Sidene lastes inn ...

Mari & Eirik

22. juni 2019
Langøya, Langesund

Vi gifter oss!

Vi gifter oss og ønsker å samle familie og venner til fest! Det blir vielse og bryllupsmiddag/fest i vakre skjærdgårdsomgivelser på Langøya utenfor Langesund i Telemark. Vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å dele dagen med oss. Det blir middag ute i telt så vi satser på fint vær og topp stemning! Ta med deg godt humør og dansefot!


Gjesten gjør festen;)


 

Dersom dere lurer på noe er det bare å ta kontakt!


Eirik: 99 58 59 89 Mari: 90 50 25 84


 

 

Program

FREDAG 21. JUNI


INNSJEKK PÅ HOTELLET FRA 15.00.


Fri adgang til badeparken under hele oppholdet.


19.00  MINGLING PÅ HOTELLET.


Vi har leid teltet på utsiden av hotellet.


Det blir servering av pizza. Drikke kan kjøpes i baren.


LØRDAG 22. JUNI


07.00 - 10.30 FROKOST PÅ HOTELLET


12.00 AVREISE MED M/S DIKKON FRA BRYGGA VED QUALITY HOTEL LANGESUND


TIL LANGØYA HOVEDGÅRD.


13.00 VIELSE PÅ LANGØYA HOVEDGÅRD.


Vielsen vil foregå ved trappa/gressplenen til hovedhuset. Etter vielsen blir det servert


mat/snacks og bobler i glasset


16.00 MIDDAG OG FEST PÅ LANGØYA HOVEDGÅRD.


Det blir drikke til middagen samt to drikkebonger. Drikke utover dette kjøpes i baren.


01.30 AVREISE MED M/S DIKKON FRA LANGØYA TIL QUALITY HOTEL LANGESUND.


De som ønsker tidligere avreise kan kontakte brudens far.


SØNDAG 23. JUNI


07.30 - 10.30 FROKOST PÅ HOTELLET.


11.00 UTSJEKK

Praktisk info

LANGØYA HOVEDGÅRD

Bryllupsfesten holdes på Langøya hovedgård (http://langoyahovedgard.no). Her er det sommerrestaurant. Selve middagen serveres i telt like ved siden av restauranten.

 

KLESKODE

Sommerpent

 

OVERNATTING

For de som ønsker å overnatte har vi holdt av rom på Quality Hotel Skjærgården i Langesund (www.badeparken.no). Her kommer vi også selv til å overnatte, dermed håper vi å se så mange som mulig der! Se egen info.

 

PARKERING

Alle gjester, både de som skal overnatte og de som ikke skal overnatte, kan parkere på hotellet. De som ikke skal overnatte parkerer øverst på parkeringen, mot nord. Alle gjester møter ved hotellet for ferjeavgang til Langøya på lørdag.

 

TRANSPORT/OVERFART

Siden bryllupet skal være på en øy arrangeres det felles overfart med ferje til Langøya. Alle gjester møter ved Quality hotel Langesund.  Ferja går klokka 12. (Hjem igjen klokka 01.30). Overfarten i seg selv tar ikke så lang tid. Ca. 10 minutter. Dere trenger ikke ta med egne vester. Ferja legger til kai ved Langøya hovedgård.

De som ønsker å benytte egen båt er selvfølgelig hjertelig velkomne til det, men vi ber om at dere da ankommer Langøya senest klokka 12.30. Fint om vi da får beskjed om dette slik at vi vet hvor mange som skal være med på ferja.


 

VARME KLÆR


Siden dette blir et ¨utebryllup¨ ber vi dere ta hensyn til vær og føremelding! Ta gjerne med varmere klær til kvelden. Bruden mener det er helt innafor med stilongs under kjolen! Vi har forøvrig booket hele restauranten slik at det også vil være mulig å gå en tur innendørs ved behov.


 

DERE MED BABY


Dere som har baby på denne tiden er selvsagt velkomne til å ta med dere babyen:) Det vil være muligheter for å gå innendørs for amming/mating. Dersom dere har spørsmål, bare ta kontakt med oss.

 

ALLERGIER/MATPREFERANSER

De som har matallergier eller matpreferanser (vegetarianer, veganer, ..), gi oss beskjed slik at vi kan videreformidle til restauranten.

Overnatting

Overnatting blir på Quality Hotel Skjærgården i Langesund (www.badeparken.no).


PRIS/BOOKING


Pris per natt er 1280,- for dobbeltrom og 1080,- for enkeltrom. Inkluderer frokost og fri adgang til badeparken. Rom booker dere selv på mail: mona.torre@choice.no eller tlf 35 97 81 44 (mellom kl. 8-16). Oppgi dato og at dere skal overnatte i forbindelse med Mari og Eirik sitt bryllup slik at dere får riktig pris. Hotelbooking må gjøres innen 12.april. (Etter dette kan ikke pris og rom garanteres.)


ANKOMST FREDAG


Vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å komme på fredag slik at vi kan mingle litt på hotellet (ute i telt). Vi regner med å være der fra ca. klokka 19. Det blir servering av pizza. Drikke kan kjøpes i baren.


ANKOMST LØRDAG


Siden hotellets innsjekking er fra klokka 15 rekker man dessverre ikke å sjekke inn før ferjeavgang, men det vil være mulig å oppbevare tingene deres i hotellets bagasjerom.

 

Toastmastere/forlovere

TOASTMASTERE

De eminente toastmasterne som skal lede oss godt og vel gjennom kvelden er Vegard Skårdal (vegardskardal@hotmail.com, 41 63 69 56) og Sondre Alvem (93 20 54 65). De som ønsker å si noen ord, ta en trall eller på andre måter utfolde seg under middagen tar kontakt med en av dem. Vi ber om at innslag holdes til maks 5 minutter.

FORLOVERE

Kristine Dahl Danielsen (41 41 87 79) og Lene Hjertnes (48 26 28 85).

Martin Lemberget Søberg Berger (47 48 21 81).

Gaveønsker

Ønskelister:

https://www.kitchn.no/onskeliste/vis-liste/?WishListId=99045

https://www.ting.no/shared-shoppinglist.vm?id=10038

Øvrige ønsker:

Gavekort på opplevelser (spaopphold, middag etc.)

Pengegave ¨øremerket¨ kunst

Gavekort på Norway Design (https://www.norwaydesigns.no)

Gavekort på NORD (http://www.nordstore.no)