Vi gifter oss!

Astrid & Johan

06. juli 2024 • Paulus kirke
40 dager igjen!

Vårt bryllup

Kjære alle inviterte!

Vi gleder oss stor til å invitere til bryllup og fest i Oslo lørdag 6.juli! Det blir som det står i invitasjonen i Paulus kirke på Birkelunden som er vår nabokirke kl 13:00. Kom gjerne i litt god tid, så man får tid til å hilse på alle kjente og ukjente og får satt seg.

Det er mulig å finne parkering i området rundt Birkelunden, men det kan være krevende en lørdag formiddag, så vi vil anbefale å ta seg dit med kollektiv eller taxi. Kirken er veldig lett å ta seg til med trikk eller buss; trikk 11, 12 og 18 og buss 30 går alle til Birkelunden og er under 1 minutt gange fra kirken. Buss 21 stopper på Sannergata bussholdeplass og er også veldig nære.

 

Etter vielsen ønsker vi å invitere alle gjestene til vår bakgård i Schleppegrells gate 10, som er bygget rett ovenfor trikkestoppet. Her blir det forfriskninger og litt smått å bite i mens det blir tatt litt bilder og vi kan forhåpentligvis nyte sommerværet! Om vi skulle være uheldige med været blir det heller et glass og bilder nede i festlokalet vi også skal ha middag litt senere.

 

Middagen er tenkt til rundt kl 18:00 og det blir buffet. Menyen kommer til å være tilgjengelig på nettsiden vår om ikke lenge. Om noen har spesielle behov når det gjelder mat, så ta kontakt med oss. Menyen er variert og skal ha både vegetariske retter og gluten- og laktosefrie retter, men les gjerne gjennom menyen for å være sikker.

 

Etter middagen og taler blir det fest! Vi har en resturant under lokalet vi leier, så ordentlig dansing vil ikke være mulig før kl 22:00 da de stenger restauranten, men forhåpentligvis klarer vi å holde oss underholdt før den tid, gjerne med musikalske innslag eller lignende :)

 

Mer informasjon vil komme her etter hvert som vi nærmer oss, og det er selvfølgelig bare å ta kontakt med en av oss om det skulle være noe!

Astrid +47 99421058

Johan +46 73 8415050

 

Vi tror at dette kommer til å bli en utrolig fin dag med fine folk og flotte minner!

Bryllupsreise - Kontoinformasjon

Kontoinformasjon:


 

Kontonummer: 9803 27 87436

IBAN: NO93 9803 2787 436

SWIFT/BIC: SBAKNOBB 

Adresse: DNB, Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo Norway

Valget om destinasjon for bryllupsreisen vår har falt på Firenze og Gardasjøen! Hvis noen har vært i området og har gode forlag til noe spesielt vi bør gjøre, så tar vi med glede imot tips!

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres