Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Anne-Marthe & Martin

28. september 2019 Spidsbergseter

Vårt bryllup

27.09.19 - 29.09.19

Kjære familie og venner,

Vi gleder oss veldig til å dele den store dagen vår sammen med dere. På denne siden vil det legges inn informasjon om program for helga, praktisk informasjon, ønskeliste og alt dere måtte lure på.

Vi skal gifte oss på Spidsbergseter, og det blir program både fredag og lørdag, så vi håper at så mange som mulig har mulighet til å være med fra fredag formiddag. Dere kommer når dere har mulighet. Målet vårt for helga er at dere skal kunne kose dere, slappe av, bli kjent med alle de kule folka vi kjenner(!) og forhåpentligvis ha det skikkelig morsomt sammen med oss!

 

 

Lokasjonen

Stedet er Spidsbergseter Resort Rondane. For å finne informasjon om hotellet kan dere gå inn på http://spidsbergseter.no. Spidsbergseter ligger på Venabygdsfjellet og er inngangsport til Rondane.

Adressen til hotellet er: Flaksjølivegen 82 Venabygd.

Hvordan komme seg til Spidsbergseter:
- Gode togforbindelser til Ringebu på Dovrebanen
- Flere expressbusser daglig til Ringebu
- Hotellbussen henter etter avtale i Ringebu
- Bilen kan du kjøre helt frem til inngangen

Vegavstander til Spidsbergseter:
Ringebu 22 km
Oslo 250 km
Trondheim 250 km

 

Overnatting

Vi har reservert rom til alle gjestene, men dere må selv kontakte Spidsbergseter for endelig booking. Rommene betaler dere selv, og prisen ligger på 2340,- per person i dobbeltrom fredag-søndag. Bor man lørdag-søndag er prisen fra 1170,- per person. I tillegg til disse prisene kommer enkeltromstillegg på kr. 250,-. Inkludert i prisen er middag ved ankomst fredag, frokost lørdag og frokost søndag. Spidsbergseter setter stor pris på om dere gjør dette så tidlig som mulig!

Antrekk

Kort oppsummert for helgas antrekk: noe du føler deg fin i!

Bruden gifter seg i hvitt og brudgommen gifter seg i sort gallauniform.

Vi skal ha noen aktiviteter gjennom helga, så du vil ha behov for uteklær til aktivitetene som foregår utendørs, og noe du føler deg fin i til vielsen og festen. Vi har endret sted for vielsen fra utendørs til Venabygd fjellkapell.

Flere har spurt oss om bruk av bunad. Vi er til fjells, og det er utrolig koselig med bunad, så bruk den gjerne om du har lyst. Men det viktigste er at du bruker noe du føler deg fin i.

Det er et utrolig fint område å utforske rundt hotellet om du vil komme deg ut, så vi kan anbefale at du tar med deg turskoene eller sykkelen om du ønsker det.

Det er bassenganlegg på hotellet, så ta også med badetøy om du ønsker å benytte deg av Karlsvogna Fjellbad.

Program

Fredag 27. september:
Fra 15:00: Oppmøte
16.00: Aktiviteter nede ved lavoen
19.00: Middagsbuffet
20.00: Aquavitfjøset er åpent
21.30: Quiz (kahoot - husk å laste ned appen!)

Lørdag 28. september:
08.00-10.00: Frokost
10.00: Egentid til å utforske området rundt hotellet, sove, slappe av, gjøre seg klar til vielsen
14:00: Vielse i Venabygd fjellkapell
17:00: Middag
21:00 Kaffe og kaker
Etter kaffe og kaker begynner festen!
... og så må vi jo danse selveste brudevalsen

Søndag 29. september:
For de som la seg tidlig er det mulig å stå opp til frokost fra kl. 08.00. Til alle som dro festen litt utover kvelden så er det altså ikke frokost lenger enn til kl. 10, så vi satser på å se dere alle innen den tid.

Utsjekk klokka 13.00.

Ønskeliste

Vi har lagt bryllupet vårt over flere dager, og dere som kommer har allerede brukt penger på bryllupet vårt i form av reise og overnatting. Det er dette vi ønsker oss aller mest - at dere deler dagen sammen med oss. Vi er så heldige at vi har alt av porselen, glass og kaffeserviser. Vi har planlagt bryllupsreise til USA/Canada i desember 2019 for å kjøre ski, og hvis vi skulle ønske oss noe er det et bidrag til bryllupsreisen.

Toastmaster

Vi er så heldige at Truls Johansen har tatt på seg oppdraget som toastmaster. Kan love dere at det blir litt av et show! Truls kommer til å ha kontroll på programmet, så om noen vil bidra med innslag i form av tale eller sang, er det fint om dere tar kontakt med han på tlf. 452 22 340. Gi gjerne beskjed til Truls så tidlig som mulig, da gjør dere jobben hans lettere.

S.U.

S.U. 01.08.19

For å svare på invitasjonen kan du gjerne bruke hilsen-skjemaet nedenfor eller send melding til
Anne-Marthe på tlf. 952 39 142 eller Martin på tlf. 917 41 775

Dersom du har noen allergier er det fint om du melder fra om dette sammen med svaret ditt.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres