Sidene lastes inn ...
Velkommen til våre bryllupssider!
Vi gifter oss!

Johanna & Johan

21. november 2019 • Sankt Gallen, Zurich
-189 dager igjen!

Tanker før den store dagen

I vinter er dagen endelig her. Da skal jeg og Johan gifte oss. Det føles uvirkelig.

Vi har, som de fleste av dere vet, vært sammen helt siden studietiden. Ekte kjærlighet som de kaller det, og vi har knapt vært mulig å adskilles siden vi først satte øynene i hverandre. Det noen av dere også er klar over, er at det har vært jeg som har vært den store pådriveren for å gifte oss. Egentlig har jeg vært mye mer interessert i at vi skal gifte oss enn hva han har vært.

Heldigvis ser vi nå at årevis med hinting lønner seg ;)

Den 24. november er det vår dag. Bryllupet holdes i Sankt Gallen utenfor Zürich, rett ved grensen til Liechtenstein, og vi er allerede ferdige med å planlegge. Hvorfor valgte vi akkurat denne byen utenfor Norge? Jo, vi var nemlig inne og tittet på bryllupsdestinasjoner på google, og falt pladask da vi så bildene herfra. Vi synes dette er den perfekte starten på det nye livet som ektepar. Etter bryllupsdagen skal vi vandre i de nydelige fjellområdene i Sveits, før vi reiser inn i Liechtenstein og deretter til Tyskland.

Seremonien holdes i en eldgammel og kjempetrivelig kirke, og det er vi veldig fornøyd med å ha klart å booke. Tiltross for at verken eller av oss er særlig troende, har vi valgt å gifte oss på den tradisjonelle måten. Det kjennes mer romantisk, rett og slett! Ta derfor med dere klær som sømmer seg for et klassisk bryllup. Vi vet at det også betyr mye for våre eldre slektninger, og nå får de jo enda en grunn til å faktisk ta turen!

Hva vi kanskje uroer oss bittelitt for, er om folk vil komme frem i tide. Vi har fått med oss at det er en urovekkende mengde fly som daglig er forsinket, og forrige gang vi dro på skiferie i Alpene måtte vi også vente noen ekstra timer på flyet vårt.

Derfor ber vi, selv om vi har forståelse for at det er mye be om, at alle som har tenkt seg til bryllupet vårt om å ankomme Sveits minst en dag i forkant. Det setter vi veldig pris på. For å sikre deg og ditt reisefølge mot slik uflaks, vil vi gjerne dele litt informasjon om flyrettigheter (som du finner her). Dermed vil uforutsette hendelser på veien ned hit i alle fall ikke være helt uhåndterlige.

Først og fremst er det naturligvis viktig at dere sparer på kvitteringer og reisedokumentasjon som viser at dere reiste med flyselskapet som var forsinket. Bestillingsnummer bør være tilstrekkelig. I tillegg er det lurt å notere seg hvorfor flyet var forsinket.

Prate deretter med personalet og be dem sette deg og reisefølget på neste mulige fly. Ikke glem å nevne at dere er på vei til bryllup! Kanskje blir dere i så fall satt på første klasse? I alle fall verdt å teste! I tillegg skal flyselskapet gi dere såkalte matkuponger for et måltid på flyplassen, mens dere venter. Om dere (i verste fall) må belage dere på å overnatte en natt i påvente av neste fly, har dere krav på betalt hotellopphold. Dette har man alltid rett på.

Sist men ikke minst skal dere passe på å ikke skrive på noe dokument som frasier dere rettigheter. Vis flyselskapet hva vi lenket til ovenfor. Europa er ikke som trygge Norge, og vi har hørt om flyselskaper som har prøvd å lure kundene til å skrive på slike dokumenter idet de deler ut matkuponger. Krev matkupongen, men ikke underskriv noe som helst. Skulle det bli kverulering er det bare å henvise til rettighetene deres som passasjer i EØS. Når dere så endelig kommer til Zürich, er siste tips fra vår side å notere ned ankomsttiden. Dermed har dere alt som trengs for å kreve erstatning fra flyselskapet i etterkant av forsinkelsen.

Håper ingen har latt seg skremme av “føre var”-snakket vårt! Dette deler vi med dere, kjære gjester, slik at om uhellet skulle være er alle så godt som perfekt utrustet til å takle eventuelle utfordringer på veien.

Vi kommer til å møte alle gjester personlig ved ankomst i Zürich. Vi er også på plass i Sveits hele uken før bryllupet, om noen skulle la seg friste til å komme litt tidligere.

Viktigst for oss er å skape verdens beste opplevelse for dere gjester, og sammen en uforglemmelig dag for oss alle. Send oss gjerne ankomsttider så snart som mulig, så sees vi til bryllupet!

Stor og kjærlig hilsen
Johanna og Johan

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres