Alice & Thomas

24. august 2024
Strand Hotel Fevik

Vi gifter oss!

Vi ønsker velkommen til vår bryllupshelg, fredag 23. og lørdag 24. august på ærverdige og flotte Strand Hotel i Fevik.


Vi setter stor pris på at dere ønsker å dele denne store begivenheten sammen med oss, og ser frem til å feire kjærligheten sammen med dere!


På denne nettsiden vil vi fortløpende dele viktig informasjon om blant annet tidspunkter for helgen, og andre relevante opplysninger som måtte komme.

Fredag 23. august

Vi setter stor pris på om du/dere har anledning til å komme til Fevik dagen før bryllupet. På fredagen vil det være en mingling med lett matservering og drikke. Tidspunkt kommer.

Bryllupsdagen, lørdag 24. august

Frokost serveres fra kl. 07:00-10:00.


Vielsen vil finne sted i Trefoldighetskirken i Arendal kl. 13:00, ca. 20 minutter kjøretur fra Strand Hotel. Det er parkeringshus rett i nærheten av kirken. Det vil være mobilfri vielse. 


Tidspunkter for kanapéer & bobler, brudeskål, bryllupsmiddag & fest kommer.


Middagen er baby- og barnefri.


 

Overnatting

Vi har holdt av rom til alle som er invitert i bryllupet, og ved å trykke her kommer du direkte til booking av hotellrom. Man må legge inn koden "BRY24" i feltet for rabattkode, for at de aktuelle dagene skal dukke opp. Dere får da også rommet til rabatterte priser. Denne rabatten gjelder kun ved bruk av linken, og gjelder ikke ved booking via hotellets hjemmeside, eller direkte med hotellet.


Rom til rabatterte priser må bookes innen 24. mai. Etter denne datoen åpner hotellet opp for øvrige gjester.


Det er godt med parkeringsplasser utenfor hotellet, samt muligheter for å lade elbiler.

Kleskode

For de av dere som har anledning til å komme på fredag, står dere fritt til å ha på det dere måtte ønske. Vi anbefaler å kle dere etter været, og er det fint vær kan det hende vi oppholder oss noe utendørs.


På bryllupsdagen er det ønskelig at damene har på seg lang kjole, og som ikke er helhvit/rød/sort. Menn kan ha på dress eller smoking.

Toastmaster

  Dersom det er ønskelig å si noen ord under bryllupsmiddagen, gi beskjed til vår toastmaster Flemming Eike, på nr. 481 68 780 eller per e-post: eike@naert.no.


Det er mulig med bilde/film-fremvisning under middagen, og dersom dette er ønskelig er det fint om det også informeres om i forkant.

Allergier og andre behov

Allergier eller andre hensyn som må tas, bes informeres om innen 1. mai.

Svar utbes

Vi ønsker svar på invitasjonen innen 1. april. Vi trenger også å vite om du/dere kommer til mingling på fredag, eller ankommer lørdag.


Alice: 416 49 395 / Thomas: 988 42 599

Gaveønsker

Den største gaven vi kan få er at du/dere kommer for å feire kjærligheten sammen med oss. Ettersom overnatting på hotellet må dekkes av gjestene selv, ønsker vi oss ingen gaver.

Vi gleder oss!

Vi ser frem til en helg sammen med våre nærmeste! Dersom dere har andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres