med gården.

Ellers vil vi arrangere felles lunsj på gården.

Middag håper vi å få til på en nærliggende restaurant, plass kommer vi tilbake til.

Mandag 10.06

Her blir det utflukt til en vingård. Detaljer rundt dette kommer når vi har fått alt på plass.

Middag arrangeres på gården.

Tirsdag 11.06

Denne dagen ønsker vi å disponere litt fritt. Da kan en sole seg, bade, utforske nærområdet, eller hva en måtte ønske.

Vi vil arrangere felles lunsj.

Denne ettermiddagen skal vi (Odd & Kristin) inn til det lokale rådhuset for å ordne med papirene til vielsen. Det blir kl 16.00, og er en halvtimes kjøring fra gården. Til dette så trenger vi at forloverne blir med oss som vitner. Regner med å være tilbake på gården til 17.00.

Siden vi har litt mer tid denne dagen, ønsker vi å få til en felles grilling med alle samen. Vi tenker at en deler opp litt \\\"oppgaver\\\" til de forskjellige leilighetene og de som bor der, slik at vi kan lage litt hver, og samles for grilling på en avtalt tid.

Onsdag 12.06

BRYLLUP!

Denne dagen er ikke helt spikret enda, men planlegger arrangert lunsj rundt 12-13. Så blir seremonien holdt ca kl 15, etterfulgt av fotografering av brudeparet og gjestene før middag kl 18.

Torsdag 13.06

Denne dagen blir det ikke satt opp noe spesielt opplegg, da vi forventer at de fleste er slitne og fyllesyke fra dagen før ;D

Men det blir arrangert lunsj og middag på gården slik at en kan få slappet litt av for de som ønsker det.

Fredag 14.06

Nå skal vi til Firenze! Vi skal inn til byen og utforske hva den har å by på. Nærmere detaljer kommer vi tilbake til. Utgangspunktet er felles transport fra gården til byen, der vi kommer til å ha ett lite felles opplegg i starten, og deretter kan alle gjøre litt som de vil frem til ett angitt tidspunkt for middag på en restaurant der.

Lørdag 15.06

Dette er dagen det hele avsluttes, og festlighetene er over :( En litt vemodig dag, men forhåpentligvis så sitter de fleste igjen med en opplevelse en kan ta vare på livet ut!

Det er utsjekk kl 10 på morgenen, så da må alle være klar. Etter det så reiser folk litt på ulike tidspunkt, men vi kommer inn på transport og diverse etterhvert.

Brudeparet skal videre til kysten for å ta fergen over til Korsika på bryllupsreise, og reiser fra gården samtidig med resten ved utsjekk.

 

Utgifter

Det blir lagt inn en egenandel på 2000 kr/person for oppholdet, samt for felles måltider som blir arrangert på gården (lunsj søndag, middag mandag, lunsj tirsdag, lunsj & middag torsdag). Utfluktene blir også lagt til her. Dette blir fakturert i forkant av oppholdet via bryllups-arrangøren.  

På selve bryllupsdagen står vi for mat og drikke.

Overnatting

Datoen er 08-15 juni 2019.

Overnatting blir på den nydelige gården Quercia Al Poggio, i Toscana regionen, Italia. Den foreløpige datoen er 08-15 juni 2019

Quercia Al Poggio ligger i en steinvilla fra 1700-tallet med 1 basseng i åsene på Chiantis landsbygd. Overnattingsstedet ligger mellom Firenze og Siena, hvor begge byene ligger 35 km unna.

Her tilbys du rustikke leiligheter med møbler i toskansk stil, utsikt over det frodige landskapet, utstyrt kjøkkenkrok, sittehjørne og spiseplass.

Quercia Al Poggio er omgitt av vingårder og olivenlunder, og produserer økologisk vin og extra-virgin olivenolje. Gårdshuset har også en tennisbane og grillutstyr.

 

https://www.tuscany-villas.it/vacation_rentals/128380/?lang=en

Inndeling av leiligheter

Gården vi skal bo på har 6 forskjellige leiligheter, med forskjellig størrelse. Her kan dere se hvilken leilighet som blir tildelt hvem :)

 

Capella 1 (4 personer) http://www.quercialpoggio.com/ospitalita/cappella-1/

Ståle & Elin, Anny & Ola

Capella 2 (4 personer) http://www.quercialpoggio.com/ospitalita/cappella-2/

Morten & Emte, Line & Bjørg

Capella 3 (6 personer) http://www.quercialpoggio.com/ospitalita/cappella-3/

Bjarte & Jaime, Anette & Michael, Bjørn Jarle

Capella 4 (2 personer) http://www.quercialpoggio.com/ospitalita/cappella-4/

Maren & Alf Ingvar

Capella 5 (4 personer) http://www.quercialpoggio.com/ospitalita/cappella-5/

Stian, Reidunn & Solveig

Utflukter

Vinsmaking

-Kommer snart

Dagstur til Firenze

-Kommer snart

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres