Lotte & Erik

03. august 2019
Kråkstad Kirke

Vårt bryllup

Vi har den store glede å invitere til bryllup!


Etter utallige kaffedater, ble Lotte invitert hjem på middag hos Erik. Kokken serverte hjemmelaget risotto med trøffel, og etter det var det gjort! Det tok ikke lang tid før de ble et par ;) I dag blomstrer kjærligheten videre i Nydalen. 2019 er året, - ny leilighet, og ikke minst et stort bryllup som vi ønsker å feire sammen med dere :D


Vi gleder oss!


Hilsen brudeparet


 

Vårt team


Brudens forlovere:


Christine (Toastmaster) Tlf: 926 24 177


Vida


Jørn


Brudgommens forlover:


David


Brudepike:


Sofia


undefined

Program

15:00 Vielse i Kråkstad Kirke


16:00 Felles rusletur til Glenne Gård


16:20 Velkomst på Glenne Gård


18:00 Middag


22:30 En liten strekk på bena


23:00 Dans


01:45 Baren stenger


02:00 Busser bringer gjester til Nydalen i Oslo


02:30 Ankomst Nydalen

Kråkstad Kirke

Kråkstad kirke i Ski kommune er en ærverdig gammel kirke med opprinnelse fra midten av 1100-tallet. Kirken er en av landets eldste. Kirken står på toppen av et høydedrag i relativt åpent landskap omringet av gårder og jorder. Kirken har gjennom tidene vært et naturlig sentrum for det offentlige og kulturelle liv. Kråkstad kirke ble blant annet brukt som valglokale under valget i 1814 til riksforsamlingen på Eidsvoll, hvor Norges grunnlov ble utarbeidet.


Brudeparet falt for denne kirken ettersom den har mye sjarm og er plassert i landlige omgivelser. Det har også vært et stort ønske fra bruden å gifte seg i Follo-området ettersom det er her hennes familie fra morssiden stammer fra. Brudens oldefar er nemlig oppvokst på gård i Kråkstad. For brudgommen er det mer overraskende at det ble Kråkstad kirke. En kirke brudgommen har passert utallige ganger når han har pendlet mellom Karlstad og Oslo, uvitende om at det er her han en dag skal gifte seg.


Bilderesultat for kråkstad kirke

Adresse: Prestegårdsalleen 2, 1408 Kråkstad i Ski

Tid: 15.00

Reise: Tog fra Oslo S (27 min.) eller egen bil fra Oslo (30 min.)

Antrekk: smoking / mørk dress

undefined

Glenne Gård

Etter vielsen rusler vi sammen fra kirken til Glenne Gård.


Her blir det middag og bryllupsfest.
Adresse: Glenneveien 6A, 1408 Kråkstad i Ski

Antrekk: smoking / mørk dress

undefined

Info

Reisevei til bryllupet:


Vielsen er i Kråkstad Kirke 3. august kl. 15:00. Vær ute i god tid!


Enkleste reiserute med kollektiv transport er tog fra Oslo S til Kråkstad Stasjon. Turen tar 27 min. og har 2 avganger i timen. Fra Kråkstad Stasjon til Kråkstad Kirke er det en gåtur på 1,5 km. Om noen skulle ønske kan vi være behjelpelige med transport fra stasjonen til kirken. Gi beskjed om dette.


Tog: L22 Oslo S - Kråkstad Stasjon.


En annen løsning er å kjøre bil. Kråkstad ligger ca. 30 min. kjøretur fra Oslo. Bilen kan man parkere ved kirken / Glenne Gård. Det er ikke noe problem å la bilen stå på Glenne Gård over natten og hente den dagen etter.


Det er fint om dere ikke parkerer rett foran kirken. Parker på sidene hvis det er mulig.


 

Reisevei fra bryllupet:


Det vil bli bestilt buss som bringer gjester til Nydalen i Oslo. Bussene drar fra Glenne Gård ca. kl: 02:00. Bussene ankommer Nydalen rundt kl. 02:30. I Nydalen er det taxi-stasjon og 37-bussen går hele døgnet retning sentrum. Ønsker man å dra fra Glenne Gård tidligere må reise arrangeres selv.


 

Vielsen:


Vær ute i god tid!


Husk paraply hvis det regner.


Fotografi / bilder er forbudt inne i kirken. Vi har et stort ønske om at dere opplever det store øyeblikket sammen med oss og ikke gjennom en mobilskjerm. Vi er så takknemlige for å ha dyktige bryllupsfotografer som er med oss og dokumenterer denne fantastiske opplevelsen.


Bryllupsfotografer: https://www.ninaogjoachim.no/


 

Skotøy:


Denne dagen kan det være greit å ha med seg et ekstra par flate sko / Converse. Etter vielsen er det planlagt å rusle sammen til Glenne Gård, en tur på ca. 15 min.


 

Toastmaster:


               Kveldens toastmaster er Christine Bjørnerud. Om noen ønsker å komme med innslag under middagen kontakt Christine på mail: christine.bjornerud@gmail.com eller tlf: 926 24 177.


 

Ønskeliste:


Vi har det meste av utstyr til hus og hjem, men et bidrag til kjøkkenøy i den nye leiligheten vår eller til bryllupsreise hadde vært veldig hyggelig.


Vi er også glad i opplevelser - surprise oss ;)


Kontonr: 9004 06 55696


 

Overnatting:


Etter bryllupsfesten på Glenne Gård vil bussene stoppe i Nydalen. Derfor anbefaler vi at gjester som kommer utenbys fra booker seg inn på Radisson Blu Hotel Nydalen.
Foto: https://www.ninaogjoachim.no/

Linaro

Linaro er vårt familiested på Nesodden. Her har brudens familie holdt til alle somrer siden 1930-tallet.


Dagen før dagen ønsker Tonje og Kjell nærmeste familie (foreldre og søsken med respektive) og forlovere velkommen til lunsj på Blylaget.
Adresse: Linaroveien 29, 1450 Nesoddtangen

Tid: 14:00 - 17:00

Reise: Båt fra Aker Brygge og buss 611 videre til Blylaget.

Antrekk: SommerpentFoto: https://www.ninaogjoachim.no/

RSVP

Svar utbedes innen 21. juni 2019. Oppgi også om du har allergier som må tas hensyn til.

Det er bare å ta kontakt med brudeparet om det skulle være noe.