Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss

Jenny & Lars Erik

29. juni 2024 • Herad kirke
129 dager igjen!

Vårt bryllup

Velkommen til bryllupsnettsiden vår. Her finner dere informasjon om vielse, bryllupsfest, ønskeliste og mer.


 

29. juni 2024


 
Vielse

Vielsen vil foregå i Herad kirke i Farsund kommune. Adresse Sande 96, 4550 Farsund.

Herad kirke (Vest-Agder) – Wikipedia

Kirka er en liten langkirke i mur og stein fra 1957. Foreldrene til Lars Erik giftet seg der i 1992 og kirken betyr mye for Lars Erik. Ved kirka er det utsikt ut på Åptafjorden.

Kirken ligger ca. 10 minutter med bil fra Farsund sentrum. For å komme seg dit er man avhengig av bil da det ikke går kollektiv transport dit. Det er begrenset med parkeringsplass oppe ved kirken, og alternativet er å parkere nede langs veien.

Vielsen begynner klokken 14.30 (endret fra 15.00!). Planlagt varighet maks. 45 minutter.

Vennligst ingen mobilbruk under vielsen.

Senest oppmøte for gjester er 14.15.

Etter vielse tas det noen bilder med nærmeste familie og forlovere utenfor kirka.

 
Bryllupsfest

Bryllupsfesten vil avholdes på Parketten på Farsund Fjordhotell. Lauervik Terrasse 14, 4550 Farsund.

FARSUND FJORDHOTELL (Norge) - Hotell - anmeldelser og prissammenligning - Tripadvisor

Alle møter direkte på festlokale hvor det venter frukt og bobler i glasset ved ankomst 16.00. Brudeparet ankommer like etter. Det vil bli servert tre retters middag med forrett, hovedrett og dessert. Vi serverer et glass vin/øl/cider/brus til hver rett i tillegg til vann. Drikke utover dette kan kjøpes i baren. Under middagen blir det taler og musikalske innslag.

Rett før klokken 20.00 blir det en liten pause hvor hotellpersonellet skal rydde plass til dansegulv. DJ kommer og vi starter festen. Etter klokken 20.00 er det barnefri fest. I løpet av kvelden blir det brudeparets første dans, og ca. klokken 22.00 blir det kaffe- og kaker. Vi håper på god stemning på dansegulvet!

Det vil være fotograf tilstede hele dagen og vi oppfordrer gjestene til å ta både bilder og videoer i løpet av kvelden!

Praktisk informasjon

Her kommer praktisk informasjon om dagen vår.

 
Overnatting

Vi skal bo på Farsund fjordhotell hele helgen, fra fredag til søndag kveld. Det betyr at vi skal spise frokost på hotellet lørdag morgen og søndag morgen.

Hotellet tilbyr overnatting til redusert pris for gjester som skal komme i forbindelse med bryllupet. For å booke må dette gjøres direkte på telefon til hotellet eller ved e-post. Hotellet tilbyr enkeltrom til 1295 kr/natt og dobbeltrom til 1495 kr/natt. Det er holdt av 30 hotellrom til gjestene.

Hotellet ligger sentralt i Farsund kommune og har gratis parkering. Det er 3 minutter å kjøre til Farsund sentrum.

Ellers er det mulig å bo på Rederiet hotell som er i Farsund sentrum, her har vi dessverre ingen avtale. Det er også mulig å overnatte i Lyngdal på f. eks Paulsens hotell eller Rosfjord Strandhotell, men det er ca. 30-35 minutter å kjøre til kirka og 25 minutter til festlokale.

Det finnes mange fine hytter eller boplasser som leies ut på AirBnb dersom man ønsker dette.

 
Transport

Letteste transportmetode fra Østlandet er med bil. Fra Oslo er det ca. 5 timer til Farsund. På veien fra Oslo kommer man først til Kristiansand, Mandal, Lyngdal (der vi bor) før man tar av E39 til Farsund (20 minutter fra Lyngdal fra hovedveien). Fine plasser å stoppe på langs veien er Brokelandsheia.

Det går direkte buss fra Oslo med VY, lavprisekspressen og NOR WAY bussekspress til Lyngdal. Fra Lyngdal er det 20 minutter å kjøre bil, og det går lokalbuss fra Lyngdal rutebilstasjon (sentrum) eller Rom Terminal (ved handelsparken rett ved der vi bor) hver time.

Nærmeste flyplass er Kjevik lufthavn Kristiansand, som er 1 time og 20 minutter unna Farsund. Fra Kjevik er det vanskelig med kollektivtransport, da man må ta først én buss til Kristiansand sentrum og deretter lokalbuss fra Kristiansand til Farsund, bytte via Lyngdal. Dersom man ønsker å fly og ta kollektiv, anbefaler vi heller å ta kollektiv direkte fra Østlandet. Kjevik tilbyr også leiebil.

Det er også mulig å fly til Sola flyplass Stavanger, men det er 2 t og 20 minutter. Her må man også ta kollektivtransport inn til sentrum og deretter lavprisekspressen eller VY til Lyngdal, og lokalbuss fra Lyngdal til Farsund. Her anbefales det også kollektiv direkte fra Østlandet eller leiebil.

Busstopp i Farsund: Farsund sentrum

Busstopp i Lyngdal: Lyngdal rutebilstasjon, Rom Terminal

Kollektiv

 • https://www.akt.no

 • https://www.vy.no

 • https://www.lavprisekspressen.no

 • https://www.nor-way.no


 
Mat og drikke

Meny kommer!


Barna vil få egen barnemeny.

Dersom du eller dere har noen spesielle allergier (cøliaki, laktoseintoleranse, nøtteallergi eller liknende) eller andre mathensyn (vegeterianer/veganer eller liknende) ber vi om at det gis beskjed om tidlig.

 
Taler og andre innslag

Dersom du eller dere ønsker å holde tale eller andre innslag til middagen kan du ta kontakt med toastmaster Kenny Tran på telefonnummer 41384539. Lokalet har mikrofon, mulighet for musikk og prosjektor. Vi setter kjempe stor pris på de som skulle ønske dette!

 
Bake kake og andre desserter til kakebord

Vi byr på kaffe og bryllupskaker og hjemmelagde kaker. Har du lyst til å bake en kake eller dessert til kveldens kakebord setter vi stor pris på dette! Dette kan avtales med Jenny. Kaken kan leveres til kjøkkenet på forhånd samme dag som bryllupet.

 

Viktige personer

Vi setter stor pris på alle som vil komme og delta på vår store dag, men vi vil nevne noen viktige nøkkelpersoner. Vi har invitert nærmeste familie, venner fra ungdomsskole, venner fra videregående skole og venner fra medisinstudiet, og venner og gode kollegaer fra jobb. Dersom alle takker ja, regner vi med at vi blir ca. 80 personer.

 
Jennys forlover

Pernille Kristianslund
Lars Eriks forlover

Kristian Nordberg
Toastmaster

Jennys bror Kenny Tran
Fotograf

Hjort Media - André

 
\\\\\\\"Videograf\\\\\\\"

Christian Eide

Ønskeliste

Vi ønsker å tilbringe dagen med dere!

Da vi har bodd sammen en stund har vi mye ting og tang fra før av. Det vi kunne ønske oss er blant annet juleservise, vinglass og interiør. Dersom noen ønsker å gi en pengegave går pengene til bryllupsreise.

 

Christiania Glassmagasin:

https://bryllupsliste.cg.no/weddinglist/view/index/id/nec9fC5aMKFEsoTmdn9DbgWH85J85lVS/?___store=cgweddingguest

 

Ilums Bolighus:

https://www.illumsbolighus.no/on/demandware.store/Sites-illums_bolighus_no-Site/nb_NO/GiftRegistry-ShowOthers?id=31b37bb02868c21ba0439ae0ac

 

 

Kontonummer:

3132 21 61150

Farsund omegn

Besøk Farsund i 2023: Det beste innen Farsund, Norge turisme - Tripadvisor

Farsund byr på mye fin sørlands idyll. Her kommer tips til ting man kan gjøre i løpet av helgen.

Farsund sentrum:

 • AMFI

 • Shopping i Farsund sentrum

 • Lista Fyr

 • Strand i Farsund: Listastrendene - blant annet Lomsesanden, Havika,

 • Lista Adrenalinpark med Go-cart, Paintball, Escape Room og Lekeland


 

Lyngdal

 • Shopping i Handelsparken

 • Shopping i Alléen sentrum

 • Sørlandsbadet

 • Tur i heia: Skrelia (Jennys favoritt)

 • Strand i Lyngdal: Kvavik, Rosfjord,

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres