Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Maja & Roy Thomas

23. november 2024
Aurdal kirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup i Aurdal i vakre Valdres 23.11.2024!


Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme, og vi gleder oss til å tilbringe denne spesielle helga sammen med dere!


På denne hjemmesiden vil dere finne detaljer og praktisk informasjon om bryllupet.


Send oss gjerne et spørsmål hvis det er noe dere lurer på!


 

Informasjon om innkvartering

Gjestene våre bor på Danebu Kongsgaard. Hele hotellet er reservert for vårt brudefølge denne helgen, og alle får utdelt rom ved ankomst. De aller fleste av gjestene blir innkvartert på selve hotellet, mens noen bor i leiligheter/hytter i tilknytning til hotellet. Disse får beskjed på forhånd, mtp parkering og lignende.


Pris for overnatting er som følger:


2495,- per rom (2 personer) per natt.


1990,- per rom (1 person) per natt.


Frokost lørdag og søndag er inkludert i prisen.


 

Informasjon om helga

Programmet for bryllupshelgen ser slik ut:


Fredag: Gjestene kommer. Innsjekking på Danebu fra kl. 15.00. Middag med diverse underholdning i festsalen fra ca kl. 19.00.


Lørdag: Frokost i festsalen. Vielse i Aurdal kirke kl 13.00. Gjestene må selv kjøre til kirken (se veibeskrivelse under egen fane). Mottakelse på Danebu etter vielsen med litt å bite i. Middag i restauranten kl 17.00. med påfølgende bryllupsfest i festsalen.


Søndag: Frokost i restauranten. Avreise.


 

NB! Det er fint om dere kan melde inn til oss dersom dere har noen allergier. Dette kan dere gjøre via skjemaet nederst på hjemmesiden, eller ved å sende oss en sms.


Maja: 95790695


Roy Thomas: 90520938

Veibeskrivelse

Fra Notodden:

Kjør til Hokksund og ta av mot Hønefoss. Følg E-16 mot Fagernes. Når du kommer til Aurdal: Se etter skilt mot Aurdalsåsen. Det tar ca ti minutter å kjøre fra sentrum opp til Danebu.

  

 

Fra Mo i Rana/Trondheim:

Korteste vei er å kjøre Gudbrandsdalen og ta av rett før Otta mot Vågå, og kjøre over Valdresflye og Beitostølen. GPS-en i bilen vil antakelig lede dere den veien. Men OBS! Valdresflye kan være stengt ved dårlig vær! Kjør i så fall gjennom Gudbrandsdalen og ta av etter Lillehammer mot Dokka (se bilde). Følg fylkesvei 33 gjennom Etne og så ut på E-16 mot Fagernes. Når du kommer til Aurdal: Se etter skilt mot Aurdalsåsen. Det tar ca ti minutter å kjøre fra sentrum opp til Danebu.

  

 

Aurdal kirke


 

Aurdal kirke ligger rett ved E-16 (hovedveien), i krysset opp til Aurdalsåsen. Det tar ca 10 minutter å kjøre ned til kirken fra Danebu.

Toastmaster

Vår toastmaster heter Steinar Fyrileiv. Telefonnummer: 41638680


Taler og innslag under bryllupet meldes inn til han.

Kleskode

Dress

Gaver

Siden bryllupet vårt er et destinasjonsbryllup er det gave nok for oss at gjestene kommer og er med på helga vår. (Og det mener vi!)


Vi har derfor ikke satt opp en ønskeliste.


Svar utbedes

I innbydelsen står det at vi ønsker svar på om dere kommer i bryllupet vårt innen 16.8. Siden innbydelsen ble sendt ut i ferien, kan det hende dette er litt for kort frist for noen. Det går helt fint å svare senere, men det er supert om vi kan få svar innen 1.9.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres

Kommer du?
Hidden
Skriv e-post du ønsker bekreftelse til og som brudepar kan kontakte deg på.