Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Velkommen til våre bryllupssider!
Vi gifter oss!

Birgit & Aron

15. juni 2019 • Sjømilitære samfund
-345 dager igjen!

Vårt bryllup

Vårt bryllup går av stabelen lørdag 15. juni 2019 på Sjømilitære Samfund. Adressen dit er Øvre vei 1, 3183 Horten

Vielsen finner sted i Fregatten kl. 14

Etterpå blir det middag og fest i Kongesalen fra kl. 1730

Svar utbedes innen 1. mai til Birgit på 905 605 77.

Toastmaster: Thomas Pedersen, som kan kontaktes på e-post: thomas@ags.no eller telefon: 95 11 86 70

Antrekk: dress/smoking/bunad

Ny informasjon

Nedenfor følger litt ny informasjon. Det kan også hende at mer detaljert program for bryllupsdagen blir lagt til etterhvert, så sjekk gjerne innom siden igjen. Dersom det er noe dere vil snakke med oss om, eller lurer på før bryllupet, ta gjerne kontakt så snakkes vi om det :)

Aller først: Vi ber om at de av dere som har matallergier eller andre spesielle matpreferanser gir beskjed til Birgit (tlf: 905 605 77) om dette innen søndag 9. juni. Så skal kjøkkenet tilby alternativer til dere.

Omvisning på Karljohansvern søndag:

Vi vil gjerne invitere de av dere som har tid og lyst, på en guidet omvisning på området Karljohansvern på søndag kl. 11. Vi vil ta med ungene våre på dette, og tenker at det kan være en fin mulighet til å få litt tid sammen også på søndagen, når man først er samlet på et sted.

Det blir en utendørs vandring som starter fra Sjømilitære Samfund kl. 11. Omvisningen vil anslagsvis vare 1,5 timer. De som har lyst kan etterpå ta turen innom et av museene på området (Marinemuseet, Preus museum eller Lokalhistorisk senter). Gi gjerne beskjed til Aron (tlf: 957 24 450) hvis dere vil være med på dette så vi får et inntrykk av hvor mange vi blir, men det er også lov å hive seg med uten å ha gitt beskjed på forhånd.

Frokost på Sjømilitære Samfund på søndag:

Frokosten serveres fra kl. 8 til kl. 11 på søndag. Selv tar vi med oss ungene våre til frokost ca. kl. 0915 og håper å treffe på noen av dere da :)

Om tiden mellom vielsen og middagen på lørdag: 

Like etter vielsen ønsker vi at fotografen tar et gruppebilde av alle gjestene, og enkelte andre gruppebilder. Deretter vil det bli satt fram wraps og vafler, kaffe, mineralvan og øl/vin. I løpet av de to-tre timene fram til middagen planlegger vi også et lite rebus-løp på festområdet for de av dere som har lyst. Premie til vinnerlaget vil ærbødigst utdeles seinere på festen. Men vi understreker at deltakelse på rebus-løpet ikke er ment som noe obligatorisk opplegg. De av dere som ønsker å trekke dere tilbake, slappe av, gå en tur langs kanalen eller lignende må selvsagt gjerne gjøre det i stedet :) Vi samles om et glass musserende ca. kl. 17 før vi setter oss til bords 1730.

Etter festmiddagen:

...blir det forhåpentligvis fest og god stemning! Det blir kaker, kaffe og avec. For de av dere som holder ut så lenge at dere rekker å bli sultne igjen etter middagen, serveres det nattmat (pølsevogn).

Transport til og fra Horten: 

Vi har fått enkelte spørsmål om hvordan dere kan komme dere til Horten. For de av dere som skal reise kollektivt, er det gode muligheter med tog og buss. Det går tog fra Gardemoen (kan også gå på senere på ruten, for eksempel i Oslo) til enten Holmestrand eller Skoppum. Den enkleste ruten er å ta toget til Holmestrand og buss til Horten. Dere kan da gå av på stoppet for Horten VGS. Fra Horten VGS er det en kort gåtur på ca. 5 min ut på Karljohansvern, hvor dere vil se Sjømilitære samfunn med en gang dere kommer over brua til Karljohansvern.

Nedenfor finner dere link til togtider med korresponderende busstider fra Holmestrand:

https://www.vy.no/globalassets/filer-no/rutetabeller-tog/r11-vy-pdf-eidsvoll-skien-23-4_21-6-2019.pdf

https://www.vkt.no/reise/reiseplanlegger?from=Holmestrand&to=Horten&date=13.05.2019&time=11:04&direction=1

Når det gjelder retur på søndag, har vi undersøkt litt nå, og nedenfor ser dere to alternative muligheter for å komme dere mot til Oslo Lufthavn kollektivt, ut fra om dere vil reise tidlig eller litt seinere, for eksempel for å få med dere turen på Marinemuseet. Toget stopper underveis, så man kan ta samme rute hvis man skal til Drammen, Oslo eller et annet sted på strekningen.

Alternativ  1: Buss fra Horten VGS til Holmestrand klokken 12.37. I Holmestrand går dere over på tog mot Oslo Lufthavn. Dette toget går fra Holmestrand klokken 13.26 og er fremme på Oslo Lufthavn klokken 14.47.

Alternativ 2: Buss fra Horten VGS til Holmestrand klokken 13.37. I Holmestrand går dere over på tog mot Oslo lufthavn. Dette toget går fra Holmestrand klokken 14.26 og er fremme på Oslo Lufthavn klokken 15.47.

For andre reisetider se linker for henholdsvis buss og tog:

https://www.vkt.no/reise/reiseplanlegger?from=horten&to=holmestrand&date=16.06.2019&time=15:01&direction=1

https://www.vy.no/bestill/velg-togavgang?from=Holmestrand&to=Oslo%20Lufthavn&departureDatetime=2019-06-16%2012%3A00&petFree=false&pasCats=1&numPasCats=1

Hvis dere lurer på noe mer rundt reisen er det bare å ringe Aron på tlf. 957 24 450.

 

Overnatting

Det er muligheter for å bo sammen med oss på Sjømilitære Samfund. Det er holdt av en del rom. De av dere som ønsker å bestille rom kan ta kontakt med Sjømilitære Samfund direkte på tlf: 91 83 05 45 eller e-post: reception@smshotell.no  Henvis til Birgit & Arons bryllup.

Det er holdt av 39 rom. Her er det førstemann til mølla, så jo tidligere man bestiller jo bedre. Vi håper at alle som ønsker overnatting får plass. Hvis det er fullt og dere får trøbbel med å finne annen overnatting, ta kontakt med oss, så kan vi prøve å finne alternativer!

Ønskeliste

Vi har det meste vi trenger, og det er mer enn nok for oss at dere kommer i bryllupet vårt. Mange av dere må reise relativt langt for å komme, og at dere kommer for å være med på bryllupsfeiringen ser vi på som gave nok i massevis. Det mener vi virkelig!

Samtidig er det flere av dere som har spurt om hva vi ønsker oss. For de av dere som ønsker å gi oss en gave og ikke vet hva dere vil gi, finner dere en ønskeliste her: http://www.minegavelister.no/301750?authkey=3340ff2d-afa9-4c80-a8f5-4c682878a6c0

I ønskelista er det mulig å notere anonymt at man har kjøpt noe av det på lista. Det meste på ønskelista er mulig å få tak i på butikker som Illums, Tilbords, Kitch\'n, Joh. Jørg. Backe i Grensen o.l., inkludert nettbutikkene.

Transport

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres