Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Annikken & Håkon

22. juni 2024 • Kongsdelene kirke
26 dager igjen!

Kjære gjester

Takk for at dere ønsker å feire den store dagen med oss. Det setter vi stor pris på!

På denne siden vil dere finne all nødvendig informasjon dere trenger i forbindelse med vår bryllupsfering. Vi setter stor pris på at dere leser igjennom, og at dere etterspør hvis dere trenger mer info.

 

GENERELL INFORMASJON

Den store dagen er satt til 22. juni 2024. Vielsen vil som forespeilet finne sted i Kongsdelene kirke. Selve bryllupsfesten vil foregå ved Badehotellet i Holmsbu hvor vi er overbevist om at vi alle vil bli vartet godt opp av hotellets personell, samt toastmaster Baard Bergseth. Her vil vi ha hele hotellet for oss selv denne dagen, så ikke være redde for å sette helene i taket.

Brudeparet vil sammen med nære venner og familie bo på Badehotellet i Holmsbu hele denne juni-helgen. Vi har fått med oss at flere av gjestene ønsker å bo i Holmsbu både fredag og lørdag, og vi vil derfor arrangere en fredagssamling for alle som ønsker på Privaten. Privaten er lokalisert rett ved siden av hotellet. Her legger vi opp til at vi møtes rundt klokken 20:00 for noen drinker og mingling. Kleskoden for fredag er sommerlig pent.På lørdagen vil vielsen gå av stabelen klokken 12:00 i Konsdelene Kirke. Kongsdelene er lokalisert i Sætre, som er en 25 minutters kjøretur fra Holmsbu, og en 45 minutters kjøretur fra Oslo. Det vil være nok parkeringsplasser til alle ved kirken.Etter vielsen står gjestene fritt til å gjøre som dere selv ønsker mens brudeparet tar bilder. Vi anbefaler dere å kjøre til Holmsbu etter kirken, hvor dere kan nyte alt dette lille sjarmerende tettstedet har å by på. Det vil bli servert noe lett fingermat for de som er sultne på Badehotellet ca. klokken 14.00.

Bryllupsfesten starter klokken 15.30 ved Badehotellet i Holmsbu. Brudeparet ankommer klokken 16.00. Middag og bordsetting er klokken 17.00.Da det er et begrenset antall parkeringsplasser ved hotellet anbefaler vi alle som kan å samkjøre. Dersom det ikke er ledig parkering i sentrum, anbefaler vi den store parkeringsplassen øverst i Holmsbubakken (innkjøring ved Holmsbu kirke), samt parkeringsplassen ved Støa/Holmsbu Billedgalleri.

Det finnes også to ladepunkter for el-biler utenfor Schulerudgården, med betalingsløsning for app eller brikke.

Bryllupsdagens kleskode er smoking/mørk dress. Pen, og gjerne lang kjole for damer.

bryllupsgave ønsker vi oss tilskudd til vår bryllupsreise. Dette kan gis til kontonummer 1226.46.96028

Under kan dere finne viktig adresser og info, samt kontaktinformasjon til bryllupets nøkkelpersoner.ADRESSER:

Kongsdelen Kirke
Kongsdelveien 28, 3475 Sætre

Badehotellet i Holmsbu
Storgaten 8, 3484 Holmsbu

 

KONTAKTINFORMAJON:

Brud
Telefon: 918 22 520

Brudgom
Telefon: 906 54 782

Brudens Forlovere
Birgitte Skei Van Der Harst - Telefon: 469 65 608
Vilde Strand Garvik - Telefon: 480 07 454

Brudgommens Forlover
Marius Bakkejord - Telefon: 984 37 980

Toastmater
Baard Johan Bergseth - Telefon: 911 01 200 - Mail: baard.bergseth@gmail.com

Ønsker du å holde tale i bryllupet eller et annet innslag, vennligst ta kontakt med vår eksemplariske toastmaster.

 

OVERNATTING

Det er selvfølgelig hyggelig dersom dere ønsker å bo i Holmsbu og omegn hele helgen. Vi oppfordrer alle som ønsker dette til å følge med på finn.no, airbnb, ol.  Vi tror det vil være lurt å booke inn deres opphold så tidlig som mulig. Vi har kontaktinfo til noen leiligheter og sjøboder ved Holmsbu Resort, ta kontakt dersom du ønsker å leie der.

Utover lokale leiligheter og hus finnes det hoteller som er en liten kjøretur unna. I Asker finner du hotellet Leangkollen Hotell og Holmen Fjordhotell som er ca. 40 min å kjøre fra Holsmbu. I Drøbak finnes Renskaug Hotell som er 35 min å kjøre fra Holmsbu. Videre finnes det hoteller i Drammen som er 45 min å kjøre fra Holmsbu.

 

REISEN HJEM

Vi anbefaler alle gjestene som planlegger å ta taxi hjem/til hotell å booke dette i forkant av bryllupshelgen, og å samkjøre med andre som eventuelt skal samme vei.

 

KOSTHOLD/ALLERGIER:

Vennligst gi beskjed til Håkon dersom du har et kosthold/allergier som må tas hensyn til.