Sidene lastes inn ...

Charlotte & Anders Toky

03. august 2019
Høyland Kirke
Velkommen

Vårt bryllup

Hei og velkommen til vår bryllupside! 


Her på denne siden vil dere kunne finne diverse informasjon om oss, dagen i seg selv, steder å bo under bryllupet, info om lokaler og sentrale personer i bryllupet og stedet det skal være. Håper dere finner det dere leter etter og at dere gleder dere like mye til den store dagen som vi gjør.


Dagen, som kommer til å være i Stavanger, hvor brudgommen sin familie holder til vil bli som følger:


1) Seremonien i Høyland Kirke klokken 12.30
2) Pause mens de offisielle bryllups-bildene tas med fotograf Lukas Keapproth
3) Middag på Solborg Folkehøgskole  klokken 17.00


Resten av festlighetene vil da også finne sted på Solborg.


 Vi gleder oss til å dele dagen med dere alle!


Mvh
Anders og Charlotte 

Steder å sove i Stavanger

Om du kommer langveis fra og trenger sted å overnatte er disse stedene tilgjengelige:

  1. Det rimeligste stedet å overnatte vil være på Solborg Folkehøgskole, hvor festen skal holdes. Her vil det være mulig å låne til en veldig billig penge (ta kontakt for mer info). Dette vil være ideelt for familier med barn som da kan la barna slappe av på rommet, eller trekke seg tilbake i mindre perioder om det skulle trengs. Da kan en også returnere selv til festlighetene om en har med seg babycall.

    • Her må det bare nevnes at området er alkoholfritt og at dette skal respekteres av de som bor på området  2. Ellers ligger hotell Scandic forum rett i nærheten for de som ønsker å tilbringe natten på et hotell.

  3. Om dere føler for å leie en hytte til en større familie, har vi Mosvangen camping i nærliggende område.

  4. Om en ønsker å undersøke litt andre tilbud har hotels.com en liste over de beste hotellene i Stavanger. Følg linken for å komme direkte til listen.

Solborg

Solborg folkehøyskole ligger like utenfor Stavanger sentrum. Med fine ute arealer, store serveringslokaler og en herskapelig villa blir Solborg det perfekte stedet å feire dagen. Solborg har også overnattingsmuligheter som gjør det mulig for foreldre å være i umiddelbar nærhet til unger som f.eks. sover. For de som velger å bo på Solborg finnes en rekke ulike fasiliteter som vi forhåpentligvis kan bruke, blant annet volleyballbane, gymsal, basseng, kinosal, bordtennis- og biljardrom, m.m. I nærområdet ligger også fine turmuligheter. Solborg er en kristen folkehøyskole og har en alkoholfri profil, bryllupet blir også alkoholfritt, men frykt ikke. Det ryktes nemlig at brudeparet oppdaterer seg på mocktails denne våren. Kanskje oppdager du en ny verden av drikkevarer?

 

Uansett gleder vi oss veldig til å feire dagen på Solborg sammen med dere!

 

Ønsker du å vite mer om lokalet kan du følge denne linken.

Hvem er disse menneskene?

I løpet av dagen kommer dere til å møte mange mennesker som dere kanskje aldri har møtt før. Vi vet hvor forvirrende det kan være å holde styr på alle, så vi tenkte vi skulle gjøre det litt enklere for dere. Så her er noen av nøkkelpersonene som kommer til å være fremme på scenen (billedlig) i løpet av dagen.

 

 

PRESTEN


Da vi skulle finne en prest for dagen ønsket vi helst at det skulle være en som kjente til ihvertfall en av oss. Siden Charlotte har like mye steds-røtter som en loffer (for dere som ikke vet hva det er så er det en lenke til wikipedia her --> Loffer ) så ble det naturlig at vi så på hvem som kjente til familien Grydeland. Den som skilte seg særlig ut var da Joeli fra Stavanger International Church (SIC). Denne karen er ikke den stereotypiske forsiktige prest. Han er nemlig høyt oppe i rugby-miljøet. Han er engasjert, livlig og hjertevarm, og kommer til å gjennomfører seremonien i kirken på engelsk.

 

 

FORLOVERNE


 

Alf Anatol Heintz Grydeland


Ved Anders sin side, fremme ved alteret, vil dere se brudgommens eldste bror, Alf. De møttes for første gang etter Alfs fødsel hvorpå brudgommen foreslo å la babyen bli boende på sykehuset. Sjalusien til storebror har heldigvis senket seg med årene, på tross av at Anders godt kunne tenke seg Alf sin biceps. I oppveksten har Alf vært familiens showman og klesentusiast, han har alltid funnet på sprell og elsket å kle seg bra. I de senere årene har han inntatt rollen som familiens treningsoverhode. Når Alf ikke er forlover er han vanligvis å finne på treningssenter i Kristiansand hvor han studerer idrett.

Fano Alexander Heintz Grydeland


Fano, Anders sin andre bror, vil også befinne seg fremme ved Anders sin side. Fano var fryktløs som barn, mens hans eldre brødre skalv av redsel for å gå ut i mørket, kunne Fano, fire åre yngre, uanfektet vandre rundt ute i mørket eller gå seg bort på kjøpesentre. Som barn var Fano familiens store kommentator og forfatter. I dag er han å finne på universitet på Ås hvor han studerer naturvitenskapens store mysterier. Han er ofte å finne på universitets bibliotek fiklende på en sjakkbrikke mens han løser universets store gåter.

Marte B


Etter å ha havnet i samme klasse som en annen Marte, forholdsvis Marte T, på Kongshaug musikkgymnas, ble Marte døpt om til Marte B. Der ble hun også plassert på rom sammen med en sprø liten energibunt fra nord (les Charlotte) og fikk derav også kallenavnet roomie. Vipps var et vennskap skapt, og jentene skulle vise seg å holde kontakten på tvers av tidvis kontinentforskjeller (Marte i England og Charlotte I Brasil) og differanser hvor vi endte i det norske landskapet. Likevel har hun kunnet delta i bla. bryllupskjole-jakten ved hjelp av dagens fantastiske video-teknologi.

 

Hanna


For at Jofro ikke skal stå alene i neste avsnitt får Hanna sin intro i sin dobbeltrolle i avsnittet under.


 

 

TOASTMASTERNE


Når det kommer til våre toastmastere er disse to folk som vi har full tillit til at vil gjøre dagen til en organisert, morsom event. De er begge to folk som kan kategoriseres som joviale mennesker som har mye visdom og et godt glimt i øyet. Om du ønsker å bidra til kveldens underholdning i form av enten sang, dans, lek, taler eller lignende er det disse du tar kontakt med Joakim på jokim_fr@hotmail.com (og ja, det er uten a) eller send en melding til Hanna på: 468 48 178.

 

Jofro


Den første toastmasteren, Joakim, også kjent som Jofro, bumpet borti Anders da de begge gikk på folkehøgskole i Hurdal i 2012/13. Vennskapet mellom dem tok virkelig til etter at de skulle planlegge damenes aften på folkehøyskolen. Den ble naturligvis en stor suksess. Vi fant felles interesser i ironi, longboarding og god gammeldags tullprat. I ettertid har vi holdt kontakt og besøkt hverandre i Oslo og Bergen i tide og utide. Joakim er ferdig utdannet sykepleier, en fryd for øyet, men desverre ikke singel. Sorry ladies!

 

Hanna


Nummer to, Hanna, også kjent som Hanna, som også er forlover nummer to for Charlotte, havnet på siden av Charlotte allerede første time i religion på lærerstudie ved NLA i 2015. Som om det ikke var nok at de hadde valgt alle de samme fagene alle tre årene av bacheloren endte de opp med å bo side om side i et kollektiv/studenthus i 2016/2017. Siden har de diskutert, vurdert, studert, musisert og dramatisert seg gjennom vennskapet og holder enda på.

 

 

FOTOGRAFEN


Fotografen som vi var så heldig å få landet, er også noen som vi kjenner. Vi var nemlig så heldige å få være tilstede da han giftet seg med Anna, som er en av Grydeland-søskenbarna i fjor høst i Wisconsin. Lukas Keapproth er fotograf og markedskoordinator hos Loyola University i Chicago. Han har jobbet som freelanser og har publisert sine bilder i TIME Magazine, The Washington Post, Dallas Morning News, USA Today og mye annet.

Om du ønsker å se på noen av portrettene han har tatt kan du følge denne linken til hans hjemmeside.

 

 

Vår historie

Noen av dere er godt kjent med vår historie og kommer til å hoppe raskt over denne lesingen (helt innafor forresten), men for de av dere som fortsatt lurer på hvordan i alle dager vi snublet over hverandre skal får kortversjonen presentert her.

 

Våren 2015: Charlotte og Anders tar begge valget om å begynne å studere ved NLA breistein for å bli grunnskolelærere i Bergen. Begge er usikre på om dette er riktig valg i forkant.

Høsten 2015: Anders introduserer seg selv til Charlotte som Toky, og hun tenker i sitt stille sinn at hans foreldre må ha vært litt for glade i Tokyo. Anders legger merke til at Charlotte på den andre siden ikke har noe imot å mobbe kameratene hans og gir henne et plusspoeng i margen for det. Hun legger merke til at dette er en stabil og rolig type som alltid har et godt smil til de som er i nærheten.

Høsten 2016: Charlotte har den verste praksisen hun noen sinne hadde opplevd og fortalte ildfullt om hvordan en måtte håndtere dette i et foredrag for resten av klassen. Anders plasserer seg strategisk på siden av henne i bussen og deres første dype samtale utformes. Anders og kollektivet blir senere invitert hjem til Charlotte og Hanna, og de blir enda bedre kjent. Charlotte tenker dypere over hvor god person Anders er før hun slår tanken vekk irritert, ikke vits å dvele over noen som ikke er interessert.

Våren 2017: Anders og Levi (en av våre gode venner) bestemmer seg for å søke til utenlandspraksis sammen. Charlotte sender dem en melding for å spørre om det stemmer at de skal reise til Madagaskar. Anders svarer i løpet av sekunder "Ja, vil du være med?" Forfjamset over å få svaret før spørsmålet hennes var stilt svarer Charlotte "Ja gjerne om dere vil!"  Anders instruerer Levi til å svare ja og planleggingen til reisen starter.

Høsten 2017: Trioen drar sammen til Madagaskar, og kanskje var det den tropiske heten, eller muligens at duoen pratet i gjennomsnitt 6 timer sammen hver dag i 6 uker som gjorde det, men paret ble ihvertfall sammen.

Høsten 2018: Anders samler opp motet og lager til tidenes plan der han omgjør leiligheten til Charlotte før showet. Han går deretter ned på kne og frir etter en eksemplarisk tre-retters middag. Han får raskt et ja og kort tid etter siger han ned på sofaen og tar en velfortjent hvil etter heltemodig planlegging, forberedelse og utføring.

Sommer 2019: Om en skal tro ryktene, skal paret gifte seg til sommeren, så det er best å møte opp 03.August.2019  for å se om det stemmer.

Gaveønsker

 

Vi har opprettet en gaveliste til kjøkkenutstyr på Christiania Glassmagasin.


Vi ønsker oss penger til bryllupsreise, TV og sofa.


Vi ønsker oss mikrobølgeovn og symaskin.


Vi ønsker oss opplevelser.


Vi ønsker oss penger.


 

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres