Sidene lastes inn av Kitchn ...
Vi gifter oss!

Marina & Kristofer

06. juli 2019 • Frøya
136 dager igjen!

Bryllup!

Vi skal gifte oss. Hurra! Det er en sann glede å kunne invitere til fest på Frøya 5.-7. juli.

Her håper vi at du kan finne det meste av informasjon som du behøver og ikke behøver.

Overnatting

Vi har noen forskjellige alternativer til overnatting:

 

HOTELL FRØYA

Hotell Frøya er like ved Kristofers barndomshjem, og derfor like i nærheten av naustene hvor mye av feiringen kommer til å finne sted. Vi har til nå reservert 15 dobbeltrom. Skal du reservere en av disse så er det bare å opplyse om at det er til vårt bryllup. Nettside: https://www.hotellfroya.no. Mail: post@hotellfroya.no

 

SKOLEN

Du savner kanskje den tiden hvor man var på cup og kunne ligge i samlet flokk i et klasserom? Fortvil ikke! Kristofer mor er lærer, og hun har fiksa en deal med skolen, om at vi kan få låne klasserom til overnatting. Dette er helt gratis. Man har også tilgang til dusj og kokemuligheter (uten at det er overflod av hverken eller). Om du velger dette alternativet så må du ha med madrass eller liggeunderlag eller lignende. Skolen er like ved hotellet.

 

NEDMARKA

Nedmarka er marka som er nedenfor Kristofers barndomshjem på Frøya. Her kan man slå opp telt om man ønsker. Nedmarka har dessverre ingen egen nettside.

 

PRIVAT

Så langt vi får det til, så kan vi forsøke å finne overnatting hos venner og familie. Her må vi nok se an behov osv. først og fremst, men så langt det rekker, så prøver vi å finne sted til folk.

Bryllupsdagen

PROGRAM

13:45 Oppmøte ved naustene på Sistranda

14:00 Vielse

14:30 Vi går i samlet tropp til Kristofers hjem og drikker et glass champis med noe til

17:00 Transport ut til Klubben grendalag (tyve minutter) hvor vi skal spise middag

Etter middag blir det fest med band og åpen bar. Utover kvelden blir det kaffe, kaker og kanskje litt nattmat.

Det blir satt opp en buss tilbake til Sistranda. Hvis man vil dra før eller senere, så kan man benytte seg av taxi eller kanskje en snill råner.

 

Frøya

Frøya er ei lita øy i Trøndelag. Det tar i overkant av to timer å kjøre fra Trondheim. Man kan også ta båt, selv om denne ikke går fullt så hyppig som vi skulle ønske.

Sistranda

Praktisk (og upraktisk) info

ANTREKK

Ta på deg akkurat det du har lyst til og som du føler deg vel i! Fredag kommer vi (forhåpentligvis) til å kle oss sommerlig. På selve bryllupsdagen vil Marina ha kjole, mens Kristofer går for dress.

 

TRANSPORT

Du må nok komme deg til Frøya selv. For de aller fleste vil vielse og overnattingssted være innen gåavstand. Til festen på Klubben vil vi sette opp buss begge veier. Om du vil hjem tidligere eller senere, så finnes taxi.

 

PARKERING

Ved vielsen er det parkeringsmulighet ved Sistranda Kystbarnehage. Vi ber om at det ikke parkeres utenfor Kristofers hus. Der skal vi jo ha plass til leiker. Utenfor festlokalet Klubben er det godt med parkeringsmuligheter.

 

KUNSTNERISKE INNSLAG

Vi blir skikkelig glade om noen vil gjøre noe under bryllupet! Både fredag og lørdag. (Søndag er forhåpentligvis alle for trøtte.) Om du ønsker å gjøre noe, så ta kontakt med en av visevertene våre.

For the Bosnian delegation

ALL INFO PÅ BOSNISK.

Viseverter

Vi har vært så heldige å få vår gode venn Mira og Marinas bror Predrag som viseverter for bryllupsdagen.

Mira arbeider som skuespiller ved Trøndelag Teater, er en svært dyktig illustratør, og generelt sett et veldig trivelig multitalent.

Predrag er Marinas bror, ingeniør fra NTNU, har arbeidet både hos C2U og kolonial.no. Han sørger også for at alle vitser i alle taler blir videreformidlet på en forsvarlig måte til de som ikke snakker frøyværsk, norsk eller engelsk.

Ta kontakt med Mira og Predrag i god tid om du ønsker å si noe under middagen.

 

Kontaktinfo Mira

Telefon:

Mail

 

Kontaktinfo Predrag

Telefon:

Mail:

Ønskeliste

Vårt største ønske er at så mange som mulig av våre venner møtes for å feire kjærligheten. Men siden det mases fra alle kanter om å lage en ønskeliste, så har vi også gjort det.

Ønskelisten kan du finne her:

Ellers så ønsker vi oss kunst til å skryte av alle de flinke kunstnervennene våre, penger til bryllupsreise eller bare opplevelser sammen med gode venner.