Sidene lastes inn ...

Lisa & Ronny

03. august 2019
Rambekk Gård

Vårt bryllup

Hjertelig velkommen til vår bryllupside. Her ligger det litt praktisk informasjon om vår store dag.

Rambekk gård

Både vielsen og selve bryllupsfesten vil finne sted på Rambekk gård. Dette er en hyggelig gård utenfor Gjøvik.

Adressen til Rambekk er: Rambekkvegen 6, 2816 Gjøvik

Nettsider:http://rambekkgard.no/ - her kan du også finne kart dersom det er behov for dette.

Toastmastere

Vår store dag hviler trygt i hendene på våre flotte toastmastere Ingrid og Thomas. Dersom du ønsker å holde en tale, synge en sang, eller arrangere noe annet, så er det disse fine menneskene du tar kontakt med.

Ingrid: E-postadresse; skistad@gmail.com  - merk mailen med: Bryllup Lisa og Ronny

Thomas: telefon; 415 42 819

Barn

Barn er hjertelig velkomne i vårt bryllup, og vi er klar over at mange også kommer langveisfra og har liten mulighet for barnepass i Gjøvikstraktene. Rambekk gård har fine utearealer, og flotte steder for barn å utforske og leke. Vi ønsker likevel å gjøre oppmerksomme på at det vil bli servert alkohol i bryllupet, og at dere som er foreldre derfor selv må ta høyde for hvorvidt dere ønsker at deres barn skal være tilstede utover kvelden.

Overnatting/Hotell

Brudeparet selv vil overnatte på Quality Hotel Strand, Gjøvik. Her har vi en avtale hvor man kan bestille standard dobbeltrom til kr 1240, eller superiorrom  til kr 1340. Hotellet holder av noen rom frem til 1.mai, så dersom dere bestiller før dette tidspunktet er dere sikret plass.

Kontaktinfo hotell:  Telefon: 61 13 20 00, E-post: q.strand@choice.no

Transport

Rambekk gård ligger ca 3km utenfor Gjøvik sentrum, med begrensede muligheter for kollektiv tilgang. Det er gode parkeringsmuligheter for egen bil. Dersom det er et ønske fra flere kan det bestilles maxitaxi fra Gjøvik sentrum til Rambekk. Vi vil i så fall ha beskjed om du ønsker dette innen 1.juli.

Ønskeliste

Vi er jo begge godt forbi etableringsfasen, og det aller meste av «ting og tang» til hus og hjem har vi. Mye har vi til og med dobbelt av, fordi vi begge eide en del før vi ble sammen. Dette gjør at de tingene vi virkelig ønsker oss, er ting som har vært for dyre til at vi har prioritert dem, og ting som ikke har vært aktuelt før nå. Dette er ting som for eksempel robotstøvsuger (som overlever Ronnys hår), ny seng, og bryllupsreise. Felles for disse tingene er at de er «for store» til at dette er noe vi kan ønske oss. Vårt fremste ønske er derfor penger, slik at vi på sikt kan få råd til disse tingene.

 

Men vi vet jo også at mange synes det er kjedelig eller upersonlig å gi penger. Vi har derfor også en ønskeliste på kitch'n. Den kan du finne her; https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=99405