Velkommen til vårt bryllup!
Vi gleder oss veldig til å feire kjærligheten sammen med dere. På denne siden finner dere mer informasjon om dagen, og denne oppdateres ved behov helt frem til bryllupsdagen.
Velkommen til vårt bryllup!
Vi gleder oss veldig til å feire kjærligheten sammen med dere. På denne siden finner dere mer informasjon om dagen, og denne oppdateres ved behov helt frem til bryllupsdagen.
13.00: Vielse i Tveit kirke
14.30: Bryllupsfoto
16.00: Mottakelse Alvøen
17.00: Bryllupsmiddag
21.00: Kaffe og bryllupsfest
Sted: Tveit kirke på Askøy kl. 13.00.
Adresse: Kollevågvegen 195, 5310 Hauglandshella
Vi har booket en kjempeflink fotograf, og håper at alle kan gi henne plass og mulighet til å ta gode bilder i kirken, som vi gjerne deler med dere i ettertid. Vi ønsker at dere nyter øyeblikket sammen med oss, og har derfor valgt å ha en mobilfri vielse. Noen gjester kommer til å bli plassert strategisk for å ta bilder/video. Dette gjelder kun under selve vielsen, inne i kirken.
Vi ønsker ikke at bilder fra dagen skal bli delt på sosiale medier (facebook, messenger, instagram).
Etter vielsen drar brudeparet sammen med brudepike og brudesvenn avgårde for å ta bilder. For gjester er det muligheter for å mingle litt, og etterhvert dra til lokalet i Alvøen, fra ca. kl. 15.00.
Sted: Selskapslokalet i Alvøen.
Adresse: Alvøveien 158, 5179 Godvik
Vi håper at alle kan være på plass i selskapslokalet senest kl. 16.00, da brudeparet ankommer ikke så lenge etter. Det er mulig å dra ut tidligere enn dette, det vil servert aperitif og velkomstdrink der. Vi satser på å starte middagen kl. 17.00.
Det vil bli servert treretters middag, inkludert drikke. Om det er noen allergier eller andre hensyn vi må vite om, vennligst gi beskjed innen 23.juni, da dette må meldes videre.
MENY
Forrett:
Kremet skalldyrsuppe med hjemmelaget purrebrød og urtesmør
(Allergener: gluten- hvete, melk, fisk, skalldyr, selleri)
Hovedrett:
Hjortestek, rosenkål med bacon, soppsymfoni, og rødbetconfit. Viltsaus og fløtegratinerte poteter.
(Allergener: melk, selleri, svoveldioksider/sulfitter, soya, sennep)
Dessert:
Klassisk crème brulée med friske bær
(Allergener: melk, egg)
Ca. kl. 21.00 kommer det kaffegjester, da åpner også baren. Utover kvelden kommer en trubadur og spiller opp til dans.
Det vil bli servert kaker og kaffe ca. kl. 23.00.
Festen avsluttes kl. 02.00.
Toastmastere for kvelden vil være brudgommens to gode kompiser, Eivind og Kristian. De skal lede oss trygt gjennom kvelden. Ønsker du å holde en tale, synge en sang eller ha et annet innslag, ta kontakt med en av de på sms før 30.juni, slik at de kan planlegge.
Eivind: tlf. 971 31 984
Kristian: tlf. 951 97 123
Vi setter pris på om dere vil dele bilder fra bryllupsdagen med oss. Vi ønsker at disse sendes på mail.
Kristine: kristine_skogheim@hotmail.com
Kim André: kimandreliseth@gmail.com