Sidene lastes inn av Kitchn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Kristine & Ivar

03. august 2019 • Mariakirken
72 dager igjen!

Fredagsmingel, vielse og bryllupsfest

Kjære gjester,

Vi gleder oss stort til å feire denne dagen sammen med dere!

Denne hjemmesiden oppdateres fortløpende med informasjon rundt den store dagen vår. Logg deg gjerne derfor inn igjen på et senere tidspunkt.

 

Fredag 2.august

Uformelt treff på et av Bergens hyggelige utesteder, Victoria Cafe og Pub. Stedet ligger sentralt, vis-à-vis Domkirken, i Kong Oscars gate 29. Den ligger bare noen minutters gange fra Bryggen og fisketorget.

Eieren av puben heter Øyvind, og er en gammel kompis av søstrene Warholm. Han er så grei å holde lukket selskap for våre bryllupsgjester frem til nærmere midnatt. Når du stikker hodet inn på Vic´en (som vi sier), da får du fornemmelsen av å gå inn i en bestemorstue. Skikkelig hjemmekoselig. Her holdes det også jevnlig små intimkonserter. Dere kan få kjøpt det meste av drikke og snacks eller en liten matbit, om ønskelig. Dette er en fin anledning til å treffe andre gjester (både kjente og ukjente) i en avslappet atmosfære og hygge seg dagen før dagen. Dresskode: uformelt. Kom som du er og kle deg som du vil!

Vi (brudeparet) skal nok bruke mye av fredagen til de siste forberedelsene, men vi kommer selvsagt til å stikke hodene våre innom. Vi kommer til å være der fra kl 19 og litt utover kvelden, så vi får hils på så mange som mulig! Velkommen!

 

 

Lørdag 3.august 

  • Vielse i Mariakirken på Bryggen i Bergen kl. 12.30.


Vi ber om at ingen bruker mobiltelefonen sin til å ta bilder med under vielsen. Vi har en fotograf som gjør dette. Vi ønsker å se dere, vi vil dele øyeblikkene med dere og vi vil at fotografen skal få ta bilder i fred. På forhånd takk!

Etter vielsen står dere fritt til å gjøre akkurat det dere ønsker frem til mottagelsen på hotellet. Dere kan ta en tur innom hotellet deres, kjøpe hårstrikk eller andre ting dere har glemt eller dere kan rusle på Bryggen og nyte noe å drikke i solen (eller i regnet). Brudeparet kommer ikke til å reise langt avgårde for å ta bilder. Vi ønsker å bruke tiden til å prate med dere og bevege oss i området rundt Bryggen for litt fotografering.

Bryllupsfesten vil holdes på Radisson Blu Royal hotel som ligger like ved Mariakirken. Kl 16 kan de som ønsker det trekke inn på hotellet og få noe å drikke.

  • 16.15 ønsker vi at alle er på plass, ved inngangen til bankettsalen på hotellet. Vi kommer til bankettsalen senest kl 16.30, og da er det hyggelig om alle er der og tar oss imot:)

  • Middagen starter kl 17.00.


 

Dresskode : Sommerpent.

For de som lurer på hva det betyr, har vi googlet litt og legger ved en kort beskrivelse..:) 

Herrer. Dette et mye av det samme som kategorien pent (altså dress), men man kan jo velge litt lysere ting. Gjerne en lys jakke og lysere bukse til. I tillegg kan man godt skeie ut med noe annet enn sorte sko. Skoene må fortsatt være pene.  

Damer. Mange jenter og damer elsker dresskoden sommerpent. Da kan man finne frem den romantiske. lette og flagrende sommerkjolen. Den kan være kort, knelang eller lang. Pene sandaler eller pene sko med åpen tå er lov. Men husk velstelte føtter. 

Overnatting

Vi har reservert flere rom til våre gjester på Radisson Blu Royal Hotel hvor bryllupsfesten skal være. Vi har fått oppgitt at prisene skal være 1595,- for enkeltrom og 1795,- for dobbeltrom per natt, frokost inkludert.

Bestilling av hotellrom med disse prisene kan kun gjøres direkte til Sigve Aaberg (ikke via nettsider eller resepsjon). Han er ansvarlig kontaktperson for vårt bryllup, og kan kontaktes på : sigve.aaberg@radissonblu.com / 55 54 31 68. 

 

Gaveønsker

Vi bor i Oslo og skal feire bryllup i Bergen. Vi vet at også mange av våre gjester kommer reisende fra andre steder i landet. Derfor har vi tenkt at praktiske løsninger er fint for både våre gjester og for oss.

 

  • Vi planlegger en utsatt bryllupsreise senere i år eller neste år. Ønsker dere å gi bryllupsgave i form av bidrag til reisekassen vår blir vi veldig glade for det! Dette kan enten gis i en konvolutt, eller dere kan sette inn penger på kontonr.: 9722.44.12987.


 

  • Det ligger nå en ønskeliste hos Illums Bolighus. Listen er registrert på Ivar Engan. Den kan dere få se i alle Illums butikker eller få oppgitt per telefon. Alle butikkene har til enhver tid har oversikt over hva som eventuelt allerede er kjøpt. Dersom noen ønsker å kjøpe noe fra denne listen er det helt i orden at vi henter dette selv hos Illum i Oslo. Dere kan da ta kontakt med Illum og be dem reservere det dere ønsker å gi i gave, så kan vi hente det i butikk.


 

 

 

Lurer du på noe?

For spørsmål om bestilling av rom på hotellet, spesielle ønsker/allergier ift mat eller drikke, eller andre spørsmål knyttet til hotellet, ta kontakt med vår hjelpsomme og hyggelige mann fra Nordfjord på Radisson Blu Royal hotel:

Sigve Aaberg / 55 54 31 68 / sigve.aaberg@radissonblu.com

 

For ytterligere spørsmål om programmet for dagen, ta kontakt med vår toastmaster (brudens bror):

Sindre Warholm / 90 88 67 57 / sindre_warholm@hotmail.com

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres