Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Per Ole & Stine Elisabeth

08. juni 2019 • Maihaugen
-355 dager igjen!

Overnatting

Vi har holdt av en del rom for våre gjester på hotellet Clarion Collection Hotel Hammer. Dette er et hyggelig hotell som ligger i sentrum av Lillehammer. Romprisene er hhv. 1490 per døgn for dobbeltrom og 1190 per døgn for enkeltrom (ordinærprise er 2025 kr/natt for dobbeltrom). Man kan reservere rom via mail (cc.hammer@choice.no) eller telefon (612 67 373, tastevalg nr. 2), og vise til bookingnummeret GR005499 eller Bryllup Gunstad/Fiksdal.

Vi kommer til å bo der helgen det er bryllup og håper at mange av gjestene vil gjøre det samme:)

Hotellet har gitt oss dette pristtilbudet til og med 12. april hvor romprisen for reservasjoner etter dette vil være høyere.

https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/lillehammer/clarion-collection-hotel-hammer

Det finnes også en rekke andre boalternativer på Lillehammer om man skulle ønske det.

Program

Vielsen finner sted i Nordseter Fjellkirke kl. 14.00 den 8. juni 2019.

Det tar ca. 20 minutter med bil fra Hammer Hotell/Lillehammer sentrum opp til Nordseter Fjellkirke. Videre tar det ca. 20 minutter til Maihaugen som er et museumsområde på Lillehammer der bryllupsfesten finner sted. Det er mulig å parkere på Maihaugens parkeringsplass mot betaling. Det er dessverre dårlig med kollektivtransport den lørdagen. Det er sikkert mange som skal kjøre bil, men kanskje noen som trenger skyss? Vi håper gjestene seg i mellom har mulighet til å avtale samkjøring.

Deretter blir det velkomstdrikke og frukt i Prestegårdshagen, ca. 5 minutters gange innover på Maihaugområdet. Blir det regnvær/dårlig vær blir aperitif servert inne på Maihaugrestauranten kl. 1530.

Middagen begynner kl. 17.00 på Maihaugrestauranten rett ved siden av. Her vil bryllupsfesten foregå resten av kvelden :)

Allergier

Gi beskjed til oss snarlig dersom du har noen matallergier så skal vi tilpasse maten.

Toastmaster

Per sin lillesøster, Maria Flaten Gunstad, blir kveldens toasmaster. Gi beskjed dersom du ønsker å holde tale eller å komme med andre innslag. Hun kan nås på telefon 452 68 363 eller e-mail maria.flaten.gunstad@gmail.com.

Antrekk

Dress.

 

Gaveønsker

Kjære venner.

Om dere vil gi et bidrag til 'Leger uten grenser' er det vårt ønske som et minne om bryllupsdagen!

Den enkleste måten å gjøre dette på er via 'Leger uten grenser' sine hjemmesider. På denne siden velger man 'Bryllupsgave'. Siden er relativt selvforklarende, men dere vil i skjemaet bli spurt om vår adresse som er Blestervegen 95, 2618 Lillehammer.

http://legerutengrenser.no/Stoett-oss/Gi-din-gave-online

 

Kjære familie.

Litt likt og ulikt av ting til hjemmet ønsker vi oss også.

For konkrete tips - kontakt Kristin (Pers mor, tlf 916 21 478)

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres