Logg inn for å se sidene

Silje & Steffen

29. april 2022
Casale Doria Pamphilj

Kjære gjest

Det var med stor skuffelse vi måtte utsette bryllupet vi gledet oss sånn til da korona slo inn i 2020. Nå prøver vi igjen...
Pandemien er ikke over ennå og vi er klare over at ting fortsatt har en viss usikkerhet. Det siste året har jo vist at ingenting er 100% sikkert, men nå som vi er kommet så langt i vaksinering og Europa er langt mer åpent, velger vi å gi det et forsøk å få gjennomført bryllupet til våren.

Vi har full forståelse for om noen vegrer seg for å reise eller av andre grunner synes det blir for vanskelig å takke ja til invitasjonen denne gang.

Hvilke innreiseregler som vil gjelde i Italia når vi kommer til våren igjen, er vanskelig å forutse. Vi må derfor gå utifra dagens regler. Per i dag krever Italia grønt vaksinepass/koronapass for innreise i landet. Vi gjør derfor oppmerksom på det før dere svarer innen fristen 15.11.21.

Under her kommer en del informasjon om helgen og selve bryllupsdagen.

 

Overnatting


Vi har leid en gammel gård fra 1600-tallet, Casale Doria Pamphilj, som ligger rundt 25 minutter fra Roma sentrum. Det fungerer i dag som hotell og eventarrangør. Se bilder og adresse nederst på siden.

Her har vi booket inn overnatting til dere alle torsdag til søndag. Om noen trenger overnatting fra onsdag, eller bare ønsker å være til lørdag, gi oss en lyd om det.
Det er en del dobbeltrom og noen leiligheter med plass til fire og seks personer.
Prisen for overnatting er 800 kroner per person per natt. Dette er inkludert frokost.

Siden vi har leid hele stedet vil det ikke bli betaling ved inn- og utsjekk. Brudeparet blir fakturert i forkant for alle overnattinger ca i mars og dere betaler derfor direkte til oss.
Kontonummer: 1203.24.30099 (Merk med navn)

 

Torsdag


Vi starter festlighetene allerede torsdag kveld. Her vil det bli servert italiensk pizza fra cirka klokken 2100. Det vil bli servert øl og vin til maten.

Etter maten vil baren holde åpen utover kvelden hvor det vil være mulig å kjøpe drikkevarer.

Vi må gjøre oppmerksom på at det ikke er lov å nyte medbrakt på stedet. Heller ikke på rommene.

 

Bryllupsdagen


Siden vi har tatt turen til sydligere strøk er sjansene store for både sol og varme. Om alt går etter planen, vil både vielse, middag og bryllupsfest bli holdt utendørs.

Vielsen starter klokken 1500 i hagen på baksiden.
Etter vielsen vil det bli servert en aperitiff, kald drikke og italiensk is (gelato).

Middag cirka klokken 1830 i paviljongen i hovedhagen.

Antrekk: Pent, men ellers det du føler deg vel i. Det kan være lurt å velge skotøy med omhu da det er mye brostein og plen på stedet.

Lørdag


For de av dere som bare besøker Italia for helgen, er det gode muligheter for å ta en dagstur til nydelige Roma sentrum. Det er som sagt ikke så langt. Taxi kan bestilles i resepsjonen, men det er lurt å gjøre dette for eksempel dagen før da det kan ta noe tid før de kommer der ute «på landet».

Ellers er det muligheter for å bare slappe av i hagen, gå en tur eller ta en dukkert ved bassenget på Casale Doria Pamphilj.

Det vil være mulig å kjøpe seg noe å drikke og en lunsj i restauranten.

For dem som skal bli til søndag vil det bli servert en grillbuffet med drikke klokken 19.

 

Transport (Dette vil bli oppdatert med ny info...)


Send oss gjerne flightinfo etterhvert som dere bestiller flybilletter. Dersom mange kommer eller reiser samtidig, bestiller vi en buss da det kan være vanskelig å få mange taxier samtidig der ute på «landet».

 

 

Annet


Vi ønsker oss ikke gaver. At dere vil komme så langt for å bli med på denne dagen er en gave i seg selv, og holder i bøtter og spann.

Dersom dere har noen spørsmål ikke nøl med å ta kontakt.

Vi kommer til å være i Roma ca en uke før bryllupet, og gleder oss til å være sammen med dere alle.

Beste hilsen
Silje og Steffen

Se stedets hjemmeside her: https://www.casaledoriapamphilj.it/?lang=en

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres