Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Heidi & Atle

15. juni 2019 • Stavanger Domkirke
-390 dager igjen!

Vårt bryllup

Toastmaster

Jarle Eikenes Hansen er toastmaster. Send han gjerne en melding dersom du kunne tenke deg å holde tale i bryllupet.

Telefonnummer til Jarle er: 952 60 993

 

Hotellbooking i Stavanger

For dere som ønsker å bo på hotell i Stavanger i forbindelse med bryllupet har vi en avtale om rabatt hos Scandic Stavanger City. Her får man 15% rabatt og Save betingelser, reservasjonen kan ikke endres eller kanselleres.

For å benytte seg av tilbudet går du inn på Scandic sin nettside (https://www.scandichotels.no/) og bruker bookingkode: PROMO15B

 

Parkering og logistikk

Selve bryllupsfesten finner sted på Innovation Dock på Bryggerikaien 24 i Stavanger. Vi sørger for transport fra Stavanger Domkirke til festlokalet. Dersom du allikevel ønsker å parkere ved festlokalet så er det parkeringsplasser tilgjengelig utenfor Kvitsøygata 30. Parkeringsplassene er merket med Innovaton Dock.

For de som har bil anbefaler vi å parkere ved festlokalet, utenfor Kvitsøygata 30, før vielsen starter. Vi kommer til å ta båt fra Stavanger sentrum til festlokalet etter vielsen. Båten vil gå fra Steinkarkaien (mellom Jorenholmen/Magasin Blaa og Oljemuseet) ca 14:00 for litt sightseeing før ankomst ved festlokalet ca 16:00.

 

Ønskeliste

Vi har opprettet ønskeliste hos Brødrene Pedersen / Design for evig. I tillegg ønsker vi oss penger for å kjøpe string hyllesystem og steinovn. Til dette har vi opprettet en egen sparekonto: 9802 19 19950

For de som ønsker å levere gaver fredagen eller lørdag formiddag kan dette leveres til festlokalet eller rett ved siden av (det er et arrangement i samme lokale fredag kveld). Adressen er Bryggerikaien 18/24.

 

Dresskode

Vi har fått noen spørsmål om dresskode. Her går vi får den noe diffuse dresskoden «Pent». Herrer kan gjerne stille i alt fra mørk dress til smoking eller bunad. Damer kan for eksempel stille i bunad eller kjole i valgfri lengde.

Diverse

Det er fint om vi får beskjed så snart som mulig dersom du har allergier eller intoleranser som kokken må ta hensyn til.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres