Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Tom Erik & Didrik

01. juni 2024 • Ingierstrand Bad & Restaurant
5 dager igjen!

Vårt bryllup

1. juni 2024 gifter vi oss, og du er hjertelig velkommen til å bli med og feire denne store dagen. På denne nettsiden vil du finne nyttig informasjon om dagen, og vi vil fylle på med mer informasjon etter hvert som bryllupet nærmer seg.

Vi ønsker svar på invitasjonen ved utfylling av vedlagte skjema innen 18. mars 2024, men fyll gjerne ut så snart som mulig.

Trykk HER:

https://forms.gle/hyoHZVpMwz5ZGWGS6

 

Store klemmer fra

Tom Erik (994 47 451) & Didrik (932 45 920)

Høydepunkter gjennom dagen

Destinasjon & båt

Bryllupsmiddagen og -festen vil avholdes på Ingierstrand Bad & Restaurant - et unikt sjøbad like utenfor Oslo. Det funksjonalistiske anlegget ble tegnet av arkitektene Ole Lind Schistad og Eivind Moestue, og regnes som et av ikonene i norsk moderne arkitekturhistorie.

Sammen skal vi nyte en flott båttur fra Rådhus Brygge til Ingierstrand på MS Brisen (pun intended) - en elektrisk båt som til vanlig kjører turister rundt i Oslofjorden. Om bord finnes både et stort utedekk, hvor vi planlegger å oppholde oss mesteparten av tiden, samt en salong med store vindusflater. 

Praktisk informasjon

Overnatting

Vi bor på hotell Sommerro hele helgen. Hvis du ønsker å booke deg inn på samme hotell, kan rabattkoden SOMMERROBRYLLUP oppgis for å få gode priser.

Toastmaster

Vår kjære venn Kristian Vogt er toastmaster, og han skal bistå med å lose oss trygt gjennom middagen og kvelden. Dersom du ønsker å si noen ord eller bidra med et aldri så lite innslag eller underholdning, kan Kristian kontaktes på mail eller melding:

kristianvogt@me.com

+47 906 00 032

Antrekk

Vi skal gifte oss i bunad, så nasjonaldrakten er forbeholdt oss denne dagen. Kle deg så fint som du vil - smoking og sommerlige kjoler ønskes varmt velkommen.

Barn

Bryllupsfesten er forbeholdt voksne.

Ønskeliste

Vi har alt vi trenger, så ting ønsker vi oss ikke. Bidrag til bryllupsreisen står øverst på ønskelisten (reisekonto: 3610.68.64963). Vi blir også glade for opplevelser, som f.eks. restaurant, hotell, spa ol.