Logg inn for å se sidene

Hilde & Martin

07. september 2024
Røros kirke

Vårt bryllup

Så hyggelig at du har funnet fram til hjemmesiden for bryllup vårt. Her vil du finne det meste av informasjon du trenger.

Bryllupshelgen

Vi ønsker å invitere dere til vår bryllupshelg på Røros, helgen 6 til 8 september 2024. Røros er et sted som står oss nært, og vi vil vise dere hvorfor. Håper så mange som mulig ønsker å komme og lage en minnerik helg sammen med oss.

Fredag 6. september inviterer vi til minglefest på hytta. Hytta på Røros er et sted hvor vi har brukt mye tid sammen, både med familie og venner. Vi ønsker derfor å tilbringe første dagen på hytta. Det vil bli servert enkel mat og drikke i kjent Hilde og Martin stil.

Lørdag 7. september er dagen for vielsen. Den vil være i Røros kirke kl. 14:00. Etter vielsen går man samlet ned til Vertshuset hvor middagen og festen vil være. Oppmøte på Vertshuset Røros er kl. 1630, mens middagen serves 17:00. Festen fortsetter i samme lokale.

Søndag 8. september vil det bli mulighet til å kjøpe seg frokost på Vertshuset for de som ønsker (de som overnatter på Vertshuset har inkludert frokost). Dette vil være en fin mulighet til å tilbringe tid sammen med oss før alle drar hver til sitt.

Informasjon om overnatting

Informasjon om overnatting

Vi har booket Vertshuset Røros for lokasjon på bryllupsdagen. Vertshuset Røros er en del av Røros hotell, og tilbyr både ordinære hotellrom, superior rom og leilighet, med frokost. Rommene vil være i umiddelbar nærhet middagen og festlokalet. For mer informasjon om Vertshuset Røros, se denne linken: https://vertshusetroros.no/

Ved å benytte vår kode for bryllupet vil dere få rabatt på rommene. Rommene er inkludert forkost.

Mer info om pris på rom kommer.

 

RSVP

For å svare på invitasjonen ønsker vi at dere finner delen på nettsiden som heter "send oss en hilsen", eventuelt en melding. Der skriver dere om dere kommer eller ikke kommer. Hvilke dager dere blir med på. I tillegg legger dere ved eventuelle allergier.

Forloverne

Hilde's forlover er Ingvild Hammertrø Rian. 

Martin's forlover er Jonas Aune Ulstad.

 

Toastmasterne

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres