Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Susan & Eirik

18. august 2018 Fet kirke

Vårt bryllup

Det er en glede å invitere dere til vårt bryllup den 18-08-18.

Vielsen vil foregå i Fet kirke, adresse: Kirkeveien 185, 1900 Fetsund. Tidspunktet for vielsen er kl. 14.00. Etter vielsen er det ønskelig at familie og forlovere deltar på et felles bilde utenfor kirken, før brudeparet tar egne bilder/fotograferes.

Middag med påfølgende fest vil foregå ved Hauger matstue, adresse: Ramstadveien 180, 1480 Slattum. Det er mulig å møte opp der rett etter vielsen, vi tenker at vi ankommer rundt kl. 16 og at middagen starter rundt kl. 17.00. Toastmaster for kvelden er Sebastian Langleite og han kan nås på telefon 92090587, dersom noen ønsker å bidra med taler eller leker utover kvelden. Vi ønsker gjerne innspill og noen aktiviteter! Vi har også invitert noen til kaker og fest, og kommer tilbake med tidspunkt for oppmøte for dere :-)

Det er ønskelig med en tilbakemelding på om det er noen som ikke har mulighet til å komme, samt om noen har noen matallergier vi må ta hensyn til :-)

Dersom noen har lyst til å bake en kake eller lignende til kakebordet er det veldig ønskelig, så det er bare å si ifra om noen har mulighet :-)

Det er ønskelig med svar på deltakelse eller evt. avbud inkl. eventuelle matallergier innen 18.06.18 på telefonnummer 47463007 eller susan_elvhaug@hotmail.com. Det er også mulig å skrive på siden her om en ønsker det :-)

 

Ønskeliste

Vi reiser på bryllupsreise allerede dagen etter bryllupet. Fortsatt er destinasjonen ukjent, så det blir spennende å se hvor det er vi til slutt bestiller en ukes ferie. I bryllupet ønsker vi oss aller helst gave i form av økonomisk bistand til ferieoppholdet, men vi har også lagt til litt diverse i disse listene på nettet:

https://www.cg.no/weddinglist/index/shared/weddinglist_id/9545/

https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=91794

Er det noen som har tips til bryllupsreise, tar vi i mot dette med stor glede. Vi hadde i utgangspunktet planlagt å reise til Albania, men ser nå at det er vanskelig å få direktefly på søndagen. Vi ønsker et forholdsvis billig land, kort reisevei og mange opplevelser. Vi har kun en uke ferie/bryllupsreise.

 

 

 

Annet

Transport - det er et lite stykke fra kirken til lokalet, om det er ønskelig kan vi se på muligheter for å bestille en maxitaxi til lokalet evt. om det er mulig å organisere en samkjøring.

Evt. ytterligere og ny informasjon vil komme, gi gjerne beskjed om det er noe dere lurer på :-)

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres