Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Marianne & Tor

10. juni 2023 • Haaheim Gaard
-321 dager igjen!

Vårt bryllup

Kjære venner og familie,

Det var på tide har vi fått høre titt og ofte, og det er derfor med glede vi ønsker å invitere dere til vårt bryllup på vakre Haaheim Gaard den 10.06.23.  Vi gleder oss til å se dere alle, og ser frem til en god fest på Tysnes.

Vi starter med vielse på Haaheim Gaard klokken 14:30 etterfulgt av middag og fest.  Antrekk er mørk dress.

For de av dere som ikke bor på Haaheim gård, er dere alle velkommen til frokost på Haaheim Gaard søndagen.  Frokosten er mellom 09:30 og 11:30.

 

Om Haaheim Gaard

Haaheim Gaard er den del av De historiske hotellene, og ligger på vakre Tysnes i Sunnhordaland.  Vi har et ønske at også dere skal få oppleve vårt sommerparadis rundt Bjørnefjorden.  Halhjem som vi ferierer på om sommeren i sol som regn ligger like i nærheten.

Ytterligere informasjon om Haaheim Gaard finnes på https://www.haaheimgaard.no/

Transport

Haaheim Gaard ligger på Tysnes i vakre Sunnhordaland.  For de som kommer med fly, er det enkleste å leie bil på Flesland og deretter kjøre til Halhjem (ca. 20 minutter).  På Halhjem tar dere fergen til Tysnes/Våge (ca. 35. minutter).  Alternativ kan dere ta bybanen til Lagunen, og deretter ta bussrute nr. 600 til Halhjem med påfølgende ferge.  Dere får da gleden av å passere vårt sommerparadis på veien ut fra Halhjem på barbord side.  Ved ankomst Våge er det ca. 10 minutters kjøretid til Haaheim Gaard.

Rutetider for fergen kan finnes på https://www.fjord1.no/Ruteoversikt/Vestland/Halhjem-Vaage.Husk å velg avreise Halhjem og Ankomst våge på veien til Tysnes.

Det er organisert minibusstransport fra Tysnes Sjø og Fritid opp til Haaheim Gaard lørdag klokken 13:30.  Minibussen kjører da to turer.  Det er tilsvarende organisert minibusstransport fra Haaheim Gaard ned til Tysnes Sjø og Fritid etter festens slutt klokken 0200.  Minibussen kjører også da to turer.

 

Overnatting

Vi gleder oss til å se dere på vakre Tysnes.  På bakgrunn av behovet for å utnytte overnattingsskapasiteten på Tysnes 100%, og enkelte andre hensyn  har vi måtte fordele hotellrom og leiligheter relativt diktatorisk.  Vi tror og håper imidlertid at vi har funnet gode løsninger for alle sammen, fordelt på henholdsvis Haaheim Gaard og Tysnes Sjø & Fritid.

Haaheim gård har vi reservert rom til:

Brudeparets foreldre og søsken med barn, forlovere med følge, tanter og onkler, Marianne sine fettere, Arild og Ida, Torben og Berit, Midtjønn Hunters med følge, Marianne sine Liervenner, Inger Marie og Magnus samt Kristin og Eirik.

Innsjekk for de som ikke allerede er der fra fredagen, er i utgangpunktet 1500, men de vil gjøre romme klar fortløpende.  Oppgjør for rommene gjøres av hver enkelt ved utsjekk.

Tysnes Sjø og Fritid har vi reservert leiligheter til:

Wickmann fetterne/kusine med følge, advokatene med følge og resten av legene med følge.  Innsjekk på Tysnes Sjø og Fritid er i utgangspunktet fra 15:00.  Noen leiligheter vil være klare før dette. Oppgjør for leilighetene gjøres av hver enkelt ved utsjekk.

Det vil bli organisert transport fra Tysnes Sjø og Fritid opp til vielsen.  Tentativt vil det gå transport 13:30 og 13:45 (ca. 5. min. med bil).  Vi vil bekrefte tidspunktene senere.  Det vil også bli organisert transport tilbake til Tysnes Sjø og Fritid etter at festen er slutt.  Vi vil komme tilbake med tidspunkt for dette.

Alle som bor på Tysnes Sjø og Fritid  er invitert på frokost på Haaheim Gaard på søndagen.

I tillegg til de som bor på Haaheim Gaard og Tysnes Sjø og Fritid, bor det  en gjeng på Onarheim hos Janicke og Gerhard.  Disse vet selv hvem dette gjelder.

Vi gleder oss til å se dere alle.

Toastmaster

Vi har vært så heldig å få  Eivind Haalien til å være toastmaster, og slapper derfor godt av.  Vi setter stor pris på alle som har lyst å bidra.  Eivind kan kontaktes på eivindhalien@hotmail.com eller mobil 99792220.  For den observante leser, gjøres det for ordens skyld oppmerksom på at det var en skrivefeil i e-postadressen til Eivind som stod i invitasjonen.  Den riktige er den som står ovenfor.

Ønskeliste

Den største gaven er at dere ønsker å feire med oss.

Vi har en gaveliste for de som ønsker å gi en gave, men overrask oss gjerne med andre ting eller opplevelser.

https://onskelister.no/liste?id=iDwl0gyKcVknxemTtTZw