Sidene lastes inn ...
Velkommen til bryllup!

Anna Karina & Mattis Massimo

08. juni 2019 • Oslo
-397 dager igjen!

Vårt bryllup og praktisk info

Vi gifter oss gjennom den liberale organisasjonen Unitarforbundet, med vigsler Kjell Morten Bråten. Les mer om Unitarforbundet på deres hjemmeside dersom du vil lære mer om de.

Oslo ladegård hvor oppmøtet blir - er en staselig lystgård fra barokkepoken. Ladegården ligger i hjertet av Oslos middelalderby. Hovedhuset er fra 1720-årene, og middelalderhallen i kjelleren der vielsen vil ta sted er en del av første etasje i bispeborgen fra 1200-tallet. Du kommer deg hit fra sentrum med 32 eller 70 bussen til Dyvekes bro eller 18 og 19 trikken til St. Halvards plass. Dersom dere vil ta taxi er adressen Oslo gate 13. Anbefaler tilreisende som skal ta kollektiv transport å laste ned appen RuterBillett der du kan kjøpe billetter for all reise av kollektiv trafikk i Oslo og appen RuterReise for info om rutetabell og holdeplasser til/fra.

Related image

RuterReise

Related image

RuterBillett

Gamlebyen mat og drikke hvor vi skal spise er et industrilokale drevet av 4 kokker med erfaring fra stjernerestauranter i inn- og utland som bruker lokalt, kortreist og økologisk mat. De lover oss en fest i munnen som vi gleder oss til å dele med dere! Vi går sammen hit (700 m) fra ladegården, men dersom dere må komme hit på egenhånd er adressen St.Halvardsgate 33.

MS Oslofjord er båten vi skal feire bryllupsfesten på og den tar oss rundt omkring i Oslofjorden sin skjærgård. Den vil gå til kai både i Sørenga og ved Rådhuset (få minutter unna Scandic Victoria) flere ganger i løpet av kvelden, tidspunkter vil bli bekjentgjort. Båten har oppvarmede salonger og utedekk, garderober og fjordens største spisesalong med 360 graders utsikt. Det vil ikke være organisert transport til Sørenga kai fra restauranten. Det er en fin gåtur i ca 15 min eller 4 minutter i taxi. Båten ligger på Sørenga kai nærmest land mot gamlebyen og vil være lett å se.

MS Oslofjord

Antrekk Formelt sommerantrekk

Vi ønsker at du skal føle deg vel og være behagelig kledd. Anna Karina kommer til å gå med hvit lang kjole og Mattis med mørk grønn dress. Ha i tankene at vi skal forflytte oss til fots og at festen skal være på en båt. Les om MS Oslofjord på punktet over og til info vil det være pledd tilgjengelig. Det kan være lurt å ta med jakke.

Servering 

  • På restauranten vil du få en aperitiff ved ankomst og en 3-retters meny med vinpakke. Gi oss beskjed snarest dersom du ønsker et alkoholfritt alternativ/øl eller dersom det er noen hensyn vi må ta i forhold til maten.

  • På båten serveres det fingermat og det blir fri bar med øl, cider, vin, mineralvann, drinker og det vi trenger for å få en vellykket fest!


med andre ord - du kan legge igjen lommeboken hjemme/på hotellet(med mindre du trenger mer drikke utover vin/ølpakken til maten eller noe sterkere på restauranten. Dette kan kjøpes i baren der)

Overnatting

Det er holdt av rom for tilreisende på Scandic Victoria 7-9 juni i Rosenkrantz gate 13. Hotellet ligger rett ved rådhuset, og i kort gåavstand fra bryggen der hvor båten slipper oss av når festen er slutt. Les mer om hotellet her https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-victoria-oslo

Rommet må bookes før 24 mai ved å sende en mail til victoriaoslo@scandichotels.com og henvise til booking id 46789434. Dobbeltrom kr 1430,- per rom per natt inkludert frokost

Scandic Victoria Oslo fasade

Program

 

Program:

Bilderesultat for ladegården

13.45: Oppmøte i kjelleren til Oslo Ladegård

14.15: Vielse

15.00: Vi går samlet til Gamlebyen mat og drikke (700 m) og får servert aperitiff

15.30: Bryllupsmiddag

19.00: Vi går samlet til båten(de som vil tar taxi) og fortsetter feiringen

ca 03.00: Avslutning og siste anløp ved Rådhuskaien

 

OBS: Gi oss beskjed i god tid hvis du har allergier eller dietter vi må ta hensyn til. 

Toastmaster

Vi presenterer: Chris Fossmo!

 

Chris er oppvokst på Tøyen, jobber som selger for Schibsted og er en av Mattis sine aller nærmeste venner. Han er en gledesspreder uten like og ifølge Anna Karina  helt hysterisk morsom som alltid lager topp stemning. Han er rett og slett et helt nydelig menneske! Vi er veldig glad for at han tar oppgaven. Tusen takk Chris!

Ta kontakt med Chris dersom du ønsker å si noe eller ha et innslag under dagen. Vi får dessverre ikke tid til alle taler under middagen, og noe må derfor taes på båten.

           

Kontaktinformasjonen til Chris:


Telefon: 41311318


E-post: cfossmo@hotmail.com


 

Ønskeliste

Det aller viktigste for oss er å feire dagen sammen med dere. Vi har som de fleste vet nettopp flyttet inn i ny leilighet og ønsker å innrede med bla kunst, møbler, lamper, teppe, utemøbler osv. Som vi finner etter hvert, kanskje på en reise? Å reise er noe av det kjekkeste vi vet, og vi sparer til en bryllupsreise sammen med barna våre så vi kan skape gode minner sammen.

Vi ønsker oss derfor pengegave som bidrar til reise eller innredning av leilighet eller gode opplevelser.