Sidene lastes inn ...

Maren & Sander

27. juli 2019
Vealøs

Vårt bryllup

Vielse og påfølgende bryllupsfest vil foregå på Vealøs i Horten. Gjester som skal overnatte kan få tildelt rom i forkant av vielsen. Se egen side med informasjon om overnatting. 

Vielsen starter kl. 13:30. Forrett, hovedrett og dessert serveres fra kl. 16:30. Det er Gimle som lager og serverer maten. Menyen er ikke bestemt enda, men vi ber om at de som har allergier eller lignende gir beskjed innen april om hva de ikke kan spise slik at dette kan tas hensyn til. Det vil bli servert drikke og alkohol under maten. Gimle vil også ha åpen bar til kl. 02:00. Etter den tid vil det settes fram drikke og alkohol som man kan hente selv. 

Toastmaster for dagen vår er den kule onkelen og fadderen til Maren; Tor Engelstad. Ved ønske om å holde tale og lignende bes gjester om å kontakte han på telefon 473 91 701 eller mail torengelstad@gmail.com.

Vi gleder oss til å dele dagen med dere og håper så mange som mulig kan komme! 

Overnatting

Det er 16 kasematter i borgen på Vealøs hvor bryllupet finner sted. Dette er firemannsrom og gjester som ønsker å overnatte må påregne at de må dele rom med andre. De som ønsker overnatting på Vealøs må gi beskjed til Sander eller Maren om dette. Frist for å gi beskjed om overnatting er 15. mars. Vi vil sette sammen de som vi tenker kan dele rom. De som kommer langveisfra vil bli prioritert. Det er også muligheter for overnatting i  sovesal i borgen. Vi håper så mange som mulig overnatter! 

Ellers finnes det andre muligheter for overnatting i Horten; Gamlehorten Gjestegård (tlf. 977 28 964), Thon Hotell Horten (tlf. 330 83 380) og Sjømilitæret samfund (tlf. 330 39 060). Gjester må selv booke rom på disse stedene hvis de heller ønsker å sove der.

Det vil bli servert enkel frokost for alle som overnatter på Vealøs dagen etter bryllupsfesten.

Det er en liten strand inne på området så det er mulig å bade dagen derpå mens man venter på å kunne reise hjem. 

Om Vealøs

Generell informasjon

Vealøs er en øy som ligger utenfor Karljohansvern i Horten kommune i Vestfold. Øya har et areal på 0,1 km², og er forbundet til Karljohansvern og Horten med en bro. Øya brukes av Forsvaret. Den største installasjonen på øya er fortet Norske Løve.

Arbeidet på fortet begynte i 1852 og ble avsluttet i 1859. Fortet har et nesten middelaldersk preg med vollgrav og vindelbro. Introduksjonen av sprenggranaten sørget for at fortet som forsvarsverk tidlig ble betraktet som umoderne.

 

Adgangskontroll

Det er adgangskontroll tilknyttet øya. Alle må derfor medbringe ID for fremvisning til vaktmannskapet ved ankomst. Kun invitert personell vil få tilgang.

 

Fotoforbud

Det er generelt fotoforbud på Vealøs. Spesielt gjelder dette militært materiell, kaianlegg og installasjoner. Bilder av personer i samt i tilknytning til Norske Løve (selve borgen) tillates. 

All bruk av sosiale medier som kan knyttes til Forsvaret eller stedet Vealøs skal ikke forekomme. 

 

Ønskeliste

cafesett og asjetter i gull fra Kremmerhuset;

https://kremmerhuset.no/kjokken/servise/cafesett-luksus-gull

https://kremmerhuset.no/kjokken/servise/asjett-luksus-gull

• bidrag til bryllupsreise (kan også settes inn på konto: 1214.71.56055)

• Glass fra Hadeland Glassverk; Tangen Klar øl/rødvin 25cl (6 stk)

• Glass fra Hadeland Glassverk; Tangen Klar Selters 30cl (6 stk)

• vidaXL Luksus solseng (lys brun)(ønsker 2 stk)

https://cdon.no/hus-hage/vidaxl-luksus-solseng-lys-brun-p36510121

• Sonos One

• Netgear Orbi AC2200

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres