R+S

Ragnhild & Sondre

31. august 2024 Fana Kirke

Vi gifter oss!


Og gjett om vi gleder oss! På denne siden har vi forsøkt å samle all relevant informasjon om vårt bryllup. Dersom det er noe mer dere lurer på, er det bare å gi oss en lyd.


Vi ser frem til å feire vår store dag sammen med deg!


GENERELL INFO      FREDAGEN      SELVE DAGEN      OVERNATTING      MAT & ALLERGIER      ØNSKELISTEGenerell info

Toastmaster for kvelden er vår gode venninne Emilie Kjenstadbakk. Hvis du/dere ønsker å bidra med en tale eller annen type underholdning på bryllupsdagen, ta kontakt med henne på tlf. 950 26 405 eller på e-post emilie.kjenstadbakk@gmail.com.


Det er muligheter for deling av bilder/film på en projektor i festlokalet - gi beskjed til Emilie dersom dere planlegger å bruke dette.


.

Fredagen

Fredag 30. august åpner vi dørene for en sammenkomst i vårt hjem fra klokken 18:00 til 22:00. Dette er en fin anledning til å møte de andre gjestene før den store dagen, og samtidig se vårt nye hus og oppussingsprosjekt! Vi serverer enkel snacks, men denne dagen ber vi dere ta med eventuell drikke selv. 


Adresse: Nybøvegen 23A


PS: Det blir lagvis rebus fra klokken 20:00!


.

Selve dagen

Vielsen finner sted i Fana Kirke (kart) klokken 14:00. Her er det lurt å møte opp i god tid. Vi ønsker en mobilfri vielse - vår dyktige fotograf tar bilder i vielsen og disse bildene deler vi selvsagt til de som ønsker i etterkant.


Det er godt med parkeringsplasser ved kirken for de som kommer med bil. For de som reiser kollektivt anbefaler vi å bruke reiseplanleggeren/appen til Skyss. Fra vielsen til Moldegaard setter vi opp direktebuss som gjestene kan benytte seg av.
 

 

Etter vielsen inviterer vi til bryllupsmiddag og etterfest på Moldegaard (kart). Her blir det bobler og enkel servering fra klokken 16:00. Vi planlegger å sette oss til bords klokken 17:30, og det vil bli servert en 3-retters middag.


Vi oppfordrer alle gjester til å benytte tiden før middagen til å bli bedre kjent, nyte utsikten over Bjørnafjorden eller ta seg en tur i Moldegaards flotte parkområde.
 

.

Overnatting

Dersom du er tilreisende og ønsker overnatting, så har vi laget en oversikt med anbefalinger under.


Overnatting i Bergen sentrum: Hvis du vil oppleve mer av Bergen i løpet av bryllupshelgen anbefaler vi å overnatte i Bergen sentrum. Fra sentrum til Fana kirke tar det ca. 15 minutter å kjøre, og omtrent 30 minutter fra Moldegaard til Bergen sentrum.


Overnatting i område rundt Moldegaard: Om du ønsker kort vei fra etterfesten anbefaler vi å booke overnatting på  Solstrand Hotel eller Bjørnafjorden Hotel. Se oversikt og kommentarer under..


 

Mat og allergier

Meld fra til oss dersom du har matallergier eller -preferanser, eksempelvis nøtteallergi eller ønske om vegetarisk mat.


Fyll ut skjema under innen 1. juni om dette gjelder deg:


Link til matallergier - Trykk her!


 

.

Ønskeliste


  • Hvis du ønsker å gi en bryllupsgave blir vi veldig takknemlig for penger til oppussing av hus og bryllupsreise.

  • Vi har også satt opp en ønskeliste på Kitchn. Klikk her for å se ønskeliste.


Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på