Velkommen til bryllupshelg på Hamar.

Karoline & Tor- Erlend

17. august 2024 • Hamardomen
126 dager igjen!

Velkommen til vårt bryllup!

Det er med stor glede vi kan ønske dere velkommen til vår bryllupshelg
16-18 august 2024.


Vi ønsker alle gjester som har lyst og mulighet velkommen til bli-kjent-fest på Hamar fredag 16 august klokken 18.00 og utover.
 Vielsen vil finne sted i Hamardomen lørdag 17 august klokken 12.00. Mottagelse, middag, etterfulgt av fest, vil finne sted på Hovinsholm gård på Helgøya.Program for helgen

Fredag:


Fredag ønskes gjester som har lyst og mulighet velkommen til bli-kjent-kveld fra klokken 18.00 og utover på TORP kafe Hamar. Her er det lov med medbragt, og mer informasjon om hvordan det blir vil komme nærmere bryllupshelgen.Lørdag:


For morgenfuglene vil det arrangeres en felles løpetur klokken 08.00 langs Mjøsa. Det blir et rolig tempo som passer for alle, kanskje blir det til og med et bad i Mjøsa? Det er selvfølgelig også lov å bare nyte en rolig frokost på hotellet.


For gjester som ikke har bil eller ønsker å la bilen stå på Hamar vil det bli satt opp buss. Bussen vil gå fra Hotel Astoria kl 11.30. (Gi lyd om du trengs å hentes et annet sted). Bussen vil ta dere med til vielsen, videre fra vielsen og til Hovinsholm gård, hvor mottagelse, middag og fest finner sted. Deretter kjører bussen tilbake på hotellet i de senere nattetimer.


Påmelding til buss skjer sammen med RSVP, som finnes nederst på nettsiden.

 

For gjester som ønsker å kjøre egen bil er det rikelig med parkering både ved Hamardomen, samt ved festlokalet på Hovinsholmen gård.


 

11.30 Buss til vielsen


12.00 Vielse Hamardomen (Strandvegen 100, 2315 Hamar)


13.30 Buss til Hovinsholm gård (Helgøya, 2350 Nes På Hedmark)


14.30 Velkomst. Fingermat, bobler og mingling.


16.30 Bordsetting


20.30 Fest, dansegulv og fri bar


00.30 Nattmat


02.30 Buss tilbake til hotellet.


 

PS: Bussen henter ved Hotel Astoria, men kjører i tillegg tilbake både til flere sentrumsnære hoteller, samt Vikingskipet Hotell/ Vandrehjem.


 

 

Overnatting

Det er flere gode overnattingsmuligheter sentralt på Hamar. Brudeparet og nærmeste familie skal bo på Clarion Hotel Astoria, og du som gjest er også hjertelig velkommen til å bo her med oss.


Clarion Collection Hotel Astoria


Dette hotellet ligger sentralt på Hamar, rett i nærheten av togstasjonen (240 m). Parkering finnes flere steder, men de fleste tilgjengelige plassene i nærheten er betalt parkering. En kan parkere på gata rett utenfor hotellet, Østre torg parkeringshus eller brygga parkering. 


Gjester kan bestille direkte på mail: cc.astoria@strawberry.no eller per telefon: 62 70 70 00 og oppgi: Bryllup Karoline og Tor- Erlend


Følgende priser inklusiv frokost og kveldsmat (varm hovedrett og tilbehør) klokken 18-20.00. Rom holdes av til 15 juni.

  • Enkeltrom 1 550 per natt per rom

  • Dobbeltrom 1750  per natt per rom

  • Trippelrom 2050 per rom per natt.


Stalltips: Opprett enkelt en medlemskonto på valgt hotell før du bestiller, og du vil ofte kunne matche de fleste rabattkoder o.l.


Andre gode muligheter er:


Vikingskipet hotell og vandrerhjem. Flott alternativ. Bestill via mail: post@vikingskipet.no eller per telefon: 62 52 60 60 og oppgi Bryllup Karoline og Tor- Erlend


Følgende priser:

  • Enkeltrom 1025 per rom per natt

  • Dobbeltrom 1400 per rom per natt

  • Twin- rom 1400 per rom per natt

  • Leilighet for 2 personer 1690 per leilighet per natt

  • Leilighet for 3 personer 1890 per leilighet per natt

  • Leilighet for 4 personer 2400 per leilighet per natt.


Andre hoteller


Thon Hotel Victoria. Tilbyr 1395 enkeltrom, 1695 dobbeltrom inkl frokost. Holdes av til 15 mai. Kode:


https://www.thonhotels.no/event/karoline--tor-bryllup/


Scandic Hamar. Tilbyr 15 % av full flex inkl frokost. Kode: D000051181

Praktisk info

Toastmastere:


Hanna & Marius Skaara vil være festens toastmastere. Ønsker dere å si noen ord, sette i gang en lek, synge, gjøgle ellet annet kreativt - gi beskjed til Hanna på telefon: 47301293. Alle former for innslag settes stor pris på.

 

Antrekk


For et par som går mest i turtøy i det forblåste nord er det ikke lett å fastsette en dresscode. Vi syns det er hyggelig om dere vil pynte dere, gjerne i mørk dress/bunad/lang kjole.

 

Transport:


Hamar ligger 1 t og 20 minutter unna Oslo med tog. Hotellet ligger i gåavstand til togstasjon. Så hopp på toget om du vil, eller ta bilen. Dersom noen har utfordringer med transport, ta kontakt så er vi behjelpelig med organisering av samkjøring.

Ellers ønsker vi oss at de av dere som ønsker å benytte dere av buss til og fra bryllupet på selve dagen gir beskjed om det ved å skrive det i RSVP-skjema.

 

Ønskeliste


Vi har allerede fått en del spørsmål om vi har en ønskeliste. Først og fremst ønsker vi oss at du kommer og har det gøy. For de som ønsker å gi noe holder vi på å lage ønskeliste. Kommer snarlig.

Excel liste:

Tilbordsliste:

 

Gi beskjed om du/ dere kommer innen 1.06.24, allergier, vegetar eller liknende og om du/ dere ønsker å benytte dere av buss. RSVP skjema nederst på siden.


VI GLEDER OSS SÅ MASSE TIL Å SE DERE <3 , Klemz Karoline og Tor <3


 

RSVP

Venligst send oss et svar på om du/dere kommer, og om du kommer både fredag og lørdag, innen 1.06.24, allergier, vegetar eller liknende og om du/ dere ønsker å benytte dere av buss.Om du ønsker å ta buss til og fra Hovinsholmen gård kan du Vippse 100kr/hode til Karoline eller Tor-Erlend