Sidene lastes inn ...

stine & rune

17. august 2019
Trondenes Kirke

Vårt bryllup

Vi gifter oss Lørdag 17. August i Trondenes kirke kl 12.45. Gjester inviteres til middag med påfølgende fest fra kl 16.15. Dørene vil åpne kl 14.45 hvor velkomstdrink serveres. Toastmaster for dagen er Gisle Forsaa, og er det noe du vil bidra med på denne dagen bes det tas kontakt med han. Det vil også settes stor pris på om de som ønsker å si noen ord på dagen vår kan formidle ønsket til toastmasteren på forhånd.

Adresse for lokalet:

Hvedingsgt. 4

9482 Harstad

 

Overnatting

Vi har holdt av 25 hotellrom på Clarion Collection Hotel Arcticus. For bestilling er det nødvendig å oppgi referanse 106046 for å få et rom til noe rabattert pris. Frist for bestilling av de forhåndsbestilte rommene er satt til 1. Juli, og sendes til marit.nygard@choice.no. Ved å ringe resepsjonen risikerer dere at dere ikke får hotellrom til rabattert pris.

Det er selvfølgelig mulighet å bestille rom på andre hoteller. Det gjøres oppmerksom på at det under denne helgen også er festival i Harstad. Slik at ønsker du/dere rom, bør dette bestilles så fort som mulig.

Det vil også være mulig å leie to dobbeltrom (to enkeltsenger pr rom) i lokalet hvor middag og fest skal holdes, med kokemuligheter, dusj og toalett. I tillegg er det mulighet for å re opp en seng i stuen som tilhører rommene, samt en ekstra madrass. Prisen på dette vil være 250,- døgnet pr pers.

Dersom dette er ønskelig kan det meldes på nr: 90848441

Get-together

Det vil være en get-together fredag 16. August fra kl 1930 på Café De 4 Roser i Harstad sentrum. Dette er selvfølgelig frivillig å være med på. På denne sammenkomsten kan man møte andre bryllupsgjester, hvor det er mulighet for bestilling av mat og drikke. Kanskje dukker også brudeparet opp.

Adresse:

Torvet 7, 9405, Harstad

Ønsker

Vårt største ønske er selvfølgelig at du har anledning til å delta på vår store dag!

Dersom du vil gi noe finnes gavelister på vår bryllups-side på Kitchn.no. For å finne listen må det skrives slik:

Fornavn: Rune

Etternavn: Forsaa

Bryllupsdato fra: La dagens dato stå urørt

Bryllupsdato til: 17.08.2019

Ved å bestille/kjøpe fra Kitchn vil listen automatisk oppdateres.

 

Vi har også en bankkonto hvor vi sammen sparer til nye møbler/interiør som vi ønsker oss. Om ønskelig kan dere få informasjon om dette av oss.

S.U

S.U innen 1. Juli 2019 til telefonnummer 90848441

kontaktinfo

Stine: nr 90848441

Rune: nr 99381993

Toastmaster: Gisle@forsaa.net

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres