Alice & Thomas

24. august 2024
Strand Hotel Fevik

Vi gifter oss!

Vi ønsker velkommen til vår bryllupshelg, fredag 23. og lørdag 24. august på ærverdige og flotte Strand Hotel i Fevik.Vi setter stor pris på at dere ønsker å dele denne store begivenheten sammen med oss, og ser frem til å feire kjærligheten sammen med dere!

Fredag 23. august

Vi setter stor pris på om du/dere har anledning til å komme til Fevik dagen før bryllupet. På fredagen vil det være mingling med lett matservering og drikke.


Minglingen starter kl. 19:00, også blir det servert mat kl. 20:00. Dere kan velge mellom rekesmørbrød og cæsarsalat, og vi trenger svar på hva du ønsker å spise innen 1. juli.


Hva du/dere ønsker å spise kan videreformidles til: Alice 416 49 395 / Thomas 988 42 599

Bryllupsdagen, lørdag 24. august

Frokost serveres i hotellets restaurant fra kl. 07:00-10:00.


Vielsen vil ikke gjennomføres i Trefoldighetskirken som tidligere bestemt, grunnet kirkens vedlikeholdsprosjekt. Vielsen vil derfor gjennomføres på hotellet, og er det fint vær vil den være utendørs, og ved regn er vi innendørs. Tidspunktet for vielsen vil være 13:30.   Det vil være mobilfri vielse. 


Tidspunkter for kanapéer & bobler / brudeskål kommer.


Bryllupsmiddag med påfølgende fest fra kl. 17:00.


Nattmat serveres kl. 02:00.


Middagen er baby- og barnefri.

Overnatting

Vi har holdt av rom til alle som er invitert i bryllupet, og ved å trykke her kommer du direkte til booking av hotellrom. Man må legge inn koden "BRY24" i feltet for rabattkode, for at de aktuelle dagene skal dukke opp. Dere får da også rommet til rabatterte priser. Denne rabatten gjelder kun ved bruk av linken, og gjelder ikke ved booking via hotellets hjemmeside, eller direkte med hotellet.


Rom til rabatterte priser må bookes innen 24. mai. Etter denne datoen åpner hotellet opp for øvrige gjester.


Det er godt med parkeringsplasser utenfor hotellet, samt muligheter for å lade elbiler.

Kleskode

For de av dere som har anledning til å komme på fredag, står dere fritt til å ha på det dere måtte ønske. Vi anbefaler å kle dere etter været, og er det fint vær kan det hende vi oppholder oss noe utendørs.


På bryllupsdagen er det ønskelig at damene har på seg lang kjole (under kne. midi/maxi), og som ikke er helhvit/rød/sort. Menn kan ha på dress eller smoking.

Toastmaster

  Dersom det er ønskelig å si noen ord under bryllupsmiddagen, gi beskjed til vår toastmaster Flemming Eike, på nr. 481 68 780 eller per e-post: eike@naert.no, innen 1. juli.


Det er mulig med bilde/film-fremvisning under middagen, og dersom dette er ønskelig må det også informeres om innen fristen.

Allergier og andre behov

Allergier eller andre hensyn som må tas, bes informeres om innen 1. juli.

Svar utbes

Vi ønsker svar på invitasjonen innen 1. april. Vi trenger også å vite om du/dere kommer til mingling på fredag, eller ankommer lørdag.


Alice: 416 49 395 / Thomas: 988 42 599

Gaveønsker

Den største gaven vi kan få er at du/dere kommer for å feire kjærligheten sammen med oss. Ettersom overnatting på hotellet må dekkes av gjestene selv, ønsker vi oss ingen gaver.

Vi gleder oss!

Vi ser frem til en helg sammen med våre nærmeste! Dersom dere har andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres

Kommer du?
Hidden
Skriv e-post du ønsker bekreftelse til og som brudepar kan kontakte deg på.