Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Hanne & Øystein

21. september 2019 Strinda kirke

Velkommen til vår hjemmeside!

Så hyggelig at du/dere titter innom!


Her vil vi holde dere oppdatert i planleggingsprosessen og legge ut informasjon fortløpende.

Her gifter vi oss

Vielsen vil finne sted i Strinda kirke på Moholt i Trondheim klokken 12:oo. Adressen er: Brøsetvegen 147, 7069 Trondheim. Øysteins morfar og mormor ligger gravlagt her, og Henrik ble døpt i denne kirken 27.05.17.


Buss nummer 12 fra sentrum/solsiden i retning Dragvoll stopper rett ved kirken (busstoppet heter Strinda kirke), og det tar ca. 10 minutter med bil fra sentrum.


Bildegalleri Strinda kirke

 

Festlokalet

Middag og fest vil holde sted på Kvilhaugen Gård. Det ligger i nærheten av Tyholttårnet og skal ha byens beste utsikt! Adressen er: Blussuvollsbakken 20, 7052 Trondheim. Det er flere lokaler der, noe som kan føre til at det er to bryllup på samme dag. Det kan være fint å vite at vi skal være på låven, så man ikke havner i feil bryllup (hehe).


Gården ligger ca. 2 km fra kirken og det tar 5 minutter å kjøre dit derfra. Det vil være mulighet for transport fra kirka til Kvilhaugen om man skulle ønske å dra direkte dit. Hvis det er fint vær og man skulle ønske å gå, så tar det ca. 25 minutter.


Brudeparet vil etter vielsen dra for å ta bryllupsbilder, men Kvilhaugen vil være åpen for de som ønsker å dra rett dit. Det vil være frukt, kaffe og snop tilgjengelig og baren vil være åpen for de som skulle ønske å kjøpe seg noe der. Det vil også være mulighet for å ta bilder/skrive en hilsen til brudeparet i gjesteboken (noe vi setter stor pris på).


Middagen starter klokken 16:00 og brudeparet ankommer Kvilhaugen ca. 15:30.


Eventuelle allergier må meldes snarest mulig til en av oss slik at dette kan tilpasses til hver enkelt :)


 

 

Bilderesultat for kvilhaugen gård

 

Antrekk

Pent. Det viktigste for oss er at du selv føler deg fin og komfortabel :)

Fotograf

Vi har fotograf som vil ta bilder i kirken (og store deler av dagen), og vi ønsker at dere lar mobil/kamera ligge i veska/lomma under selve vielsen. Når den er over og vi har kommet oss ut på kirketrappa kan dere selvfølgelig ta så mange bilder dere vil :)

Toastmaster

Selveste Magnus Heieraas har fått det ærefulle oppdraget å være vår toastmaster for den store dagen.


Det er ønskelig at alle avtaler angående taler og eventuelle innslag går via han.


Mail: selveste.magnus.heieraas@bymisjon.no


Telefon: 936 29 986

Ønskeliste

Først og fremst vil vi få sagt at vi setter stor pris på at dere kommer for å dele dagen med oss, det er en gave i seg selv. Dagen vil aldri bli den samme uten dere!


Gaveliste:

Vi har en egen liste på Tilbords som dere kan spørre etter i butikk (bruk navnene våre), eller søke opp på internett: https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=55298

Andre ønsker:

  • Apple TV (4K)

  • Menu POV circle large lysestake (messing)

  • Ferm living balance lysestake kronelys eller telys (messing)

  • House Doctor salt og pepper sett (messing)

  • Staub gryte Oval 3,2 eller 4,2 liter (sort og messing) finnes på flere nettsider link for bilde: https://royaldesign.no/oval-gryte-i-stopejern-32-l-sort#/32226


Det er ønskelig at gaver som ikke er på listen til Tilbords blir koordinert med Karina Ellingsen (Hannes søster), slik at man unngår å kjøpe dobbelt. Send SMS/ring til Karina på tlf 958 13 729 :) 

Vi setter også stor pris på pengegaver til bolig/oppussing/opplevelser. Hvis det er ønskelig å sette dem inn på konto kan følgende kontonummer brukes: 9713 44 48990.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres