Logg inn for å se sidene
We are getting married!

Jonna & Erik

17. august 2024 Villa Vanahem, Stenugnsön

Vårt bryllup

Den 17 august 2024 skal vi gi hverandre vårt ja, og i den anledningen håper vi at du/dere har anledning til å komme og feire dagen med oss! 


DAGEN


Hele dagen og kvelden vil bli feiret på Villa Vanahem som ligger på den idylliske svenske vestkysten. Vielsen finner sted utendørs i hagen. Deretter serveres bobler og fingermat, som etterfølges av middag og fest. Nøyaktige tidspunkter kommer nærmere.


Adresse: Österbergs väg, 444 48 Stenungsund, Sverige


 

DRESSCODE


Dress - Norsk /Kavaj - Svensk


 

HOTELL


Ca. 1 km fra Villa Vanahem ligger Stenungsbaden Yacht Club hotell. Vi har holdt av rom til alle gjester, men alle gjester må selv bestille innen 17/4.2024.


Dersom dere ønsker å bestille rom sender dere en mail til: reservation@stenungsbaden.se eller ringer: +46303726829 og oppgir reservasjonsnummer: GR028237 ved bestilling. Dere må også oppgi fullt navn, antall netter, telefonnummer og kortdetaljer.


Pris på hotellrom er 2495,- for dobbeltrom/natt og 1795,- for enkeltrom/natt.


Det finnes også andre alternativer i nærheten for den som ønsker det.


 

TALER


Vi blir veldig glade dersom noen ønsker å si noen velvalgte ord til oss, men prøv å hold det til ca 5 min. Taler eller andre innslag under middagen må avtales med vår eminente toastmaster Hanna Ignell. Send mail til henne på hanna.ignell@outlook.com.


 

BARN


Vi elsker barn, men akkurat denne dagen ønsker vi å feire med voksne. Unntak gjelder for de som har ammende barn.


 

GAVER


Vårt største ønske er at du kommer. Men hvis du uansett ønsker å gi noe blir vi veldig glade for et lite bidrag til bryllupsreisen.


Vipps, Dag Torgersen:+4790853582 / Svischa Rolf Johansson: +46707254999 - Merk med ditt navn/bryllup


 

ALLERGIER


Dersom du har noen allergier vi skal ta hensyn til, vil vi gjerne at du skriver dette når du gir beskjed om du kan komme eller ikke. 


 

SVAR UTBEDES


Gi oss beskjed om du kan komme eller ikke innen den 17/4-24. 


For at festen skal bli så bra som mulig ønsker vi at du også skriver en sang som du garantert kommer danse til under kveldens gang!


 

Gi oss beskjed om du kan komme