Vi gifter oss!

Elin & Kjetil

29. juni 2024 • Frøyland Gard
-25 dager igjen!

Kjøreplan for dagen <3

14:00-14:30 (ISH)


Vielsen starter 14:00, og tar 15-30 minutter. Vielsen blir på Frøyland Gard. I tilfelle dårlig vær legger vi en backupplan, men ta i utgangspunktet høyde for at vi er utendørs og i Rogaland. (Les ; pakk gjerne med en paraply i bagasjen)


14:30-16:00/16:30


Etter vielsen stikker brudeparet og forlovere avgårde for en fotoseanse, og tar sikte på å være tilbake på Frøyland innen 16:00/16:30. I mellomtiden blir det satt frem snacks og drikkevarer og lagt opp til hyggelig mingling ved grillhytta hos Frøyland.


16:00/16:30-17:30


Når brudeparet kommer tilbake vil det bli tatt litt flere bilder med familie etc, samtidig som vi mingler videre.


17:30-20:00(evt 21:00)


Daniel ønsker velkommen til bords kl 17:30, så vi trekker inn en gang mellom 17 og 17:30. Middag serveres 17:45, og blir en nydelig jærbuffet fra Ekte Matglede. Under middag vil det bli servert vin, øl og alkoholfritt. Vin kommer til å stå på bordene, og øl og alkoholfritt vil stå klar i kjølere ved baren. Vi regner med å være ferdig med middag og taler og klar for kake en gang mellom 20:00 og 21:00.


20:30-01:00


Fest! Pga regler i lokalet må festen avsluttes 01:00, og alle være forlatt stedet innen 01:30.
Fra 20:00 har vi åpen en bar med utvalgte drinker, og selvsagt også vin, øl og alkoholfritt. Prisene her blir veldig symbolske.


23:00


For å unngå tilfeller av hangry mennesker kommer det litt snacks rundt kl 23.


 

 

Kjekt å vite <3

 

Barn
Under vielsen og mingling etter vielsen er barn selvsagt velkomne. (Isabell synes det er veldig hyggelig om det er noen lekekamerater til stede).
For øvrig må alle under 18 dra til sine respektive barnevakter innen vi setter oss til bords 17:30.
Unntaket er babyer under 4 mnd. dersom barnet eller forelderen ikke er helt klar for å være borte fra hverandre ennå.

Frøyland Gard 
Hele dagen tilbringer vi på Frøyland Gard.
Adresse: Frøylandsvegen 12, 4355 Kvernaland
Den enkleste måten å komme seg hit er å ta buss nr. 22 fra Ruten i Sandnes og til Kvernaland sentrum. Derfra er det ca. 10 minutter å gå til Frøyland Gard. Evt. anbefaler vi å ta taxi flere samlet fra Sandnes sentrum. Vi kommer til å forhøre oss litt når det nærmer seg og vi vet om hvem som evt. kjører til bryllupet (Biler kan stå der til dagen etter om noen ønsker å kjøre til for så å hente bilen dagen etter), om det er noen som har anledning til å plukke med seg flere enten fra Sandnes eller fra Kvernaland sentrum.

Kleskode
Ta på deg noe du føler deg smashing i! Brudeparet er fornøyde så gjestene føler seg bra og ikke er kledd i hvite kjoler.
Elin velger å tro at hun ikke er noen bridezilla, med unntak av akkurat kjolevalg til bryllupet. Så for å unngå misforståelser ; Er basen på kjolen hvit er det en hvit kjole.
Brudeparet kommer til å tilbringe mesteparten av dagen i sneakers, så det er fritt frem for alle å være liberal i skovalg.

Overnatting
Brudeparet kommer til å overnatte på Gamlaværket i Sandnes sentrum, og anbefaler varmt overnatting der. Vi er så heldige at superNicolas har fikset en kode til våre gjester som gir en hyggeligere pris på overnatting denne helgen. For å booke må man booke direkte via Gamlaværkets nettside og skrive ANDERSENSLETTEN under rabattkode når man velger dato. Gamlaværket er ikke verdens største hotell, så book gjerne i god tid om dere ønsker plass der :) I tillegg er det NM i Friidrett den helgen, det er godt mulig hotellrom generelt i området bookes tidlig.
Siden hele dagen er på Kvernaland anbefaler vi uansett overnatting i Sandnes eller på Klepp/Bryne mtp. reisevei for tilreisende. For øvrig er det kun 18  minutter med bil til Sandnes sentrum hvor man kjapt kan komme seg til Stavanger med tog.

Toastmaster
Vår superhelt Daniel Sørensen stiller opp som toastmaster, så han er den dere kontakter ifb. koordinering av taler etc. Han foretrekker å bli kontaktet på epost : daniel.sorensen@bryllupspotet.no

Ønskeliste
Da vi alt har bodd sammen i mange år har vi mye av det meste vi trenger, og ønsker oss primært sett bidrag til bryllupsreise. Vil heller ikke at det skal være noe press rundt det med gaver, det viktigste for oss er å få feire dagen vår med mennesker vi er glad i.

For øvrig har vi lagd en ønskeliste på Stas.
Dere finner også en ønskeliste hos Kitchn, bare søk opp Elin Andersen og Kjetil Sletten.

Det kommer til å bli satt opp ett gavebord, men ingen gaver blir pakket opp denne kvelden. Dette er noe vi ønsker å gjøre sammen, så det koser vi oss med alene dagen etter :)