We are getting married!

Aksel & Mari

07. september 2019 Tøihuset, Bombardersalen. Fredrikstad.

Kjære alle sammen, 

da har vi oppdatere siden litt, ikke et øyeblikk for tidlig! 

Praktiske ting: 

vi gifter oss kl 15:00, men lokalet har ikke plass til gjester, ergo kommer dere rett til festen.  Vi åpner dørene 16:30 og vi satser på at maten dukker opp i 18:00 tiden, så holder vi det gående til siste snute er ute. 

Adressen er: Tøihusbygningen med inngang fra Tøihusplassen, i gamle Fredrikstad.

Det er parkeringsmuligheter i gamlebyen.

Til de som overnatter i Fredrikstad går det gratis byferge som legger til noen få skritt unna lokalet. 

Vi blir glade om dere kler dere i noe dere trives i, ingen kleskode. Vi har en hage til disposisjon og har bestilt sol og tjueåtte varme, greit  ha i mente :) 

Om du vil si noen ord er det ønskelig at du kontakter toastmaster Alexander “Bosse” Bosrup Karlsen via e-post alexander.bosrup@gmail.com  eller på telefon: 952 41 760.

Har du allergier er det veldig fint om du gir oss beskjed så snart som mulig, kokken gjør finpuss på menyen i disse dager. 

Som noen av dere sikkert vet er vi i ferd med å bli tre, Mari har termin nøyaktig en måned etter bryllupet. Vi står også snart på flyttefot og er plagsomt sære på hva vi ha av møbler og interiør. Vi jakter stort sett gammelt og brukt, så til de av dere som ønsker gi noe (vi er mest gira på at dere kommer, så høyst frivillig!!!), vi ønsker oss noe så kjedelig som penger til en dedikert møbelkonto (1080 45 65286 ). Alle er selvsagt hjertelig velkommne på besøk for å inspisere den fremtidige leiligheten for å se hva vi endte opp med å kjøpe.

Vi gleder oss masse til å se dere alle sammen! 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres