Velkommen til bryllupshelg på Hamar.

Karoline & Tor- Erlend

17. august 2024 • Hamardomen
24 dager igjen!

Velkommen til vårt bryllup!

Det er med stor glede vi kan ønske dere velkommen til vår bryllupshelg
16-18 august 2024.

Program for helgen

Fredag:


Fredag ønskes gjester som har lyst og mulighet velkommen til uformell bli-kjent-kveld fra klokken 18.00 og utover på TORP kafe Hamar. Kom når det passer. Her er det lov med medbragt, så ta med egen drikke, vi stiller med enkel mat. Det er tenkt at vi skal sitte ute så ta på klær etter forholdene. Det er også en liten badstue der, så det er mulighet for det og et bad i Mjøsa.


Dette er en kort busstur unna hotellet (Buss B25, busstopp kvartal 48 til busstopp strandvegen 172).  Billett kan kjøpes med kort på bussen eller appen Entur.Lørdag:


For morgenfuglene vil det arrangeres en felles løpetur klokken 08.00 langs Mjøsa. Det blir et rolig tempo som passer for alle, kanskje blir det til og med et bad i Mjøsa? Det er selvfølgelig også lov å bare nyte en rolig frokost på hotellet.


For gjester som ikke har bil eller ønsker å la bilen stå på Hamar vil det bli satt opp buss. Bussen vil ta dere med til vielsen, videre fra vielsen og til Hovinsholm gård, hvor mottagelse, middag og fest finner sted. Deretter kjører bussen tilbake på hotellet i de senere nattetimer.


Påmelding til buss skjer sammen med RSVP, som finnes nederst på nettsiden.

 

For gjester som ønsker å kjøre egen bil er det rikelig med parkering både ved Hamardomen, samt ved festlokalet på Hovinsholmen gård.


 

11.15 Buss til vielsen fra vikingskipet hotell og Clarion Hotell Astoria


12.00 Vielse Hamardomen (Strandvegen 100, 2315 Hamar)


13.30 Buss til Hovinsholm gård (Helgøya, 2350 Nes På Hedmark)


14.30 Velkomst. Fingermat, bobler og mingling.


16.30 Bordsetting


20.30 Fest, dansegulv og fri bar


00.30 Nattmat


02.00 Buss tilbake til hotellet.


 

 

 

Praktisk info

Toastmastere:


Hanna & Marius Skaara vil være festens toastmastere. Ønsker dere å si noen ord, sette i gang en lek, synge, gjøgle ellet annet kreativt - gi beskjed til Hanna på telefon: 47301293. Alle former for innslag settes stor pris på.

Ønskeliste


Det vi ønsker oss aller mest er en fin dag med alle våre nærmeste. For de som ønsker, har vi laget noen ønskelister som du kan se nedenfor.

Stas: Trykk HER

Kitchn: Trykk HER

Antrekk


For et par som går mest i turtøy i det forblåste nord er det ikke lett å fastsette en dresscode. Vi syns det er hyggelig om dere vil pynte dere, gjerne i mørk dress/bunad/kjole.

Transport:


Hamar ligger 1 t og 20 minutter unna Oslo med tog. Hotellet ligger i gåavstand til togstasjon.

VI GLEDER OSS SÅ MASSE TIL Å SE DERE <3 , Klemz Karoline og Tor <3


 

Overnatting

Det er flere gode overnattingsmuligheter sentralt på Hamar. Brudeparet og nærmeste familie skal bo på Clarion Hotel Astoria, og du som gjest er også hjertelig velkommen til å bo her med oss.


Clarion Collection Hotel Astoria


Dette hotellet ligger sentralt på Hamar, rett i nærheten av togstasjonen (240 m). Parkering finnes flere steder, men de fleste tilgjengelige plassene i nærheten er betalt parkering. En kan parkere på gata rett utenfor hotellet, Østre torg parkeringshus eller brygga parkering. 


Gjester kan bestille direkte på mail: cc.astoria@strawberry.no eller per telefon: 62 70 70 00 og oppgi: Bryllup Karoline og Tor- Erlend


Følgende priser inklusiv frokost og kveldsmat (varm hovedrett og tilbehør) klokken 18-20.00. Rom holdes ikke lenger av, men du kan fortsatt ta kontakt.

  • Enkeltrom 1 550 per natt per rom

  • Dobbeltrom 1750  per natt per rom

  • Trippelrom 2050 per rom per natt.


Stalltips: Opprett enkelt en medlemskonto på valgt hotell før du bestiller, og du vil ofte kunne matche de fleste rabattkoder o.l.

RSVP

Venligst send oss et svar på om du/dere kommer, og om du kommer både fredag og lørdag, innen 1.07.24, allergier, vegetar eller liknende og om du/ dere ønsker å benytte dere av buss.

Om du ønsker å ta buss til og fra Hovinsholmen gård kan du Vippse 100kr/hode til Karoline eller Tor-Erlend

Kommer du?
Hidden
Skriv e-post du ønsker bekreftelse til og som brudepar kan kontakte deg på.