Sidene lastes inn ...

Marte Andrea & Benjamin

29. august 2020
Guriset Høyfjellshotell

Viktig informasjon

Corona/Covid- 19 informasjon.

Grunnet Corona har vi valgt å flytte og endre hele bryllupet vårt. Det vil ikke bli den helgen vi ønsket oss hvis vi ikke kan klemme, danse og være i nærheten av hverandre! Vi ønsker også at alle skal få mulighten til å være med og det vil bli vanskelig slik det er nå.


Det vil komme en ny dato snart og mer informasjon. Vi vil da sende ut melding til alle slik at man kan holde av dato etc.
Vi endrer også loaksjon og konsept ved at vi gifter oss på den planlagte datoen hjemme i Lier med forlovere og nærmeste familie. Deretter innviterer vi til en skikkelig bryllupsfest med ny dato, nytt lokale etc. Håper like mange har mulighet til å være med å feire oss på denne måten når ny dato kommer.

 

Marte og Benjamin <3

Important information

Corona/Covid- 19 information

Due to the Corona virus we have decided to postpone the wedding party and change our concept, location and date. New information will come soon.

The biggest change will be that we will get married in our hometown with our closest family and Best man/Maid of honor, and then invite everybody to a huge wedding party later , with a new date and location.

We will send out more information as soon as possible.

Marte & Ben <3

 

Gaveliste/gifts

Da vi har vært kjærester i mange år og har det meste vi trenger av kopper og kar, ønsker vi oss penger til en uforglemmelig bryllupsreise. Vi har opprettet en egen gavekonto dere kan overføre penger til kontonummer: 9802 26 78191
På denne måten blir det ingen store pengesummer liggende på hotellet denne helgen :)

Vi har også opprettet en gaveliste over noen ting vi ønsker oss. Siden fungerer slik at vi har skrevet opp antall av hver ting vi trenger også kan man registrere antall man har kjøpt slik at vi ikke får f.eks 50 stykk vinglass når vi kanskje trenger 14 :)

https://www.gavelisten.no/list/4FQG6NQ/guest

Gifts


We’ve been together for a few years now;
We have pots and pans and linen and towels;
We have glasses and toasters, really quite a few;
So instead of more gifts, we suggest this to you;
If it doesn’t offend and it won’t send you running;
What we would really appreciate is quite simply money;
We know choosing gifts can be such a pain;
And this way there is no chance of bringing the same!

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres