Silje & Nina

06. juli 2019
Ilsetra, Hafjelltoppen

Vårt bryllup

I anledning vårt bryllup lørdag 6. juli, ønsker vi å invitere venner og familie til Hafjell for å feire sammen med oss helgen igjennom. Både Get Together sammenkomst fredag, vielse og bryllupsfest lørdag og overnatting vil være på ett og samme sted, nemlig på Ilsetra, Hafjelltoppen. Ilsetra ligger omlag 25 minutter fra Lillehammer, med adresse Hundersætervegen 775, 2636 Øyer.

Med 47 leiligheter har Ilsetra kapasitet til å huse alle våre gjester, og vi håper flest mulig velger dette alternativet. Da slipper man logistikk etter bryllupsfesten til avsidesliggende hotell. Leilighetene holder enkel, men kurant standard, med te-kjøkken, bad, stue og to soverom. Pris for leilighet med 2-3 personer er kr. 750,- pr person pr døgn, inkludert oppredning. Tillegg for enkeltrom (egen leilighet for én person) er kr. 350,- pr person pr døgn. Frokost/brunsjbuffet er inkludert i prisen, og man kan i tillegg benytte seg fritt av Ilsetras fasiliteter i løpet av helga. Leilighetene har ett hovedsoverom og ett soverom med en 1.20-seng.

Ilsetra ligger på tuftene fra en gammel seter fra 1600 tallet på toppen av Hafjell 950 moh, og er bygget som en fjellgård laftet tømmer og stav laft. lsetra er et fjelltun med fire leilighetsbygg, en vinstue i tillegg til hovedhuset som huser bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng som holder 28 grader året rundt.  I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue. Er du også klar for en trimøkt, kan du – i tillegg til kilometervis med tur- og sykkelløyper benytte deg av trimrom.

Om noen har allergier (mat, blomster etc) eller andre ting vi bør ta hensyn til, gi oss beskjed i god tid.

Rom kan bookes på firmapost@ilsetra.no eller (+47) 61 27 52 52, oppgi Silje og Nina som referanse.

S.U. innen 1. mai 2019 - som oppgitt i invitasjon (gi beskjed om du/dere kommer fredag også, eller kun lørdag)

Program for helgen

Fredag 5. juli:

- Sammenkomst og velkomstlag på Ilsetra fra kl. 18:00 og utover, for de som ønsker å være med hele helgen
- Enkel servering mellom 19:00-21:00

Dresskode: Casual/sommerlig

Lørdag 6. juli:

- Frokost fra 08:00-10:00
- Sløving, fjelltur eller 4x4 intervaller for friskuser (vi kan bistå med tips, men vi må dessverre prioritere hår/sminke denne dagen) - bassenget er åpent mellom 10:00-11:00
- Borgerlig vielse på Ilsetra kl. 14:00
- Mingling, fingermat og apertif i etterkant av vielsen (du har også tid til en powernap)
- Middag fra kl. 17:00

Dresskode: Mørk dress/pent

Søndag 7.juli:

- Frokost fra 09:00-11:00
- Avreise (utsjekk senest 12:00)

Toastmastere

Toastmastere på bryllupsdagen er Hilde Stette og Jørn Erik Strand. Vi er glad for at det er to av de kvikkeste vi kjenner som skal lede oss igjennom middagen, og alle taler/innslag skal koordineres av disse to. Du får beskjed om taletid og ca tidspunkt. Gi beskjed til Hilde eller Jørn dersom du har noe på hjertet - helst i god tid før selve bryllupsdagen. Spontane innslag bør begrenses, men disse skal også avtales med toastmasterne.

Hilde Stette, tlf: +47 470 29 850, epost: hilde@demp.as
Jørn Erik Strand, tlf: +47 958 42 203, epost: jornerikstrand@gmail.com

 

Turforslag

Gavelister


Gaver som ikke er på listen til Christiania Glasmagasin bør koordineres med mor/svigermor Inger Alise Erga, slik at man unngår å kjøpe dobbelt. Send SMS/ring til Inger på tlfnr 90628771 :)

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres