Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Marte & Erik

15. juni 2024 • Gamle landbruk, Norsk folkemuseum og Østmarkseteren Restaurant
-2 dager igjen!

Vårt bryllup

Vi gleder oss til å feire den store dagen med deg/dere. 


Her vil vi komme med oppdatert informasjon frem mot bryllupet. Det er bare å klikke inn fortløpende, for informasjon fremover.


Sist oppdatert: 28. mai 2024.

Matallergier eller andre preferanser (vegetar, fisk e.l.) må meldes til marte.og.erik@gmail.com ("Matpreferanser" i emnefeltet) senest innen 30. mai.

Vi har opprettet en Messenger-gruppe hvor vi kaster ut litt info. Ta kontakt dersom du ikke allerede er blitt invitert inn i denne.

Vi fikk melding om at det kanskje var litt uklart at de som blir med på bli-kjent aften, selv må betale for evt. mat og drikke. Vi dekker evt. overskytende dersom omsetningskravet fra restauranten ikke møtes.

 

Legg gjerne igjen en hilsen under. Det kan være at noen av disse vil bli brukt av Toastmaster, men det betyr ikke at dere som er «programforpliktet» til å tale slipper unna;-)


 

Under følger mer detaljert informasjon om hhv. Bli-kjent aften, Vielsen, Mottakelse, middag og fest, Toastmaster og taler, og avslutningsvis diverse praktisk info.

Noe du savner eller lurer på, så er det bare å ta kontakt på marte.og.erik@gmail.com eller på telefon.

 

Hennes forlovere:

Tina og Tina

 

Hans forlovere:

Vanja og Mads

Bli-kjent aften

Fredag 14. juni fra ca. kl. 18.00 inviterer vi til bli-kjent aften på Jarmann Gastropub på Aker Brygge. Her har vi reservert en egen avdeling/rom for vårt selskap, eller for de som er kjent på Jarmann så er dette Mesaninen. Gjester må selv betale for evt. mat og drikke.

Vi ønsker at dette skal være en veldig uformell, lav terskel aften for at våre gjester som ikke kjenner hverandre fra før kan bli bedre kjent, og for de som kommer langveis fra til å bli oppdatert. Selve bryllupsfesten kan, i hvert fall fram til dansegulvet åpnes, bli litt statisk og derfor tenker vi det er fint å legge til rette for litt mingling dagen før dagen.

Jarmann har et greit utvalg av mat og drikke, så det bør være  noe for de fleste inkl. for de som har allergier. Menyen deres oppdateres en gang i april til vår/sommer-meny, og vi vil dele den her så snart vi får den tilsendt.

Det blir ingen samlet bordsetning eller fast tidspunkt for servering, sånn at det skal være mulig for de som ønsker det å komme og gå når det passer for dem for et glass og/eller et måltid.

Vi håper å se så mange som mulig i løpet av ettermiddagen/kvelden. Først og fremst fordi det vil være hyggelig å få slått av en prat under litt mer avslappende forhold med så mange som mulig, men også siden dealen med Jarmann (uten at noen skal føle seg forpliktet på noen som helst måte) er en minste omsetning for bruk av lokalene;-)

Vielsen

Vielsen vil være i Gamle landbruk på Norsk folkemuseum, Museumsveien 10, 0287 Oslo.

Seneste oppmøte er kl. 12.30 for kontroll i museets inngang og gåturen bort til lokalet inne på museet.

Tidspunkt: Seremonien starter kl. 13.00, men vi oppfordrer til å møte i god tid og vil oppdatere med et seneste tidspunkt så snart det er klart. Det vil være spesielt viktig at dette følges, da bruden skal ankomme og loses inn samme vei som våre gjester, som på det tidspunktet allerede bør befinne seg inn på Gamle landbruk.

Ankomst og inngang: Alle våre gjester vil ha gratis inngang denne dagen, og vil bli sluset inn og gjennom hovedinngangen til museet. Etter inngang er det egentlig bare å holde til høyre for å komme til Gamle landbruk.

Seremonien vil ta ca. 30 min.+ og det vil deles ut mer detaljert program på stedet. Humanetisk forbund står for vigselen, og det vil også være et par kulturelle innslag.

Etter seremonien vil alle gjester ledes ut for en kort mottakelse av brudeparet på trappen og stien utenfor Gamle landbruk. All bruk av ris, konfetti o.l. er strengt forbudt inne i og utenfor lokalet, og vi vil ha dedikerte blomsterpiker for å kaste utvalgte og tillatte blomsterblader ifm. denne delen av seremonien.

Etter den korte mottakelsen ønsker vi å ta et fellesfoto foran stavkirken inne på museet, og håper så mange som mulig blir med.

Etter fellesfotoet vil brudeparet forlate følget for å ta bilder inne på og utenfor museet. Alle gjester er da velkommen til å benyttes seg av folkemuseet for øvrig, og/eller ta seg til Østmarkseteren restaurant.

Det er booket busstransport for alle våre gjester som ønsker det. Direkte fra museet og til restauranten. Avgang senest kl. 1430 utenfor museets hovedinngang.

 

Kleskode: Pent

Det er ikke noe krav, men for de som har og med tanke på omgivelsene, vil det være ekstra stas å se bunader. Men det er viktig for oss at ingen føler seg forpliktet til å skaffe eller bruke bunad, og vi vil være glad for å se alle som har oppgradert fra jeans og singlet for dagen ;-)

 

Parkering og transport:

Det er svært begrenset med parkering på museet og vi har ikke anledning til å reservere plasser. Vi oppfordrer derfor til å bruke kollektiv transport, og det er gode bussforbindelser mellom sentrum og museet.

Mottakelse, middag og fest

Mottakelse, middag og fest vil være på Østmarkseteren restaurant, Østmarkveien 140, 0687 Oslo.

Seneste oppmøte er kl. 1500, for at vi skal rekke mottakelse av brudeparet og velkomstdrink ca. kl. 1515.

Matallergier eller andre preferanser (vegetar, fisk e.l.) må meldes til marte.og.erik@gmail.com ("Matpreferanser" i emnefeltet) senest innen 30. mai.

Østmarksetra har allerede meldt at alle er hjertelig velkommen direkte etter vielsen. Det vil ikke bli noen servering eller baråpning før mottakelsen, men det vil bli gjort tilgjengelig vann for våre gjester.

Er det fint vær har Østmarkseteren en flott hage, også er Ulsrudvannet og enkelt tilgjengelige turveier i umiddelbar nærhet.

Brudeparet vil etter vielse og fotografering ankomme for en mottakelse utenfor restauranten.

Deretter vil det serveres en velkomstdrink før middag.

Etter velkomstdrink setter vi oss til bords for en 3-retters festmiddag, hvor det servers en enhet til forrett, to til hovedrett og en til desserten.

Etter middagen blir det servert kaffe og en enhet avec, og til slutt blir det kaker.

Etter middagen blir det baråpning, hvor våre gjester for egen kost kan kjøpe ytterligere drikke. I baren vil det settes fram diverse snacks.

Restauranten vil også ommøbleres til festlokale og vår DJ vil sørge for dansbar musikk.

For taler, sang, eller evt. andre former for bidrag til festen, se eget avsnitt om \\\\\\\\\\\\\\\"Toastmaster og taler\\\\\\\\\\\\\\\".

 

Kleskode: Pent

Vi vet allerede at noen bunadsbrukere kommer til å ha et klesbytte mellom vielsen og mottakelsen, til et mer sommerlig antrekk.

Brudgommen kommer ikke til å bruke smoking.

T.O. så har det tidligere forekommet nattbading i Ulsrudvannet ved bryllupsfester på Østmarkseteren og godt sommervær:-)

 

Annet:

Det vil den samme dagen være en bryllupsfest til ved restauranten, og denne vil foregå i restauranten sin andre etasje. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn til dette, spesielt mht. mottakelse av de respektive brudeparene. Forlovere og/eller toastmaster vil ta regi og gi anvisning.

 

Parkering og transport:

Det er egen parkering for utfart til Østmarka rett før restauranten med rikelig med parkeringsplasser. Det vil ikke være egne parkeringsplasser ved restauranten, og det oppfordres til å begrense trafikk opp til selve restauranten.

Den enkleste måten å komme til restauranten er drosje, men den enkleste og rimelige er kollektiv transport.

Fra sentrum er det enkleste å ta T-bane til Ulsrud, hvor det er ca. 1,2 km å gå resten av veien. Evt. pleier det å stå drosjer både ved T-banestasjonene på Bøler og Oppsal, dersom en ønsker å benytte det den siste veien.

Toastmaster og taler

Vi gleder oss veldig over å ha fått Loni Bjerkholt-Pedersen til å være vår toastmaster, og hun vil ta ansvar for kjøreplanen og styre oss trygt gjennom festmiddagen.

Frist for innmelding av taler har gått ut. De som ikke har meldt nå, men som allikevel ønsker å tale, må melde dette til toastmaster på dagen. Så langt det er praktisk mulig vil vi legge disse inn til slutt.

Dersom du ønsker å holde tale eller bidra på annen måte under festmiddagen, ber vi om at dette meldes til Loni. Her vil det være en semi-hard deadline, som vi vil oppdatere her så snart dette er avklart. Dette er for at vi skal ha best mulig flyt gjennom middagen, men det betyr ikke at de som melder seg senere ikke vil få tale.

Ta også med i innmelding av tale om du trenger noen praktisk bistand, vil vise bilder e.l.

Loni kan også hjelpe med taleskriving dersom noen står fast, og/eller fremføre talen for noen som gruer seg veldig til dette.

Loni kan treffes på lonibjerkholt@gmail.com eller 906 67 522.

 

Diverse praktisk info

Gaveliste:

https://www.onskelister.no/liste?id=S8Id2nIsXRdhHXwukXwh

Overnatting:

I bryllupshelgen skal vi bo på Clarion Hotel The Hub. Vi har fått en rabattkode som du/dere kan benytte dere av: BRYLLUP


Med den koden gis det 10% rabatt. Det er samme pris som hvis man er strawberry medlem.


Transport:

Det blir satt opp busstransport fra Folkemuseet etter vielsen og direkte ut til Østmarkseteren.

Avreise utenfor museet kl. 1430.

Vi oppfordrer ellers til bruk av kollektiv transport, se www.ruter.no.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres

Kommer du?
Hidden
Skriv e-post du ønsker bekreftelse til og som brudepar kan kontakte deg på.