Marie & Ola

14. september 2019
Grefsenkollen Restaurant

Vårt bryllup

Endelig nærmer det seg bryllup og vi gleder oss til å feire sammen med våre venner og familie. Bryllupet vil stå på Grefsenkollen Restaurant hvor Olas familie har stått for mye av historien. For å lese mer om stedet ta en titt her: https://www.grefsenkollen.no/

Vielsen blir på Grefsenkollen Restaurant klokken 16:00 med påfølgende middag samme sted. Av hensyn til restauranten og andre gjester ber vi om at oppmøte skjer tidligst 15:30.

Har du alleri(er) med tanke på maten, meld ifra til Grefsenkollen restaurant, eller til Ola/Marie.

Ta kontakt med Ola på 970 46 970 eller Marie på 906 16 163 ved spørsmål

S.U innen 1. Juli 2019 på SMS til brud eller brudgom

Gaveønsker

Vi har opprettet lister hos to ulike forhandlere med gaveønsker, disse kan dere finne her:

I tillegg har vi en rekke ønsker som ikke kommer frem på listen, disse er som følger:

 • Støvsuger: Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

 • Riskoker: Gastroback design riskoger 3L

 • Toastjern: Breville Café Style toastjern 203018

 • Weber grillredskaper (klype, stekespade, o.l.)***KJØPT***

 • Moscow Mule kopper (kobber) - 8 stk. ***KJØPT***


For å unngå å eksempelvis få 4 stk. toastjern, så ta kontakt med gaveansvarlig om dere ønsker å kjøpe/har kjøpt støvsuger, riskoker eller andre ting på listen over, så oppdateres denne nettsiden jevnlig slik at det kommer frem hva som allerede er kjøpt.

Gaveansvarlig: Nina Ramnefjell (tlf: 47814481)

Vi har den siste tiden både flyttet i nytt hus og fått en sønn så det er mange ting som skal på plass. Pengegaver kommer derfor også godt med og vi har i utgangspunktet tre kategorier vi ønsker oss bidrag til:

 1. Bryllupsreise (når det lar seg gjøre med en liten en)

 2. TV-benk og kjøleskap til toppstuen (her har vi ikke kommet helt i mål)

 3. Matopplevelser (mens vi venter på bryllupsreisen håper vi å kunne ta noen datenights på gode restauranter og har flere restauranter vi drømmer om å kunne besøke som Credo i Trondheim og Alise i Oslo som noen eksempler)


Ønsker dere å bidra til noen av disse så kan dere Vippse til en av oss eller overføre til vår bryllupsgavekonto og merk gjerne bidraget med hva dere ønsker det skal gå til:)

Kontonummer: 1214.96.82986

Taler og bidrag

Vi setter pris på alle som ønsker å bidra til dagen vår med både taler og andre innslag. Meld inn bidraget til toastmasterne Agni eller Jan Olav innen en uke før bryllupet slik at de får lagt dere til i programmet for dagen.

Vi vet det er vanskelig men for at vi skal kunne komme fra bordet og la festen starte i rimelig tid så setter vi pris på om innslagene begrenser seg i tid. Vi har derfor satt en øvre grense på tid for hvert bidrag til fem minutter og vi håper at flest mulig klarer å følge dette selv om ingen kommer til å sitte med stoppeklokke.

Siste frist for innmelding av bidrag: 07.09.

Kontaktinformasjon til Toastmastere:

Agni: 99505796

Jan Olav: 92247556

Forlovere

Brudens forlovere

Bruden har valgt to av sine nærmeste venninner som forlovere, Tine og Vivi. Tine studerte på NTNU sammen med bruden og de to fant fort tonen i Trondheim. Vivi, Tines tvillingsøster var ofte på besøk fra sitt studiested i Bergen og bruden synes det var helt perfekt å få enda en Gevelt på kjøpet. Bruden og forloverne har de siste årene vært en god del på tur sammen, både i varmere strøk og på ski.

 
Brudgommens forlovere

Brudgommen har valgt to kamerater fra studietiden på Norges Idrettshøgskole som sine forlovere, Joachim og Lars Christian. De har begge i perioder også vært samboere med brudgommen, Lars Christian på ekte og Joachim på nesten. Røverhistoriene fra denne tiden er ikke få, og livets glade gutter samles fortsatt til en wiskey og litt fotball med gjevne mellomrom.

 

Toastmastere

Våre to toastmastere er opprinnelig venner av brudgommen fra NIH men er to som vi begge er mye sammen med og har lært å sette stor pris på de siste årene. De stiller alltid opp og sikrer alltid god stemning når gjengen samles. Agni er dama som aldri slutter å overraske og som sørger for at det aldri er et kjedelig øyeblikk. Hun er full av energi og med mange, mange talenter. Gi dama en ball, et par ski eller hva det måtte være av sport så fikser hun det. Som sin makker har hun Jan Olav, kongen av konspirasjonsteorier og digital valuta. Jan Olav tar sjanser og satser stort, han liker å presse seg selv til det ytterste og har blant annet syklet heute route, et av de tøffeste sykkelrittene for amatører.

Overnatting

Vi anbefaler overnatting på Thon Hotell Storo eller Radisson Blue Nydalen hvor vi har avtale om rabatter for våre gjester. Hotellene ligger med relativt kort avstand til Grefsen og det tar heller ikke så lang tid å komme seg til Oslo sentrum med trikk.

Ved bestilling Radisson Blue Nydalen send e-post til morten.andreassen@radissonhotels.com med emne: BRYLLUP Nydalen 2435543

Med info:

 • Romtype (enkel/dobbel/tvillingrom)

 • Navn på gjester

 • Datoer ønsket

 • Spesielle ønsker/behov


Frist for bestilling 4 uker før bryllup til pris 1050,- per natt for enkeltrom  og 1150,- per natt for dobbeltrom.

For bestilling Thon Hotell Storo er koden for booking 130919OLAB. Dette må bookes via bookingavdelingen på mail: storo.booking@olavthon.no. Alternativt telefon: 23400200 (Tast 1 for rombooking).

Priser vil her være 1045,- per natt for enkeltrom og 1245,- per natt for dobbeltrom. Frist for å benytte dette tilbudet er 14.07.2019.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres