Sidene lastes inn av Kitchn ...
Velkommen til bryllup!

Anna Karina & Mattis Massimo

08. juni 2019 • Oslo
82 dager igjen!

Vårt bryllup

Vi gifter oss gjennom den liberale organisasjonen Unitarforbundet, med vigsler Kjell Morten Bråten. Les mer om Unitarforbundet på deres hjemmeside dersom du vil lære mer om de.

Oslo ladegård er en staselig lystgård fra barokkepoken, og ligger i hjertet av Oslos middelalderby. Hovedhuset er fra 1720-årene, og middelalderhallen i kjelleren der vielsen vil ta sted er en del av første etasje i bispeborgen fra 1200-tallet. Du kommer deg hit fra sentrum med 32 eller 70 bussen til Dyvekes bro eller 18 og 19 trikken til St. Halvards plass. Dersom dere vil ta taxi er adressen Oslo gate 13.

Gamlebyen mat og drikke er et industrilokale drevet av 4 kokker med erfaring fra stjernerestauranter i inn- og utland som bruker lokalt, kortreist og økologisk mat. De lover oss en fest i munnen som vi gleder oss til å dele med dere! Vi går sammen hit (700 m) fra ladegården, men dersom dere må komme hit på egenhånd er adressen St.Halvardsgate 33.

Overnatting

Det er holdt av rom for tilreisende på Scandic Victoria 7-9 juni i Rosenkrantz gate 13. Hotellet ligger rett ved rådhuset, og i kort gåavstand fra bryggen slipper oss av når festen er slutt. Les mer om hotellet her https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-victoria-oslo

Rommet må bookes før 24 mai ved å sende en mail til victoriaoslo@scandichotels.com og henvise til booking id 46789434. Dobbeltrom kr 1430,- per rom per natt inkludert frokost

Scandic Victoria Oslo fasade

Bryllupsdagen

 

Program:

Bilderesultat for ladegården

13:45 Oppmøte i kjelleren til Oslo Ladegård

14.00:Vielse

14.30: Champagne

15.00: Vi går sammen til Gamlebyen mat og drikke (700 m) og får servert aperitiff

15.30: Bryllupsmiddag

19:00 Avreise til båten og fest! Se mer info om dette på \"praktisk info\"

 

 

OBS: Gi oss beskjed i god tid hvis du har allergier eller dietter vi må ta hensyn til. 

Toastmaster

 

Vi presenterer: Chris Fossmo!

 

 

Chris er oppvokst på Tøyen og er en av Mattis sine aller nærmeste venner. Han er en gledesspreder uten like og ifølge Anna Karina Norges morsomste mann som alltid uansett lager god stemning. Han er rett og slett et helt nydelig menneske! Vi er veldig glad for at han tar oppgaven og er helt sikker på at #solhattenryker med Chris som toastmaster!

Ta kontakt med Chris dersom du ønsker å si noe under dagen. Vi får dessverre ikke tid til alle taler under middagen, og noe må derfor taes på båten :-)

           

Kontaktinformasjonen til Chris:


Telefon: 41311318


E-post: cfossmo@hotmail.com


 

Ønskeliste