Logg inn for å se sidene

Hilde & Martin

07. september 2024
Røros kirke

Vårt bryllup

Så hyggelig at du har funnet fram til hjemmesiden for bryllupet vårt. Her vil du finne det meste av informasjonen du trenger.

Bryllupshelgen

Vi ønsker å invitere dere til vår bryllupshelg på Røros, 6.-8. september 2024. Røros er et sted som står oss nært, og vi vil vise dere hvorfor. Håper så mange som mulig ønsker å komme og lage en minnerik helg sammen med oss.

Fredag 6. september inviterer vi til minglefest på hytta fra kl.17:30. Hytta på Røros er et sted hvor vi har brukt mye tid sammen, både med familie og venner. Vi ønsker derfor å tilbringe første dagen der, og krysser fingrene for fint vær. Det vil bli servert enkel mat og drikke. For de som ønsker å fortsette festen utover kvelden vil vi booke bord i sentrum fra kl.22.

Lørdag 7. september er dagen for vielsen. Den vil være i Røros kirke kl. 14:00. Etter vielsen går man samlet ned til Vertshuset hvor middagen og festen vil være. Oppmøte på Vertshuset Røros er kl. 16:00, mens middagen starter 17:00. Festen fortsetter i samme lokale.

Søndag 8. september vil det bli mulighet til å kjøpe seg frokost på Vertshuset for de som ønsker (de som overnatter på Vertshuset har inkludert frokost). Dette vil være en fin mulighet til å tilbringe tid sammen med oss før alle drar hver til sitt.

Håper det blir en helg fylt med god stemning og latter! 

Diverse informasjon

Det vil være fotograf tilstede under vielsen og deler av festen. Etter oppfordring fra fotografen ønsker vi derfor at gjester ikke tar bilder under vielsen.


Ønsker du å holde tale/bidra med andre innslag? Ta kontakt med toastmasterne i god tid! Kontaktinformasjon finner du lenger ned på siden.

 

Kleskode


Fredag: Casual.

Lørdag: Kom i det du føler deg fin i.

 

Informasjon om overnatting

Vi har booket Vertshuset Røros (Kjerkgata 34) for lokasjon på bryllupsdagen. Vertshuset Røros er en del av Røros hotell, og tilbyr både ordinære hotellrom, superior rom og leilighet, med frokost. Rommene vil være i umiddelbar nærhet til middagen og festlokalet.

Ved å benytte koden «Nytrøbryllup» ved booking av rom vil dere få rabattert pris på oppholdet. Koden kan oppgis ved booking via Mail eller telefon.

Foreløpige priser:

Enkeltrom: 1200kr per pers / per døgn
Dobbeltrom: 800kr per pers / per døgn
Superiorrom (2 pers): 875kr per pers / per døgn
Leilighet (2 pers): 975kr per pers / per døgn
- kan være inntil fire pers på leilighet. Tillegg for ekstra personer. 0-3 år er gratis, 4-12 år er 100kr, 13 til 15 år er 200kr og fra 16 år er 250kr.

Dette skal inkludere frokost, parkering og wifi.

Gaveønsker

For den som ønsker vil en eventuell pengegave som bidrag til bryllupsfeiringen settes stor pris på.


Gave kan overføres til vår bryllupskonto: 4214 09 76568

Hvordan komme seg til Røros?

Bil:
Fra Oslo: Riksvei 3 til Tynset, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Trondheim: E6 til Støren, fylkesvei 30 til Røros.
Fra Værnes: Riksvei 705 via Tydal til Røros

Fly:
Det går daglige avganger hver vei mellom Røros og Oslo alle dager. Vertshuset ligger en 5 minutters taxitur fra flyplassen.

Tog:
Fra Oslo går det tog sju ganger per dag, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka fem timer.
Fra Trondheim går det tog tre ganger per dag, pg turen tar cirka 2,5 timer.
Få minutters taxitur/gåtur fra jernbanestasjonen til Vertshuset.

Buss:
Fra Trondheim Sentralstasjon kjører bussrute 440 & 340 fire ganger på hverdager til Røros Skysstasjon. Lørdag og Søndag er det litt mindre avganger daglig. Reisen tar cirka tre timer.
Fra stasjonen er det ca 7 minutters gange til Vertshuset eller få minutter med taxi.

RSVP

For å svare på invitasjonen ønsker vi at dere blar dere ned til delen av nettsiden som heter «send oss en hilsen», eventuelt sender oss en melding. Der skriver dere om dere kommer/ikke kommer, hvilke dager dere blir med på, samt eventuelle allergier og lignende.

Forloverne

Hilde`s forlover er Ingvild Hammertrø Rian. 

Ingvild har siden barnehagealder vært en av Hildes aller nærmeste venner. Ingvild er en inkluderende og omsorgsfull person som alltid stiller opp og tar seg tid til de rundt seg. Hun er en livsnyter som sjeldent sier nei til noe gøy, eller en «Hiroshima» i baren. 

Martin`s forlover er Jonas Aune Ulstad. 

Jonas og Martin har kjent hverandre fra barnehagen, og siden har Jonas alltid sett opp til Martin. Selv om Jonas ikke har fulgt Martin sine fotspor helt, har han nok innerst inne en drøm om det ;)

Forholdet mellom Jonas og Martin er som to ekte brødre, hvor det tidvis kan bli høy temperatur i diskusjonene, mens andre ganger gode samtaler. Det kan smelle i diskusjonene i \"chatten\", og begge liker å fyre opp hverandre. I neste øyeblikk sover de i skje på sofaen sammen. Jonas er en som alltid stiller opp for på kompisene sine, og en person som hjelper deg å løse små og store problemer. Han er knallgod venn å ha.Det er litt vanskelig å si hva som interesserer Jonas da han alltid følger hva som er i vinden. Men, det skal han ha, han går alltid all in i det han interesserer seg for, både innenfor utstyr og innsats. Det begynte å bli skummelt en vending da Jonas nærmet seg en bedre form enn Martin.Om dere ønsker en innholdsrik samtale i løpet av helgen, slå av en prat med Jonas!

Toastmasterne

Henrik Huitfeldt og Martin SteneHenrik og Stene er barndomskompiser av Martin. Henrik kan beskrives som Klæbus store sønn og en type kompis som alle burde ha i vennegjengen. Henrik kan også være kjapp i replikken, både på godt og vondt. Stene er vennegjengens Sinnatagg og alt mulig mann. Heldigvis går sinne ut over materielle gjenstander som golfkøller og padelracketer, og ikke oss. Stene og Henrik er personer som alltid stiller opp, og de turte derfor ikke å takke nei til oppgaven som toastmaster, heldigvis for oss.

De er heller ikke fremmed for et glass akevitt.

Ta kontakt med dem angående program for middagen / taler og lignende.

Henrik Huitfeldt: 47342795

Martin Stene: 90736152

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres

Kommer du?
Hidden
Skriv e-post du ønsker bekreftelse til og som brudepar kan kontakte deg på.