Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Kristine & Ivar

03. august 2019 • Mariakirken
-341 dager igjen!

Fredagsmingel, vielse og bryllupsfest

Kjære gjester,

Vi gleder oss stort til å feire denne dagen sammen med dere!

Denne hjemmesiden oppdateres fortløpende med informasjon rundt den store dagen vår. Logg deg gjerne derfor inn igjen på et senere tidspunkt.

 

Fredag 2.august

Dagen før dagen ønsker vi å samle flest mulig til et uformelt treff. Vi har vært så heldige å få tilgang til Vollmesterboligen som er et gammelt forsvarsbygg i Sandviken. Det ligger bare noen få minutters gange fra Bryggen. Dette er militært område, derfor må vi låses inn.

 • 19.00: Oppmøte ved restauranten Dr. Wiesener som ligger i Nye Sandviksveien 17A:  https://goo.gl/maps/jiQUuAtZRrEutQuj8

 • 19.30: Vi låser inn dere som ikke rekker å komme kl 19.00, oppmøte ved Dr. Wiesener. Det er fint om alle kommer til et av disse tidspunktene, siden det kun er Sindre Warholm (brudens bror) som kan låse dere inn. Dersom noen likevel kommer til andre tidspunkt; ta kontakt med Sindre på tlf 90 88 67 57 for å låses inn.

 • Det er mulig å få kjøpt øl, vin, mineralvann og enkle coctails for en rimelig penge.

 • Vi fyrer opp grill og står for pølser, lomper, brød, kethcup og sennep. Ta gjerne med annen grillmat om dere ønsker det.


Vi (brudeparet) kommer til å være der fra kl 19 og litt utover kvelden. Vi gleder oss. Velkommen!

 

Lørdag 3.august 

 • 12.30: Vielsen starter i Mariakirken på Bryggen i Bergen. Dørene åpner 12.00.


Vi ber om at ingen bruker mobiltelefon til å ta bilder med under vielsen. Vi har en fotograf som gjør dette. Vi ønsker å se dere, vi vil dele øyeblikkene med dere og vi vil at fotografen skal få ta bilder i fred. Dere kan selvsagt ta bilder både før og etter vielsen:) På forhånd takk!

Etter vielsen står dere fritt til å gjøre akkurat det dere ønsker frem til mottagelsen på hotellet. For de av dere som ønsker å sette dere ned og ta et glass har vi reservert bord på Dark and Stormy, i Kong Oscars gate 12 https://www.darkandstormy.no

Bryllupsfesten vil holdes på Radisson Blu Royal hotel som ligger like ved Mariakirken.

 • 16.00: Mottagelse i foajeen ved inngangen til Kongesalen på hotellet. Alle får noe å drikke.

 • 16.15: Brudeparet ankommer lokalene.

 • 16.45: Bordsetting

 • Middagen starter kl 17.00.


 

Dresskode : Sommerpent.

For de som lurer på hva det betyr, har vi googlet litt og legger ved en kort beskrivelse..:) 

Herrer. Dette et mye av det samme som kategorien pent (altså dress), men man kan jo velge litt lysere ting. Gjerne en lys jakke og lysere bukse til. I tillegg kan man godt skeie ut med noe annet enn sorte sko. Skoene må fortsatt være pene.  

Damer. Mange jenter og damer elsker dresskoden sommerpent. Da kan man finne frem den romantiske. lette og flagrende sommerkjolen. Den kan være kort, knelang eller lang. Pene sandaler eller pene sko med åpen tå er lov. Men husk velstelte føtter. 

Overnatting

Vi har reservert flere rom til våre gjester på Radisson Blu Royal Hotel hvor bryllupsfesten skal være. Vi har fått oppgitt at prisene skal være 1595,- for enkeltrom og 1795,- for dobbeltrom per natt, frokost inkludert.

Bestilling av hotellrom med disse prisene kan kun gjøres direkte til Sigve Aaberg (ikke via nettsider eller resepsjon). Han er ansvarlig kontaktperson for vårt bryllup, og kan kontaktes på : sigve.aaberg@radissonblu.com / 55 54 31 68. 

 

Gaveønsker

Vi bor i Oslo og skal feire bryllup i Bergen. Vi vet at også mange av våre gjester kommer reisende fra andre steder i landet. Derfor har vi tenkt at praktiske løsninger er fint for både våre gjester og for oss. Dersom dere ønsker å reservere gave for å slippe å frakte, er dette helt i orden for oss. Da kan vi selv hente ut gavene hos Kitch´n og Illum i Oslo.

 

 • Link til gaveliste hos Illums Bolighushttps://www.illumsbolighus.no/giftlist?giftlist=7010408f. Listen er registrert på Ivar Engan. For å slippe å frakte gavene til lokalene kan dere reservere på nettsiden, og velge avhenting i butikk IBH Vika, Oslo. Vi kan hente gavene der.

 • Link til gaveliste hos Kitch´n: https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=100309. Klikk på bryllup, finn liste og søk på Kristine Warholm.

 • Vi skal på bryllupsreise, og blir derfor like glade for gave til vår bryllupsreisekasse! Dette kan enten gis i en konvolutt, eller dere kan sette inn penger på kontonr.: 9722.44.12987.


 

Lurer du på noe?

For spørsmål om bestilling av rom på hotellet, spesielle ønsker/allergier ift mat eller drikke, eller andre spørsmål knyttet til hotellet, ta kontakt med vår hjelpsomme og hyggelige mann fra Nordfjord på Radisson Blu Royal hotel:

Sigve Aaberg / 55 54 31 68 / sigve.aaberg@radissonblu.com

 

For ytterligere spørsmål om programmet for dagen, ta kontakt med vår toastmaster (brudens bror):

Sindre Warholm / 90 88 67 57 / sindre_warholm@hotmail.com

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres