Marianne & Christer

27. juli 2019
Bodø Domkirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Vi skal gifte oss! Datoen er 27.07.19, kl 1430 i Bodø Domkirke.


Etterpå blir det formell middag og fantastisk fest på stedet der vi møttes for snart 4 år siden.

Bryllupsdagen

Vielsen


Vielsen starter kl 1430 i Bodø Domkirke, vennligst møt opp i god tid i forveien.


Domkirken er midt i Bodø sentrum og har gangavstand til de fleste hotellene i byen.Etter vielsen


Etter vielsen står en buss klar utenfor kirken, som transporterer gjestene til Messe II, hvor middagen serveres. Omtrent klokken 1530. Det går i tillegg an å kjøre egen bil eller å ta taxi. Alle gjestene står på en gjesteliste i vakten ved militærbasen, og det er derfor viktig at alle har med seg legitimasjon. Dette gjelder både de som tar buss, og de som tar annen transport. Navn på legitimasjon sjekkes opp mot gjestelisten. Kun førerkort og pass blir godkjent.


I Messe II vil det etter vielsen bli lett underholdning og mingling, og det blir servert snacks og enkel bespisning i tillegg til et utvalg drikkevarer. Det er lagt opp til at gjestene kan kose seg her mens brudeparet er på fotografering.


Omtrent klokken 1800 ankommer brudeparet, og det blir da servert en offisiell velkomstdrink. Vi setter oss tilbords ca klokken 1900.


Ved eventuelle problemer eller spørsmål ber vi dere ta kontakt med Stian Frekhaug på 95 96 84 59 eller Toastmaster Oliver Kristensen på 98 64 98 05.Messe II


Middagen starter kl 1900. Her vil det bli servert en fantastisk mat, som etterfølges av en god fest med fri bar.


Resten av kvelden blir det fest og moro så lenge man ønsker under midnattsolen. Alkoholserveringen stanser kl 0230.


 

Transport


Det vil bli satt opp transport fra kirken inn på basen til Messe II,hvor middagen kommer til å foregå. Vi ber om at samtlige gjester medbringer gyldig legitimasjon type pass eller førerkort (bankkort med bilde på er ikke gyldig!).


For retur etter endt festligheter er det mulig å bestille taxi inn til Messe II. Nr til Nordland taxi er 07550. Det er korte avstander i Bodø, så en taxitur blir ikke dyrt, særlig om det planlegges og bestilles maxitaxi. Det er et stykke å gå fra middagslokalet til sentrum, og det går ikke buss.


For de som ønsker å kjøre selv, er det gode parkeringsmuligheter utenfor Messe II. Det går også an å fikse slik at en eventuell bil kan hentes dagen etterpå, dersom noen velger å kjøre til Messe II men tar annen transport hjem.


 

Ved spørsmål før den store dagen er det bare å ta kontakt med oss om det er noe dere lurer på! Ved logistiske spørsmål på selve bryllupsdagen ber vi dere kontakte personene nevnt ovenfor.


Overnatting og reise

Bodø er en liten by, og det er mange hoteller som ligger sentralt til. Alle hotellene i sentrum er i gangavstand til kirken. Helgen vi gifter oss er det Oppturfestivalen i Bodø, og de fleste hotellene begynner derfor å bli fullbooket. Vi kan derfor anbefale at dere begynner å tenke på overnatting snarest. Andre muligheter for overnatting er AirBnB, eller campingplassen i Bodøsjøen. Campingplassen er omtrent 30 minutter å gå fra byen og flyplassen. Dersom dere finner et overnattingssted men er usikker på lokasjonen, er det bare å høre med oss!Hotell


Mange av gjestene bor på Scandic hotell havet. Det er en festival i Bodø denne helgen, som forklarer hvofor det er så lite ledige rom i byen. Vi anbefaler at dere finner noe som er relativt sentrumsnært, av praktiske årsaker.


Fra flyplassen til Bodø sentrum er det en kort kjøretur på under fem minutter. Taxi er derfor ikke veldig dyrt. Det er fullt mulig å gå fra flyplassen til sentrum, dette tar omtrent 20 minutter. Bare sørg for å gå en god rute! Ellers går det buss rett utenfor flyplassens hovedinngang, og den ene bussruten går gjennom sentrum. Bussen stopper ikke rett utenfor hotellene, men i maks 5 minutters avstand. Hør med bussjåføren ved påstigning og fortell hvor du bor, så får vi satse på at dere får hjelp til dette! Hør eventuelt med brudeparet dersom dere ankommer fredag eller tidligere, så kan vi hjelpe med veidireksjoner.Brakkerom


Som et alternativ kan vi tilby brakkerom inne på basen. Disse er tilgjengelig fra 150kr natten og rommene har plass til alt fra 1-3 personer. For å få reservert et brakkerom gi beskjed til Christer. Dette er veldig enkle  rom i spartansk utførelse, med senger og vask. Felles dusj. En ekte militæropplevelse!


Brakkerommene er rett ved siden av Messe 2, der middag og fest holdes. Det er mulig å kombinere hotellrom og brakkerom, for de som for eksempel vil bo på hotell fredag til lørdag, og på brakkerom fra lørdag til søndag. Fra brakkerommet til Bodø sentrum er det et stykke å gå, så taxi/bil anbefales.


 

Reise


Fra Bergen


Det går direktefly med Widerøe, som tar omtrent 90 minutter. En enkel og grei flytur som man noen ganger kan finne til gode priser, andre ganger er det veldig dyrt. Alternativt går det fly både med SAS og Norwegian, da oftest via Oslo eller Trondheim. Med mellomlandinger tar reisen vanligvis 3-4 timer. Hurtigruten går fra Bergen til Bodø, og tar omtrent 3 dager.Fra Stavanger


Det går ingen direktefly til Bodø, men SAS, Norwegian og Widerøe flyr via Oslo eller Trondheim. Reisen tar vanligvis 3-5 timer inkludert mellomlandinger. Prisene varierer mye, så følg gjerne med på tilbud.Fra Oslo


Fra Oslo går det direktefly med både SAS, Norwegian og Widerøe. Flyturen tar 90 minutter uten mellomlandinger.Fra Trondheim


Fra Trondheim går det både direktefly og \\\\\\\"melkerutefly\\\\\\\" med Widerøe som kan ta alt fra 1-4 timer, og det går direktefly med SAS og Norwegian. Svært varierende priser. I tillegg går det tog, som tar omtrent 9 timer. En biltur tar omtrent like lang tid. Å kjøre fra Trondheim til Bodø gjøres raskest på E6, men vakrest ved å kjøre kystveien. Turen går da blant annet forbi Svartisen, og inkluderer to ferjer.Tips!


Widerøe har studentbilletter for personer opp til 31 år. SAS og Widerøe har ungdomsbilletter for personer opp til 26 år. Ellers koster det 10,000 eurobonuspoeng for en tur/retur-reise med SAS.


Dersom dere ønsker å dra til Lofoten før eller etter bryllupet, er det bare en båttur fra Bodø som går direkte til Svolvær. Det går både hurtigbåt og ferje, og det tar omtrent 3-4 timer. Det går også an å kjøre fra Bodø til Lofoten, det tar nærmere 10 timer. Hør gjerne med oss for råd, da vi har vært i Lofoten flere ganger. Et fantastisk sted!

Antrekksbestemmelser

Generelt


Det blir rom og anledning til å skifte mellom antrekk i Messe II inne på basen dersom det er ønskelig, fra vielsen til middagen.Militært


For gjester fra Forsvaret er det ønskelig at det benyttes paradeantrekk (P1) til vielsen og messeantrekk 2 (M2) til middagen etterpå.


 

Sivilt


Mørk dress. / Pen kjole.


For de som kommer langveis fra, anbefaler vi at dere sjekker værmeldingen før dere pakker. Bodø er nord for polarsirkelen, og ofte kaldere enn resten av landet!


Gaver

Vi ønsker oss  reisegavekort fra Ving.no.


Vi har opprettet en "reisekonto", da enkelte har hatt vanskeligheter med å bestille gavekort fra Ving.no.
Kontonummeret er: 1214.88.54961Ellers har vi registrert gaveliste på Kitchn.no - https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=99107

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres