Logg inn for å se sidene
Velkommen til bryllupshelg på Hamar.

Karoline & Tor- Erlend

17. august 2024 • Domkirkeodden
322 dager igjen!

Velkommen til vårt bryllup!

Det er med stor glede vi kan ønske dere velkommen til vår bryllupshelg 16-18 august 2024.
Vi ønsker alle gjestene som har lyst og mulighet velkomne til Larsens bakgård på Hamar fredag 18 august klokken 18.00 og utover.


Vielsen vil finne sted på Domkirkeodden på Hamar lørdag 17 august klokken 12.00


Middagen etterfulgt av fest til finne sted på Roterud gård på Nes.Program for helgen

Fredag:


Fredag ønskes gjester som har lyst og mulighet velkommen kafe Larsen sin bakgård fra klokken 18.00 og utover. Det vil bli servert pizza fra 18.30. Her er det lov å ta med medbragt så ta med egen drikke etter ønske. Bakgården ligger i gåavstand fra anbefalt overnatting. Kjører du bil er det gratis gateparkering etter klokken 17.00.Lørdag:


Etter frokost vil det settes opp felles løpetur langs Mjøsa. Pappa Bill og svigermor Ann- Kristin vil kjøre rolig tempo som passer for alle, kanskje blir det til og med et bad i Mjøsa? Avreise klokken 9.00, tilbake på hotellet rundt 10.00. Det er også lov å nyte en rolig frokost på hotellet.


For gjester som ønsker å la bilen stå på hotellet vil det bli satt opp en buss med avreise fra hotellet 11.40. Bussen vil ta dere med til vielsen, videre fra vielsen og til Roterud gård hvor middag og fest finner sted. Deretter tilbake på hotellet i de senere nattetimer. Påmelding til buss skjer sammen med RSVP som dere finner lenger ned på nettsiden.


For gjester som ønsker å kjøre egen bil er det rikelig med parkering både ved Hamardomen, samt festlokalet.


 

11.30 Buss til vielsen


12.00 Vielse Hamardomen (Strandvegen 100, 2315 Hamar)


13.30/ 13.45 Buss til Roterud gård (Sulufjellvegen 264, 2353 Stavsjø)


14.00 Velkomst. Fingermat, bobler og mingling på Roterud Gård.


16.30 Bordsetting


20.30 Klart til fest, fri bar åpner


01.30 Nattmat


02.30 Buss tilbake til hotellet.


 

PS: Bussen henter og kjører tilbake både til hotell Vandrerhjemmet, samt Clarion Hamar


 

 

Overnatting

Praktisk info

Toastmastere:


Hanna & Marius Skaara vil være festens toastmastere. Ønsker dere å si noen ord, sette i gang en lek, synge, gjøgle ellet annet kreativt (det er en liten scene i lokalet, just sayin ;)- gi beskjed til Hanna på telefon: 47301293. Alle former for innslag settes stor pris på.

 

Antrekk


For et par som går mest i skalljakke, turtøy og buff i nord er det ikke lett å fastsette en dresscode. Vi syns det er hyggelig om dere vil pynte dere, gjerne i mørk dress/bunad/kjole.

 

Transport:


Hamar ligger 1 t og 20 minutter unna Oslo med tog. Hotellet ligger i gåavstand til togstasjon. Så hopp på toget om du vil, eller ta bilen. Dersom noen har utfordringer med transport, ta kontakt så er vi behjelpelig med organisering av samkjøring.

 

Ønskeliste

RSVP

Venligst send oss et svar på om du/dere kommer innen 1.06.24, allergier eller liknende og om du/ dere ønsker å benytte dere av buss.