Sidene lastes inn av Kitchn ...
Velkommen til bryllup!

Anna Karina & Mattis Massimo

08. juni 2019 • Oslo
135 dager igjen!

Vårt bryllup

Hurra! Vi gleder oss stort til å feire kjærligheten sammen med dere. Vi håper alle kan svare så fort som mulig og senest innen 1 Januar. Dette gjør det litt enklere for oss å planlegge dagen. Gi oss gjerne beskjed om matallergier i samme slengen :)

Overnatting

Det er holdt av rom for tilreisende på Scandic Victoria 7-9 juni i Rosenkrantz gate 13. Hotellet ligger rett ved rådhuset, og i kort gåavstand fra bryggen slipper oss av når festen er slutt. Les mer om hotellet her https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-victoria-oslo

Rommet må bookes før 24 mai ved å sende en mail til victoriaoslo@scandichotels.com og henvise til booking id 46789434. Dobbeltrom kr 1430,- per rom per natt inkludert frokost

Scandic Victoria Oslo fasade

Program

Toastmaster

 

Vi presenterer: Chris Fossmo!

 

 

Chris er oppvokst på Tøyen og er en av Mattis sine aller nærmeste venner. Han er en gledesspreder uten like og ifølge Anna Karina Norges morsomste mann som alltid uansett lager god stemning. Han er rett og slett et helt nydelig menneske! Vi er veldig glad for at han tar oppgaven og er helt sikker på at #solhattenryker med Chris som toastmaster!

Ta kontakt med Chris dersom du ønsker å si noe under dagen. Vi får dessverre ikke tid til alle taler under middagen, og noe må derfor taes på båten :-)

           

Kontaktinformasjonen til Chris:


Telefon: 41311318


E-post: cfossmo@hotmail.com