Sidene lastes inn av Kitchn ...
Vi gifter oss!

Heidi & Atle

15. juni 2019 • Stavanger Domkirke
25 dager igjen!

Vårt bryllup

Vi vil legge ut mer detaljer og praktisk informasjon her etterhvert.

 

Hotellbooking i Stavanger

For dere som ønsker å bo på hotell i Stavanger i forbindelse med bryllupet har vi en avtale om rabatt hos Scandic Stavanger City. Her får man 15% rabatt og Save betingelser, reservasjonen kan ikke endres eller kanselleres.

For å benytte seg av tilbudet går du inn på Scandic sin nettside (https://www.scandichotels.no/) og bruker bookingkode: PROMO15B

 

Parkering

Selve bryllupsfesten finner sted på Innovation Dock på Bryggerikaien 24 i Stavanger. Vi sørger for transport fra Stavanger Domkirke til festlokalet. Dersom du allikevel ønsker å parkere ved festlokalet så er det parkeringsplasser tilgjengelig utenfor Kvitsøygata 30. Parkeringsplassene er merket med Innovaton Dock.

Ønskeliste

Vi har opprettet ønskeliste hos Brødrene Pedersen / Design for evig. I tillegg ønsker vi oss penger for å kjøpe string hyllesystem og steinovn. Til dette har vi opprettet en egen sparekonto: 9802 19 19950

Dresskode

Vi har fått noen spørsmål om dresskode. Her går vi får den noe diffuse dresskoden «Pent». Herrer kan gjerne stille i alt fra mørk dress til smoking eller bunad. Damer kan for eksempel stille i bunad eller kjole i valgfri lengde.

Diverse

Det er fint om vi får beskjed så snart som mulig dersom du har allergier eller intoleranser som kokken må ta hensyn til.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres