Sidene lastes inn av Kitchn ...

Marianne & Christer

27. juli 2019
Bodø Domkirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Vi skal gifte oss! Datoen er 27.07.19, kl 1430 i Bodø Domkirke.


Etterpå blir det formell middag og fantastisk fest på stedet der vi møttes for snart 4 år siden.

Bryllupsdagen

Kirken


Vielsen starter kl 1430 i Bodø Domkirke, vennligst møt opp i god tid i forveien.


Domkirken er midt i Bodø sentrum og har gangavstand til de fleste hotellene i byen.Messe II


I Messe II vil dere få en velkomstdrink og det vil være lett underholdning og mat til middagen starter kl 1800. Her vil det bli servert en fantastisk middag, som etterfølges av en god fest med fri bar.


Resten av kvelden blir det fest og moro så lange man ønsker under midnattsolen. Alkoholserveringen stanser kl 0230.Transport


Det vil bli satt opp transport fra kirken inn på basen til Messe II,hvor middagen kommer til å foregå. Vi ber om at samtlige gjester medbringer gyldig legitimasjon type pass eller førerkort (bankkort med bilde på er ikke gyldig!).


For retur etter endt festligheter er det mulig å bestille taxi inn til Messe II. Nr til Nordland taxi er 07550. Det er korte avstander i Bodø, så en taxitur blir ikke dyrt, særlig om det planlegges og bestilles maxitaxi. Det er et stykke å gå fra middagslokalet til sentrum, og det går ikke buss.


Overnatting og reise

Bodø er en liten by, og det er mange hoteller som ligger sentralt til. Alle hotellene i sentrum er i gangavstand til kirken. Helgen vi gifter oss er det Oppturfestivalen i Bodø, og de fleste hotellene begynner derfor å bli fullbooket. Vi kan derfor anbefale at dere begynner å tenke på overnatting snarest. Andre muligheter for overnatting er AirBnB, eller campingplassen i Bodøsjøen. Campingplassen er omtrent 30 minutter å gå fra byen og flyplassen. Dersom dere finner et overnattingssted men er usikker på lokasjonen, er det bare å høre med oss!Hotell


Vi har reservert 20 rom hos Scandic Havet fra 26.07-28.07. Disse koster 1470 per rom per natt. For å reservere ett eller flere av disse rommene, en eller to netter, kan dere ringe 75 50 38 00, eller sende e-post til havet@scandichotels.com. Oppgi \"Bryllupsgjester Marian Berg-Hagen\" (ja, navnet er forkortet) ved bestilling. Vi har rommene til 26.06, etter dette blir de tilgjengelig for andre.


Dersom dere ønsker å bestille overnatting et annet sted, anbefaler vi at dere finner noe som er relativt sentrumsnært, av praktiske årsaker.


Fra flyplassen til Bodø sentrum er det en kort kjøretur på under fem minutter. Taxi er derfor ikke veldig dyrt. Det er fullt mulig å gå fra flyplassen til sentrum, dette tar omtrent 20 minutter.Brakkerom


Som et alternativ kan vi tilby brakkerom inne på basen. Disse er tilgjengelig fra 150kr natten og rommene har plass til alt fra 1-3 personer. For å få reservert et brakkerom vennligst gi tilbakemelding til oss ved svar på invitasjonen (1. april 2019) slik at vi får satt av riktig antall rom. Dette er veldig enkle  rom i spartansk utførelse, med senger og vask. Felles dusj. En ekte militæropplevelse!


Brakkerommene er rett ved siden av Messe 2, der middag og fest holdes. Det er mulig å kombinere hotellrom og brakkerom, for de som for eksempel vil bo på hotell fredag til lørdag, og på brakkerom fra lørdag til søndag. Fra brakkerommet til Bodø sentrum er det et stykke å gå, så taxi/bil anbefales.


 

Reise


Fra Bergen


Det går direktefly med Widerøe, som tar omtrent 90 minutter. En enkel og grei flytur som man noen ganger kan finne til gode priser, andre ganger er det veldig dyrt. Alternativt går det fly både med SAS og Norwegian, da oftest via Oslo eller Trondheim. Med mellomlandinger tar reisen vanligvis 3-4 timer. Hurtigruten går fra Bergen til Bodø, og tar omtrent 3 dager.Fra Stavanger


Det går ingen direktefly til Bodø, men SAS, Norwegian og Widerøe flyr via Oslo eller Trondheim. Reisen tar vanligvis 3-5 timer inkludert mellomlandinger. Prisene varierer mye, så følg gjerne med på tilbud.Fra Oslo


Fra Oslo går det direktefly med både SAS, Norwegian og Widerøe. Flyturen tar 90 minutter uten mellomlandinger.Fra Trondheim


Fra Trondheim går det både direktefly og \\\"melkerutefly\\\" med Widerøe som kan ta alt fra 1-4 timer, og det går direktefly med SAS og Norwegian. Svært varierende priser. I tillegg går det tog, som tar omtrent 9 timer. En biltur tar omtrent like lang tid. Å kjøre fra Trondheim til Bodø gjøres raskest på E6, men vakrest ved å kjøre kystveien. Turen går da blant annet forbi Svartisen, og inkluderer to ferjer.Tips!


Widerøe har studentbilletter for personer opp til 31 år. SAS og Widerøe har ungdomsbilletter for personer opp til 26 år. Ellers koster det 10,000 eurobonuspoeng for en tur/retur-reise med SAS.


Dersom dere ønsker å dra til Lofoten før eller etter bryllupet, er det bare en båttur fra Bodø som går direkte til Svolvær. Det går både hurtigbåt og ferje, og det tar omtrent 3-4 timer. Det går også an å kjøre fra Bodø til Lofoten, det tar nærmere 10 timer. Hør gjerne med oss for råd, da vi har vært i Lofoten flere ganger. Et fantastisk sted!

Antrekksbestemmelser

Generelt


Det blir rom og anledning til å skifte mellom antrekk i Messe II inne på basen dersom det er ønskelig, fra vielsen til middagen.Militært


For gjester fra Forsvaret er det ønskelig at det benyttes paradeantrekk (P1) til vielsen og messeantrekk 2 (M2) til middagen etterpå.


 

Sivilt


Mørk dress.


For de som kommer langveis fra, anbefaler vi at dere sjekker værmeldingen før dere pakker. Bodø er nord for polarsirkelen, og ofte kaldere enn resten av landet!


Gaver

Vi ønsker oss primært reisegavekort fra Ving.no. Vi oppretter gaveliste hos et par forhandlere fortløpende.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres