Logg inn for å se sidene

Guro & Vebjørn

17. august 2019
Veldre Kirke

Vårt bryllup

Vi har gleden av å invitere dere til vårt bryllup den 17.August!

Her vil det komme informasjon som er nyttig å få med seg :)

Vielsen er i Veldre Kirke kl 1200
Vielsen vil foregå i Veldre Kirke kl 1200 den 17. August. Det er Anders Prest som skal vie oss og alle er hjertelig velkomne til dele øyeblikket med oss.

Middag og Fest på Veldrom
Etter at vielsen er ferdig kan alle inviterte reise rett til Veldrom. Det er 1 km fra kirka til lokalet, så det er ikke langt å gå - men med samkjøring skal det gå fint å transportere alle til Veldrom.

På Veldrom vil det bli servert kaffe og litt å bite i.
Etter at brudeparet har tatt bilder, vil de ankomme Veldrom og det vil bli tatt gjestebilder.
Nøyere program for dagen kommer.
Antrekk for denne dagen er pent, for eksempel lang kjole eller dress. Dersom du ønsker bunad kan du ha dette, men det anbefales ikke om temperaturen er for høy eller om den er "litt" for trang - det advares pga fare for meget god mat.
Det er Charlotte Mohn Gaustad som skal lage mat til oss, så det blir en matopplevelse for oss alle <3

Toastmaster
Den erfarne og meget ettertraktede Toastmaster'n Bjørn Kråkevik (brudens onkel) vil guide oss igjennom middagen. Alle taler, kulturelle innslag og lignende skal meldes til han på 97071327.

Forlovere
Cato Sandlie er forlover til Vebjørn.
Anne June Skarpnord er forlover til Guro.

Ønskeliste
Vi har laget ønskeliste ved Tilbords, den kan du finne via denne linken https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=55059
Listen kan søkes opp ellers på nett eller i butikken. Vi kan ikke bare ønske oss kjøkkenutstyr, så vi har lagt til en del andre ønsker som også kan finnes i listen. Blant annet ønsker vi oss spesielt bidrag til oppussing av Granvold, da kan konto nr 1822 77 44924 benyttes.

Kvelden før kvelden
Den 16. August kl 1800 inviteres det til grilling og hygge på Granvold. Det blir deilig kortreist mat, godt ureist drikke og aktiviteter for å bli kjent. Antrekk her bør være behagelig og beregnet på å være ute (det blir selvfølgelig fint vær) :)

Påmelding
Svarmetode er etter eget ønske, og som det står i invitasjonen så premieres den beste.
Svar utbes innen 20.05. Husk da å oppgi om du deltar på kvelden før kvelden-grilling, hvor mange som kommer fra din husstand og eventuelle allergier.
Dersom du har noen spørsmål vedrørende overnatting, vennligst ta kontakt.

Bilder
På denne siden vil vi legge ut linker til bildealbum etter bryllupet.
Bruk gjerne Hærstægg #GuroogVebjørn undervegs i bryllupet, men under vielsen ønsker vi at bilder bare skal bli tatt av våre fotografer.

Siden vil bli oppdatert med mer informasjon fortløpende.
Følg med, følg med! :)