Marie & Ola

14. september 2019
Grefsenkollen Restaurant

Vårt bryllup

Endelig nærmer det seg bryllup og vi gleder oss til å feire sammen med våre venner og familie. Bryllupet vil stå på Grefsenkollen Restaurant hvor Olas familie har stått for mye av historien. For å lese mer om stedet ta en titt her: https://www.grefsenkollen.no/

Vielsen blir på Grefsenkollen Restaurant klokken 16:00 med påfølgende middag samme sted. Av hensyn til restauranten og andre gjester ber vi om at oppmøte skjer tidligst 15:30.

Ta kontakt med Ola på 970 46 970 eller Marie på 906 16 163 ved spørsmål

S.U innen 1. Juli 2019 på SMS til brud eller brudgom

Forlovere

Brudens forlovere

Bruden har valgt to av sine nærmeste venninner som forlovere, Tine og Vivi. Tine studerte på NTNU sammen med bruden og de to fant fort tonen i Trondheim. Vivi, Tines tvillingsøster var ofte på besøk fra sitt studiested i Bergen og bruden synes det var helt perfekt å få enda en Gevelt på kjøpet. Bruden og forloverne har de siste årene vært en god del på tur sammen, både i varmere strøk og på ski.

 
Brudgommens forlovere

Brudgommen har valgt to kamerater fra studietiden på Norges Idrettshøgskole som sine forlovere, Joachim og Lars Christian. De har begge i perioder også vært samboere med brudgommen, Lars Christian på ekte og Joachim på nesten. Røverhistoriene fra denne tiden er ikke få, og livets glade gutter samles fortsatt til en wiskey og litt fotball med gjevne mellomrom.

 

Toastmastere

Våre to toastmastere er opprinnelig venner av brudgommen fra NIH men er to som vi begge er mye sammen med og har lært å sette stor pris på de siste årene. De stiller alltid opp og sikrer alltid god stemning når gjengen samles. Agni er dama som aldri slutter å overraske og som sørger for at det aldri er et kjedelig øyeblikk. Hun er full av energi og med mange, mange talenter. Gi dama en ball, et par ski eller hva det måtte være av sport så fikser hun det. Som sin makker har hun Jan Olav, kongen av konspirasjonsteorier og digital valuta. Jan Olav tar sjanser og satser stort, han liker å presse seg selv til det ytterste og har blant annet syklet heute route, et av de tøffeste sykkelrittene for amatører.

Overnatting

Vi anbefaler overnatting på Thon Hotell Storo eller Radisson Blue Nydalen hvor vi har avtale om rabatter for våre gjester. Hotellene ligger med relativt kort avstand til Grefsen og det tar heller ikke så lang tid å komme seg til Oslo sentrum med trikk.

Ved bestilling Radisson Blue Nydalen send e-post til morten.andreassen@radissonhotels.com med emne: BRYLLUP Nydalen 2435543

Med info:

  • Romtype (enkel/dobbel/tvillingrom)

  • Navn på gjester

  • Datoer ønsket

  • Spesielle ønsker/behov


Frist for bestilling 4 uker før bryllup til pris 1050,- per natt for enkeltrom  og 1150,- per natt for dobbeltrom.

For bestilling Thon Hotell Storo kommer bestillingsinformasjon snart. Priser vil her være 1045,- per natt for enkeltrom og 1245,- per natt for dobbeltrom. Frist for å benytte dette tilbudet er 14.07.2019.

Gaveønsker

Kommer mer info senere

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres