Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Jonas & Ingrid

29. juni 2024
Randesund kirke

Vi gleder oss til å feire dagen med dere!

Informasjon om hotellet og rabattkode for tilreisende på Radisson Hotel Blu, Caledonien:

Oppgi rabattkode “Disc15” for 15 % rabatt på overnatting på oppgitt pris ved bestillingstidspunkt. Anbefaler snarest mulig bestilling, da det er begrenset antall rom tilgjengelig på denne rabattkoden og høysesong for turisme. Bla ellers ned for mer informasjon om hotellet og plan for dagen.

Lokasjon

Selve vielsen holdes i Randesund kirke, og starter klokken 13:15. Kirken ble bygget i 1864, er en korskirke bygget i tre, med plass til omtrent 450 mennesker. Den ligger i Frikstad i Randesund i Kristiansand kommune. Det tar ca. 15 minutter å kjøre fra Kristiansand sentrum til kirken. Adressen til kirken er Kongshavnveien 54, 4639 Kristiansand.
Etter vielsen vil resten av dagen feires på Radisson Blu Caledonien Hotell, i sentrum av Kristiansand. Hotellet ligger sentralt i Kristiansand mellom Markensgate og Fiskebrygga/Odderøya, og er totalrenovert fra 2018. Her vil det først etter vielsen være en mottakelse med lett servering og bobler, og etter en stund når brudeparet har tatt bilder med fotograf, møtes vi alle her til fest, hvor 3-retters middag med drikke vil serveres fra klokken 17. Vi har vårt eget festlokale i 2. etasje med vrimleområde og takterrasse utenfor (kan sees under hotellets logo til høyre på bygget i bildet) til å strekke på bena og trekke frisk luft uten å måtte gå ned og ut gjennom hotellets lobby. Hotellet ligger i Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, med parkering rett utenfor for hotellets gjester, og ellers gode parkeringshus i gangavstand.

Ønskeliste

Her er en oversikt over steder vi har laget ønskeliste

Tilbords:

https://www.tilbords.no/onskeliste/131297/

Kunst:

Galleri ER (på nett): “Omsorg” av Helen Aspelund 55x55

https://galleri-er-nettbutikk.com/nb/collections/helen-aspelund/products/omsorg-helen-aspelund-1

 

 

Gi beskjed om du kommer

Skriv gjerne til oss her om du/dere kommer i bryllupet. Gi gjerne også beskjed om eventuelle allergier.