Sidene lastes inn av Kitchn ...

Ragnhild & Kjetil

31. august 2019
Ålesund kirke
Steike! No skjer det!

Vårt bryllup

Hei og velkommen til vår side hvor vi vil legge ut litt informasjon om bryllupet vårt.


Vi velger å gjøre det meste elektronisk, både for å holde den sunnmørske tradisjon i hevd og for at dere som gjester enkelt og kjapt skal få tilgang til det vi legger ut.

Ta en kikk og er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt, telefonnummer og mailadresser finner du litt lenger ned på siden.

Som det står i innbydelsen ønsker vi svar innen 30.04.19 om du/dere vil delta kun i bryllupet eller også ønsker å delta på samlingen vi planlegger fredag 30.08 (se egen seksjon for dette).

 

Vi ber om at svar blir sendt på e-mail, sms eller på denne siden, gå da nederst på siden hvor du finner \"Send oss en hilsen\".

Ragnhilds e-mail er havnymfa@gmail.com/tlf 992 42 655

Kjetils e-mail er feskarn@gmail.com/tlf 470 20 369

 

Vi håper dere vil dele denne spesielle dagen med oss.

Program

Da vi har en del tilreisende gjester har vi lyst til å arrangere en liten bli-kjent sammenkomst fredag 30.08 hvor vi kan kan tilbringe noen timer sammen i godt lag dagen før dagen.  Vil derfor at de som ønsker å bli med på dette gir beskjed om det samtidig som man svarer på bryllupsinvitasjonen.

 

Fredag:

Vi samler oss på Teaterfabrikken om vi er mange nok (om ikke lager vi til noe hjemme hos oss).  Hygger oss med selskapsleker og noe lett servering.

 

Lørdag:

Vielsen holdes i Ålesund kirke 31.08 klokken 13:15. Etter dette samles vi nede på Teaterfabrikken klokken 16:xx der vi feirer oss og kjærligheten ut i de sene morgentimer. Vi gleder oss til å feire sammen med famile og venner.

NB! Fabrikken vil være åpen fra klokken xx:xx for de som ønsker å dra dit før festen. Etter vielsen vil brudeparet forsvinne et par timer for fotografering, derfor har vi satt tidspunkt for festivitas til klokken 16:xx.

 

 

Toastmaster

Henrik Overaa Bjørnson, brudens bror, har takket ja til å være toastmasteren for denne spesielle kvelden.

Vi ber om at avtaler angående taler og innslag blir gjort innen 30.04 og blir tatt direkte med Henrik.

Hans mailadresse er

 

Ønskeliste

Som resten av Norges befolkning har vi nok av ting og tang og siden onkel Petter allerede har kjøpt ostehøvel til oss så er kjøkkenskapet komplett. Vi ønsker vi oss rett og slett et bidrag til å kunne reise på ei heidundrende flott bryllupsreise.

Overnatting

Med en god del tilreisende gjester har vi kommet frem til at vi ikke har plass til dere hjemme hos oss uavhengig av takhøyden og Ragnhilds gode tetris-egenskaper.

Vi har derfor vært i kontakt med Scandic i Molovegen og Hotel Brosundet for å høre om vi kan få et knakende godt tilbud på overnatting for dere.

Per i dag kan ingen av hotellene gi oss noen eksakte priser da de trenger et visst antall rom booket for å kunne gi rabatter. Derfor tenkte vi at om de av dere som ønsker overnatting tar kontakt med oss innen xx.xx.xx så skal vi prøve å få forhandlet frem en god pris til dere.

Hotel Brosundets standardpriser er som følger:

  • Standard dobbeltrom kr. 1450,-

  • Dobbeltrom sjøutsikt kr. 1650,-

  • Familierom kr. 1850,- (tillegg på kr. 350,- per ekstraseng)


Scandics priser er pr xx.xx.19 som følger:


Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres