Sidene lastes inn av Kitchn ...
Logg inn for å se sidene

Birgitte & Daniel

20. juli 2019
Wenngarn Slott

Vårt bryllup

Vi gifter oss på


Wenngarns slott, Sigtuna V, Stockholm, Sverige


20.07.2019


Vielsen finner sted i Slottets kapell på lørdag kl 14:00


Videre fortsetter vi med middag og bryllupsfest i slottshallen kl 16:00


             Relatert bilde

 

Generell informasjon

Kjære familie og venner!

Vi gleder oss til å feire bryllupsdagen vår, lørdag den 20 juli, med dere. Dagen blir holdt på Wenngarn Slott - Sigtuna V, nær Stockholm i Sverige. Vielsen finner sted på slottets kapell lokalisert i underetasjen kl 14. Vi håper på fint vær og har satt av litt tid til å strekke på bena i parken og nyte en aperitiff etter vielsen. Videre blir det middag i spisesalen kl16 og videre bryllupsfest til så lenge man måtte ønske.


Adressen dit er: VENNGARN 129A, Sigtuna V, Stockholms län 193 91, Sverige

Det er gode muligheter for parkering dersom det er ønskelig å ankomme med bil.

De store tingene er spikret, nemlig sted og dato. Etterhvert som vi får planlagt mer detaljer vil denne siden bli oppdatert med nærmere informasjon. Er det viktige spørsmål ta kontakt via denne siden sin chat--> send oss en mail under feltet svar på innbydelse

 

Ankomst/Transport


Nærmeste flyplass er Arlanda

Fra Arlanda: Buss 579 fra Arlanda, til Sigtuna busstasjon. Reisen tar ca 25 minutter.

Taxi: Vi annbefaler taxi 020 som tilbyr fast pris 295 kr fra Arlanda till Sigtuna.

Transport fra bryllupsfest: Vi ser på mulighetene for å sette opp felles transport fra Wenngarn Slott til Hotell Kristina etter bryllupsfesten.
Info side om slottet for de intresserte

http://wenngarn.se/besok-wenngarn/wenngarns-slott/historia/
Aktiviteter i nærområdet

Turridning: http://www.sigtunaislandshastar.se/


Golf/Minigolf: https://destinationsigtuna.se/gora/golf

Hotell og overnatting

Hotell Kristina


Vi har reservert rom som dere kan booke på hotell Kristina. De har noe rabbaterte priser på sine værelser og ligger i Sigtuna.

Rommene er holdt av frem til 1. April. Ved booking velg først dato og klikk deg videre --> På neste side finnes et felt hvor det står  Jag har en kod. Her skriver dere inn BirgitteDaniel for å henvende dere til våre forhåndsreserverte rom med avtalte priser.

Hjemmeside:  www.hotellkristina.se

Hotellet har 22 dobbeltrom, 3 mindre dobbeltrom og 37 enkeltrom.

Priser for rom pr. natt inkl. frokost:

Dobbeltrom 1250 Svenske Kr -- Lite dobbeltrom 1050 Svenske Kr -- Enkeltrom 695 Svenske Kr

 

Flere av hotellene i nærheten er  desverre stengt denne helgen, men et alternativ til Hotell Kristina er:

Hotell 32 Rum & Kok     http://32rok.se/hotell/ Ved booking send mail til info@32rok.se.

Birgitte & Daniel <3

Sommeren 2018


Det var på denne flotte, varme tiden, en junidag i Bergen, at vi var på vår første date.

Daniel hentet Birgitte på motorsykkel (til Birgitte\'s begeistring) og deretter bar det inn til byn på Cafê Roll and Rock, hvor de serverte burger og milkshake. Det var sommerfugler i magen og latteren satt løst ved restaurantbordet. Birgitte var nervøs og spiste omtrent 1/3 av burgeren. Daniel var en gentleman og kjørte Birgitte pent hjem etterpå. En date ble fort til to og tre og slik gikk det videre.. Da sommeren var var over hadde vi bestemt oss for at vi ville være kjærester. Med høsten møtte et par geografiske utfordringer. Birgitte skulle begynne på jobb igjen i Stavanger og Daniel  hadde skolestart i Bergen igjen etter sommerferien. Likevell reiste vi til hverandre hver helg, og kjærligheten vokste for hver dag som gikk.

Å ikke bo i samme by når du er nyforelsket kan til tider kjennes uutholdelig - Men heldighvis blir gjennsynsgleden desto større og tiden man tilbringer sammen føles enda mer dyrebar. 15 September 2018 fridde Daniel til Birgitte og hun sa så klart JA!

I Oktober flyttet vi sammen og dannet oss en koselig base i Wallemsvikveien i Bergen, hvor Birgitte skal flytte hjem igjen til sommeren 2019 etter et 3 års opphold i Stavanger. Det gleder Daniel seg til, da Birgitte kan hjelpe til å huske på å vanne plantene.

Vi gleder oss til kunne dele bryllupsdagen sammen med dere og feire reisen vi skal begi oss ut på!

Send inn svar på invitasjon her

Her kan du sende oss en melding om hvem som kommer og si ifra om hensyn vi skal ta som f.eks matallergier. Hvis du skriver inn din e-postadresse kan vi enkelt svare på din melding til oss. Takk for svar <3 Daniel og Birgitte