Vi gleder oss masse.
PROGRAM:
Fredag 27.06.2025.
Vi bestiller bord på Peppes Pizza - Tønsberg Nedre Langgate 26 b, 3110 Tønsberg kl 19.00.
Hvis du/dere kommer på Peppes fredag 27.06, bekrefter du i svarskjemaet nedenfor.
Lørdag 28.06.2025.
Bassenget er tilgjengelig for de barna som overnatter på hotellet, lørdag morgen/formiddag frem til kl. 11.
Vielse
Vielsen foregår på Verdens Ende, Tjøme kommunes 1000 års sted , Helgerødveien 590, Tjøme kl 13.30.
Vennligst møt opp senest kl 13.10. Fra hotellet til Verdens Ende er det ca 40 min. Det er ca 5 min fra parkeringsplassen til tusenårsstedet. Følg gangveien.
Vi tar værforbehold og sier i fra hvis vielsen flyttes til hotellet.
Etter vielsen reiser brudeparet og forlovere for å ta bilder.
Alle andre kan ta seg tilbake til hotellet og gjøre seg klar for middag og fest.
Det hadde vært hyggelig om dere møter oss ved hovedinngangen når vi kommer tilbake til hotellet ca 15.45.
- Aperitif i "Pergola The Social" 15.50-16.20
Middag og fest i Opptimist 1-2.
Quality Hotel Tønsberg Ollebukta 3, 3126 Tønsberg
Middagen begynner kl. 16.30
Etter middagen blir det barnedisco en time. Det er lov å bli med for voksne også.
Etter barnedisco blir det servert kake og kaffe.
Så fortsetter festen utover natten............DJ sørger for feststemning sammen med dere.
Ønskeliste:
Det vi ønsker oss aller mest er å reise til ulike deler av verden. Om du ønsker å gi oss en gave til bryllupet så ønsker vi oss bidrag til dette. F.eks gavekrot på ticket.no
Toastmaster:
Ønsker du å si noen ord, kan du kontakte våre toastmaster Tom Carsten Troberg: Tlf: 90200200.
Antrekk:
Vi har ingen spesifikk kleskode, men finn frem finstasen, det er jo fest!
Bryllupsmeny.
Allergier: Gi oss raskt beskjed hvis du har matallergier.
Anti Pasti på bordet:
Manchego, Oliven, Serranoskinke, Aioli, Focaccia, Scampi
Forrett:
Lett røkt og gravet laks. Lavtemperet serveres med ekebladsalat, Kaviar, Blomkålris, Syltet rødløk og urtekrem. Chiabetta og smør
Hovedrett:
Langtidstekt Kalvefilet med rødvinsaus, Hvit og grønn asparges, sesongens grønnsaker , bakte nypoteter
Dessert:
Tiramesukake serveres med jordbærpure, salty caramel og bær.
Barnemeny blir bolognese og frukttallerken til forrett og Tiramesukake .
Kveldsmat:
Pølse med brød/lompe og garnityr. Serveres i lokalet ved midnatt.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. Tlf 46349114/99342606
Vi gleder oss til å se deg!
Hilsen
Brita og Bjørn