Sidene lastes inn av Kitchn ...

Marie & Ola

14. september 2019
Vielsessted

Vårt bryllup

Endelig nærmer det seg bryllup og vi gleder oss til å feire sammen med våre venner og familie. Bryllupet vil stå på Grefsenkollen Restaurant hvor Olas familie har stått for mye av historien. For å lese mer om stedet ta en titt her: https://www.grefsenkollen.no/

Vi har enda ikke helt bestemt oss for om vielsen blir på Grefsenkollen eller i Grefsen kirke så her kan det komme endringer.

 

Ta kontakt med Ola på 970 46 970 eller Marie på 906 16 163 ved spørsmål

 

S.U innen 1. Juli 2019 på SMS til brud eller brudgom

Forlovere

Brudens forlovere

Bruden har valgt to av sine nærmeste venninner som forlovere, Tine og Vivi. Tine studerte på NTNU sammen med bruden og de to fant fort tonen i Trondheim. Vivi, Tines tvillingsøster var ofte på besøk fra sitt studiested i Bergen og bruden synes det var helt perfekt å få enda en Gevelt på kjøpet. Bruden og forloverne har de siste årene vært en god del på tur sammen, både i varmere strøk og på ski.

 
Brudgommens forlovere

Brudgommen har valgt to kamerater fra studietiden på Norges Idrettshøgskole som sine forlovere, Joachim og Lars Christian. De har begge i perioder også vært samboere med brudgommen, Lars Christian på ekte og Joachim på nesten. Røverhistoriene fra denne tiden er ikke få, og livets glade gutter samles fortsatt til en wiskey og litt fotball med gjevne mellomrom.

 

Toastmastere

Våre to toastmastere er opprinnelig venner av brudgommen fra NIH men er to som vi begge er mye sammen med og har lært å sette stor pris på de siste årene. De stiller alltid opp og sikrer alltid god stemning når gjengen samles. Agni er dama som aldri slutter å overraske og som sørger for at det aldri er et kjedelig øyeblikk. Hun er full av energi og med mange, mange talenter. Gi dama en ball, et par ski eller hva det måtte være av sport så fikser hun det. Som sin makker har hun Jan Olav, kongen av konspirasjonsteorier og digital valuta. Jan Olav tar sjanser og satser stort, han liker å presse seg selv til det ytterste og har blant annet syklet heute route, et av de tøffeste sykkelrittene for amatører.

Overnatting

Vi anbefaler overnatting på Thon hotell Storo eller Radison Blue Nydalen hvor vi har avtale om rabatter for våre gjester. Hotellene ligger med relativt kort avstand til Grefsen og det tar heller ikke så lang tid å komme seg til Oslo sentrum med trikk.

Ved bestilling, oppgi koden Ola&Marie2019 for å få vår pris.

Gaveønsker

Kommer mer info senere

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres