Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Marit & Lars

07. september 2019
Lesjaskog/Bjorli

Vi gifter oss!

Etter 9 år og 2 barn er det på tide å feire kjærligheten med en ordentlig fest - hurra!!


Helgen 6. - 8. september braker det løs på Dombås/Lesjaskog/Bjorli.


Fredag kveld vil det bli en liten samling på Dombås Hotell for de som kan og vil delta.


Lørdag blir det vielse i Lesjaskog Kyrkje med påfølgende bryllupsfest på Bjorlivollen låve.


Se program lenger ned for mer detaljert info :)


Vi ser frem til den store dagen, og gleder oss til å feire den med akkurat deg/dere!!Velkommen te bryllupshelg lengst uppi Gudbransdalen!

Vielsen


Vielsen vil finne sted i Lesjaskog kyrkje kl 13:00.


Lesjaskog kyrkje er en gammel laftet langkirke som ble oppført i 1695 på Lesjaverk, men som ble flyttet til Lesjaskog 1855.


Jeg, Marit Helene, er vokst opp med denne kirken, og jeg gleder meg veldig til å gå oppover akkurat dette kirkegulvet på denne spesielle dagen!


 

Vi har med oss profesjonell fotograf, og ber derfor om at mobilen din ikke kommer i veien for verken fotografen eller min (Marit Helene) mulighet til å få øyekontakt med deg når jeg går opp kirkegulvet:)

Bryllupsfesten

 


Bryllupsfesten vil finne sted på Bjorlivollen låve.


Etter vielsen skal vi fotograferes sammen med barn og forlovere. Gjestene kan da dra til
Bjorlivollen låve og få servert litt fingermat, frukt, snacks og drikke.


Det blir mottagelse for oss (brudeparet) på Bjorlivollen låve etter fotograferingen,
og deretter blir det bryllupsmiddag.
Etter middagen blir det kaffe, kaker, bryllupsdans og fest utover kvelden og natten på låven.


Vi er sikker på at dette blir et supert sted å ha festen vår!


Flere har etterspurt kleskode for dagen. Uten å ha særlig sterke meninger om dette, har vi landet på  kleskoden: DRESS. Regner med at det blir en blanding av bunad, dress og smoking blant mannfolka og bunad og lange/knelange kjoler hos damene! Vi tror uansett dere kommer til å se strålende ut sammen med oss i det dere tar på dere :)

Forlovere


Gina Brøste Rundtom er brudens forlover.


Gina og jeg har kjent hverandre omtrent fra vi kunne å gå, og vi har vært gode venner så lenge jeg kan huske. Vi gikk sammen i Lesjaskog barnehage, og deretter på Lesjaskog barne- og ungdomsskole. Videre flyttet vi sammen på hybel og gikk 3 år på idrettslinja på Otta videregående skole. Etter videregående ble det ulike veivalg, men vi har likevel alltid holdt kontakten hele veien. Vi har gjort mye gøy sammen; spilt i korps og reist på mange stevner, spilt fotball og vunnet utallige mange cuper og kamper sammen, vi har feriert i både i inn- og utland, festet sammen tidlig og sent, og vi møtes alltid «heime» når vi er hjemme på en langhelg eller i en høytid/ferie. Gina er for meg en nær og god venninne og et enkelt og naturlig valg som forlover. Gina er også fadder til Lars Johan. Hun bor i Volda sammen med Jo-Martin (i et veldig lekkert, nybygget hus med en utsikt ingen av dere gjestene kan måle dere med!). Sammen har de lille Helle som kom som en gledelig førjulspresang i desember :)


- Marit Helene


Ole Christian Fjell, Johan Herman Ørbeck Falck og Eirik Stokke Naadland er brudgommens forlovere.


Herman møtte jeg på ungdomsskolen, og etter det har vi hver sommer vært som erteris omtrent hele sommerferien på hytten til Herman i Tvedestrand (takk Kjersti og Henrik for alle ukene jeg har fått lov til å være på det fantastiske landstedet deres!).
Vi har vært mye sammen, og selv da Herman bodde noen år i Australia holdt vi jevnlig kontakt. Det ble da mange lunsjer og middager via Skype. Jeg var også å besøkte han i Australia sammen med flere andre. Herman er alltid positiv og har ekstremt god fantasi, noe som ofte har ført til morsomme situasjoner og mye latter. Herman er gift med Stine, og sammen har de Victoria og Hermine Kristine. Herman er også fadder til Mie.


Ole Christian og Eirik ble jeg kjent med på videregående.


Jeg bodde hos Ole Christian i 5 år i starten av 20-årene. Han er meget interessert i fotball, så det å bo sammen med Ole resulterte i at jeg raskt ble påvirket. Siden den tid har vi sett det meste som har vært av Manchester United-kamper sammen. Ole er kunnskapsrik, så det at vi en tilfeldig søndag havnet innom quiz på Beer Palace førte til at guttegjengen fikk nok en tradisjon. Ole er også veldig generøs og har hvert år de siste 15 årene invitert meg, og nå de siste årene også med familie, ned til Gran Canaria hvor han har en timeshare-leilighet. Han er også den av de vennene jeg ser mest til i hverdagen, og det passet derfor veldig bra at han nå har flyttet til en leilighet rett ved oss.
Ole Christian er samboer med Zohor (Zoe). Hun har fra tidligere to gutter, og sammen venter de en liten jente til sommeren.
Ole Christian er også fadder for Lars Johan.


Eirik er den jeg har hengt mest med tidligere, sett bort i fra at jeg bodde med Ole. Til daglig gjorde vi alt fra å gå på ski, gå på turer, gå på Lyn-kamper (før de rykket ned:-( ), grille hos Henrik hver tirsdag (Marits fetter) og spise reker hos mine foreldre hver torsdag. I tillegg reiste vi nesten hver helg sammen på hytteturer enten til Eirik sin hytte i Sandefjord, vår hytte på Synnfjell eller på en de mange hyttene vi har fått glede av å være gjester på (takk Christoffer, Aleksander, Michael, Henrik, Ole og Herman med mange flere). Eirik er samboer med Hanne, og sammen har de lille Cecilia.


Jeg har samme med disse tre guttene brukt utallige timer/helger på forskjellige hytteturer, Oktoberfest (både i inn- og utland), turer til Gran Canaria, samt at vi har vært fast inventar på quiz på Aker Brygg hver søndag.
Vi har også vært grunnleggere av «Frogner Bobleløp» som har blitt en fast tradisjon på 16. mai. Etter at vi alle ble litt voksne og ansvarlige :-|, får vi (dessverre) ikke til å møtes like mye som før. Likevel er dette gutter jeg jeg har like mye moro med hver gang vi møtes (boys will be boys), og jeg gleder med til å ha de ved min side på bryllupsdagen.


-Lars

Toastmaster


Ann-Kristin Thømt - bedre kjent som Anki - er toastmaster under bryllupsmiddagen.


Jeg (Marit Helene) ble kjent med Anki da jeg og Karen trengte en tredje samboer i kollektivet vårt på Sagene i Oslo vinteren 2008/2009. Etter å hatt flere stykker på «intervju», falt valget på Anki (jada Karen, det var du som valgte henne!;) Takk for det!!). Anki passet helt perfekt inn og vi ble venner fra første stund. Selv om jeg etter en 3 års tid flyttet fra Anki for å bo sammen med Lars, fortsatte vi å henge sammen. For å utnytte tiden når vi først møtes, er det ikke uvanlig at Anki kommer på middag hjemme hos oss og sover over til egg og bacon neste morgen.
Anki er blitt en god venn av oss begge to, så vi synes det var et perfekt valg å spørre om hun
kunne tenke seg å være toastmaster i bryllupet. Heldigvis sa hun ja!!


Vi gleder oss til hun skal geleide oss gjennom kvelden!


 

Om du skulle ønske å si eller gjøre noe underveis i bryllupsmiddagen (evt. under kaffen),
melder du fra til Ann-Kristin så tidlig som mulig pr. e-post:
akthomt@gmail.com

Overnatting

Vi regner med at flere vil bo lokalt og/eller i egne hytter, mens andre er avhengig av å booke overnatting. Vi skal selv bo på Dombås Hotell hele helgen. Vi har holdt av flere hotellrom til gjester, og håper mange av dere ønsker å bo der sammen med oss gjennom helgen. Det er også på Dombås Hotell det vil bli en liten samling fredag kveld for de som vil og kan. Det er et lite stykke mellom Dombås og Lesjaskog/Bjorli, men vi ønsket å kunne bo sammen med de gjestene som ønsket det og valget fallt på dette hotellet.


Vi har fått reduserte priser på Dombås Hotell, og det er litt ulike priser ift. om dere velger nyfløy (fra 2014) eller gammelfløy. Her er prisene for de som velger å bo to netter (litt høyere døgnpris om du kun velger en natt, bare spør oss om du lurer).


Per natt (ved booking av 2 netter):
Nyfløy: 845/enkeltrom, 1.095/dobbeltrom, 1.695/familie.
Gammelfløy: 645/enkeltrom, 895/dobbeltrom, 1.395/familie.


Bilder av hotellrommene kan du se her.


Send mail til: booking@dombas-hotel.no eller ring 61 24 10 01. Skriv i mail eller gi beskjed på telefon at dere skal bo på hotellet i forbindelse med vårt bryllup.


For de som ønsker å bo nærmere Lesjaskog/Bjorli er det flere alternativer. Sjekk ut blant annet Bjorliheimen Hotell, Bjorli Booking, Lesjaskogsvatnet Camping.


 

Transport

Dombås/Lesjaskog/Bjorli ligger som sikkert de fleste vet i vakre Nord-Gudbransdalen. Vi tror de fleste gjestene er i stand til å finne ut av veien selv, men det er bare å spørre hvis dere er usikre ;) (Tips: E6 og E136).


Vi kan anbefale de fra Østlandet som skal bo på Dombås Hotell om å sette seg på toget fra Oslo/Gardermoen og nyte en rolig og vakker tur oppover Gudbransdalen på Dovrebanen. Togstasjonen på Dombås ligger bare 5 minutters gange fra hotellet. Man kan også ta Dovrebanen fra Trondheim og nedover, og Raumabanen fra Åndalsnes og oppover til Dombås.
Fra Oslo går det fredag blant annet tog kl 14:02 og 16:02 som tar 4 timer til Dombås.
Hvis noen velger å bo på Bjorli, er det også togstasjon der (Raumabanen, forbindelse med Dovrebanen).


Lørdag formiddag går det en buss fra Dombås Hotell til vielsen på Lesjaskog og videre til festen på Bjorli. Det er i hovedsak hotellgjester som får plass i denne bussen. Vi setter også opp to busser tilbake til Dombås på kvelden/natten, her er det plass til alle som vil. Se mer info under "Program"

Program

Fredag:

Kl 19:00 Sosial sammenkomst på Dombås Hotell.

Kl 19:00-21:00 Middagsbuffet i restauranten (mulig å forlenge til 21:30 hvis man ser at flere blir litt sene).

Alle som vil og kan er invitert av oss til middag og mingling på hotellet denne kvelden, også de som ikke bor på hotellet. Etter at folk er ferdig å spise, kan de som vil trekke ned i en bar vi har for oss selv i underetasjen. Ønsket drikke kjøper dere selv både til buffeten og ved sammenkomsten etterpå.

 

Lørdag:

Kl 11:45 Buss fra Dombås Hotell (bussen står klar fra kl 11:30 og kjører kl 11:45, det tar ca 45 min fra Dombås til kirken). Det går en buss bortover. Her er det plass til alle gjestene som bor på hotellet utenom de vi vet skal kjøre selv. Bussen står og venter ved kirken til etter vielsen.

Kl 13:00 Vielse i Lesjaskog Kyrkje

Kl 14:15 Brudeparet fotograferes med ungene og forlovere. Gjestene kan dra til Bjorlivollen låve for enkel servering. De som kom med buss fra Dombås tar denne videre til Bjorli. Resten kommer seg selv bort til festlokalet.

Kl 15:45/16:00 Mottagelse av brudeparet på Bjorlivollen låve

Kl 16:30 Bryllupsmiddag

Kl 22:00 Kaffe og kaker, deretter bryllupsvals og fest

Kl 00:45 Nattmat settes frem

Kl 01:15 Første buss ankommer festlokalet. Denne bussen kjører så fort det er et gitt antall personer om bord.

Kl 01:45 Andre buss ankommer festlokalet. Denne blir stående til resten av gjestene er om bord (står så lenge vi trenger det).

Kl 02:00 Baren stenger. Om vi fortsatt står på dansegulvet og ikke har kommet oss ut i bussen, så er det sikkert flere av oss som har godt av å avrunde... ;)

 

Ønskeliste

Mange av dere bruker allerede en del penger på både reise og overnatting i forbindelse med bryllupshelgen vår, så det aller viktigste for oss er at dere kommer og feirer dagen sammen med oss!
Likevel vet vi at mange ønsker å ha med en gave og at det kan være lurt med noen konkrete ønsker,
slik at vi ikke ender opp med 14 kakefat og 10 ildfaste former.


Siden vi har bodd lenge sammen og allerede samlet oss opp diverse ting gjennom mange år, er det ikke så mye vi ønsker oss. Vi supplerer litt på et servise vi allerde har en del av og ellers har vi lagt inn noen småting.


Utover ønskelisten, ønsker vi oss vel så gjerne et lite bidrag til bryllupsreisen vår.
For å unngå kontanter i bryllupslokalet, kan et eventuelt pengebidrag føres over på vår
sparekonto 1201.05.23999, alternativt funker også Vipps.


Ønskeliste på Tilbords: https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=55387
Du kan bestille varen direkte i nettbutikken, varen markeres da som kjøpt. Du kan også oppsøke en Tilbordsbutikk, og den ansatte vil da krysse produktet av listen for deg.


Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres